Şimdi Ara

PHP İle Rapor Oluşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aklımda şöyle bir soru var ;

Bir rapor düşünün ( Mali Tablolar Analiz raporu ) raporun yazı kısımları belli ve değiştirilebilir şekilde mevcut.
    Benim düşündüğüm bu rapor için veri girişi yapabileceğim bir betik ( script ) olup o verileri girdiğimde ( misal şirket unvanı, vergi kimlik nu. rapor dönemi sözleşme sayısı bazı tablolar vb ) sonrasında bu veri girişini tamamladığımda raporu tek tuş işe word veya pdf olarak çıktısını alabileceğim bir betik düşünüyorum. ( misal local sunucu içerisinde çalışacak ) Muhakkak buna benzer ya da işlevi görecek birşey vardır.

Talep ettiğim fikirlerinizdir.

Teşekkür ederim.

• kumandur K kullanıcısına yanıt
    var aslında yapılabilir gobek kasıyarak 1 -2 gunde yapılır ama 1 mesajlı uyelikler pek samimi bulmuyorum
  • Fikir istiyorsan Olivier PLATHEY' in yaptığı bir PDF sınıfı (hali hazır kodlama) mevcut. Bende bu sınıfı kullanarak hali hazırda var olan veri tabanımdaki bilgileri PDF olarak çıktısını alabiliyorum. Sitesine girip sınıfı indirebilirsin: http://www.fpdf.org/
  • Teşekkür ederim Nefrit.

@zekaigulin Dün ve önceki günler çok yoğunduk bundan dolayı şifremi unutmuştum ve yenileyemedim dolayısıyla diğer üyelikten giriş yapıp sorumu sordum, samimi bulup bulmaman tabiki senin keyfiyetinde ancak benim umurumda değil, bu düşünceni beyan ettiğin için bende kendi düşüncelerimi beyan ediyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim Pusat -- 1 Temmuz 2016; 9:36:22 >
  • Selim Pusat kullanıcısına yanıt
    bu forumda insanların bilgilerini çalan insan çok var bilgi çalmaktan kastım . bir konuyu öğren veya yaptır bir daha uğrama .
    Benim 1 -2 mesajlık üyeleri samımı bulmama benim düşüncem fikrim ve bu eylemden de düşünceden de yaptıklarım beni ilgilendiriyor uzan lafın kısası . Bence siz şanslısınız arkadaş söylemiş size hazır olanı söylemiş ben küçücük bilgi için saatlerce konuyu takip edip güncellediğim oluyordu .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.