Şimdi Ara

php ini nedir nasil duzeltilir :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bi script kurmaya calisiyordum
    hersey tamam ama install ederken bi sorun verdi
    "Please turn off safe_mode in your php.ini file configuration"

bu php.ini dosyasi nedir ne nasil duzelticem ne işe yara bu dosya yardimci olursaniz sevinirim...

• abi kurmaya çalıştığın scripti tahmin edebiliyorum. php.ini serverda yülü bi dosyadır. güvenlikle alakalı bişi. bu hemen hemen tüm serverlarda güvenlik dolayısıyla kapalıdır. php.ini kullanan uygulamalar ya amatör yada senin kullandığın scirptekiş gibi eski uygulamadır. sendeki o uygulamanın yeni sürümleri var. onlarda dene. aynı şey başıma gelmişti. bi hosting firmasıyla iletişime geçip konuyu baya deiştim. olay bu yani. sen ne türkiyede nede başka bi ülkede php.ini si açık bi hosting bulamazsın. anca kendin yaparsın. oda 3 güne hack lenir. scripti orjinal alsan sorunun olmaz. ama crack te böle bi dert var. kolay gelsin. daha bilgi istersen pm atıver
  • Hosting firman ile gorusmelisin. Güvenli modu kaldırmalarını söylemelisin ... Sunucu sana aitise herhangi bir php dosyası yarat icinde <? phpinfo(); ?> kodunu ekle ve bu php yi calistir. php.ini dosyanın nerede locate edildigini buradan gorebilirsin ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Link.tl nedir nasil kullanilir
    7 yıl önce açıldı
    IPTV dosya adi ne olmali?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.