Şimdi Ara

php kodlama hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://s1307.hizliresim.com/1c/x/qxmdt.jpg

Wamp server ile localhost kurdum php kodları doğru yazıyorum fakat sayfayı çalıştırdığımda böyle bir hata alıyorum neden acaba mysql ile ilgili olabilirmi ?

• dizi de username indexine sahip bir eleman yoktur olarak anladım

$dizi['username'] gibi yapmışsın mesela
  • normalde sayfanın bir çıktı vermesi gerekiyor mu?

çıktı vermiyorsa değişken arıyor ancak bulamıyor. gerekli değişkenin o hatasına rağmen istenilen çıktı veriliyorsa sorun yok demektir. local çalışmalarda her şey doğru olsa da değişkenler yüzünden bu tip hatalar veriliyor ancak bazen de o değişken olmadığından hatalar verilir.
  • get, post la aldığını düşünmedim. time, memory görünce veritabanıdır dedim :)
  • if(($_POST["username"]==$user) and ($_POST["password"]==$pass)){

5.satırdaki kod bu şekilde
  • Sanırım kayıt formu yada giriş formu yapmışsın.Username isimli input yok.Html formu kontrol et. name="username" olmalı
  • Merhabalar,

Noticeler hata değil sadece bilgilendirmedir. Her post edilmemiş form değişkenleri veya değeri boş olan değişkenler için çıkmakla birlikte varsayılan olarak birçok hostingde notice bildirimleri kapalıdır.

kapatmak için yol 1:

php ini dosyanızın error_reporting satırını aşağıdaki şekilde değiştiriniz. gerekli hatalar dışında gereksiz hatalarla karşılaşmazsınız.
    error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_DEPRECATED & ~E_STRICT

veya 2. yol

index.php veya includeleri yaptığınız ana php dosyasının (örn: ayar.php gibi) için üst satırlardan birine:
    error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_DEPRECATED & ~E_STRICT);

yazarsanız probleminiz düzelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mysql hatası, yardım!
    4 yıl önce açıldı
    python hatası
    2 yıl önce açıldı
    Script Host HATASI!!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İndex Sayfanda Post Mu Getmi . <input type="text" name="Buraya Dikkatlice Bak">

Diğer Php Sayfasında İse Onu nasıl Çektiğin Önemli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.