easyphp programını kullanıyorum... php nuke kurdum şöyle bir hata veriyor...
Notice: Undefined variable: aid in c:\program files\easyphp1-8\www\admin.php on line 16
Notice: ob_end_clean(): failed to delete buffer. No buffer to delete. in c:\program files\easyphp1-8\www\mainfile.php on line 43
Notice: import_request_variables(): No prefix specified - possible security hazard in c:\program files\easyphp1-8\www\mainfile.php on line 64
admin olarak girince en tepede bunlar yazıyo. altında da sayfa normal bi şekilde açılıyo ama ordaki hiç birşeye giremiyorum. mesela modul'e basıyorum tekrar benden admin id ve password girmem için sayfa açılıyor. hangisine tıklasam hep tekrar giriş yapmamı istiyor. ve her sayfanın üstünde o hatalar yazıyor.lütfen yardım edermisiniz. ne yapmam gerek!!!
ob_end_clean fonksiyonu PHP4'ten sonra eklendi. Kullandığınız sürüm nedir bilemiyorum. PHP-Nuke kurulumunu eksiksiz yaptığınız halde hata alıyorsanız başka platform deneyin. Ben hiç easyphp kullanmadım ama appserv tarzı yazılımları deneyebilirsiniz. Onu veya PHP Triad'ı tavsiye edebilirim.
Bunu error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE yaparsan uyarı vermez.
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim
kardeş çok saol error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE yaptım artık hata vermiyor. fakat şimdi yeni bir sorun oldu. admin bölümünden neye girersem girim aynı yer açılıyor. module basıyorum aynı sayfa tekrar karşıma geliyor. yani o bölüme giremiyorum. blok'a da bassam yine aynı yer açılıyor. hiç bir değişiklik yapamıyorum ne yapmam lazım ???
quote:
Orjinalden alıntı: ercanziya
kardeş çok saol error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE yaptım artık hata vermiyor. fakat şimdi yeni bir sorun oldu. admin bölümünden neye girersem girim aynı yer açılıyor. module basıyorum aynı sayfa tekrar karşıma geliyor. yani o bölüme giremiyorum. blok'a da bassam yine aynı yer açılıyor. hiç bir değişiklik yapamıyorum ne yapmam lazım ???
o sorun da nuke' un bir sacmaligi. internet ayarlarindan gizlilik ayarini dusuk yap duzeliyor. gene duzelmezse firefox ile dene bu kez. bence jomlaya gec nuke ile vakit kaybetme
arkadaşlar bilen birisi şu php NUKE nasıl çalışır mantığı nedir biri bana açıklayabilirmi
arkadaşlar bilen birisi şu php NUKE nasıl çalışır mantığı nedir biri bana açıklayabilirmi
oyle anlatılacak birşey değil ki ama, kuracaksın, sonra yonetim panelinden bloklar ile oynayacaksın, sorna modüller ile oynayacaksın. her yaptıgın harekette ana sayfayı tekrar ziyaret edeceksin. ve bu arada neyin ne işe yaradığını öğreneceksin..
yani hazır bişey yanılmıyosam kendi yaptıklarımız daha iyi olmazmı bide şu sitehttp://denizli.meb.gov.tr/ php nuke ile yapılmış devletin bunları kullanması doğrumu yani hazır bişiler kullanak yerine kendileri yapamazlarmı????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme