Şimdi Ara

php ogrenmek istiyorum ne yapmam lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• programlama bölümüne mesaj atarak başlayabilirsin elbet birileri yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.Ayrıca google da php döküman,php ders falan diye aratırsan bir sürü döküman çıkacaktır.ingilizcen iise php tutorial diye arat baya bi şey çıkıyor
  • internetten açık kaynaklardan yavaş yavaş başlayabilirsin... işi ilerletmeye başladıktan sonra sağlam bir kitap alman yararına olur..
  • Niçin öğrenmek istiyorsun. Bunu kendine meslekmi yapmak istiyorsun. Yoksa kafandaki bir projeyi hayta geçirmek içinmi?
  • sen en son koca arıyodun nooldu?iş çıkmadı mı ondan
  • ben hayalimdeki web sayfasini kurmak istiyorum , internettin en guvenilir web sayfasini , kocaq daha bulmadik , ama adimiz lezbiyene cikti ,
  • Daha önce programlayla uğraştınmı? Temelin var mı? Bunlar yoksa phpyi öğrenmen zaman alıcaktır. Önce programlama mantığını öğrenmen gerekiyor. Sonra php ile ilgili bir kitap alabilirsin. Php ile ilgili siteler var onlardan yardım alabilirsin. Yanlız zor bir iştir hevesini kırmak istemem. Sabır işidir bu. Nasıl bir web sayfası kurmak istiyorsun. Onu söylersen belki sana daha fazla yardımcı olabilirim. Belki hazır temelar olabilir. Bir de bu işin tasarımı var yanlız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • google ve yahoo benzeri
  • netten php görüntülü derslerinden kolayca öğrenebilirsin

ama önce asp/php araştır hangisini kullanmak istediğine karar ver ona göre gir bu işe, körü körüne girme yani

zaten asp/php kolay diller olduğundan anlarsın + html bilginin de az miktarda olması lazım önce html derslerine göz at

ilerledikçe sql + veritabanı vs de görüceksin zamanla

kaynak verirdim ama saçma olur netten bunlailgili birsürü kaynak var (bendekilerde eski zaten)
  • madem ingilizcen var gir php.net e ordan öğrenmeye başla
  • bırakın şu deliyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

bırakın şu deliyi

php bilen bi koca bul o sana öğretir
  • quote:

Orjinalden alıntı: arzucan2008

google ve yahoo benzeri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.