arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin. şöyle bir sorunum var. form.php dosyamın içeriği aşağıdaki gibi. tek amacım gonder butonuna bastıkca sayi değişekninin herseferinde 1 artması ve herseferinde ekrana yazdırmak. ama arkadaşlar maalesef bu döngü bir defa dönüyor. Allah aşkına biir yardım etsin kafayı yiyicem. Yapmadığım kalmadı.Nerde hata yapıyorum anlamadım. acil yardımlarınızı bekler şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. <?php if($_GET['gonder']) {$sayi++;echo "$sayi";} ?> <html> <body> <form method="GET" action="<?php echo $PHP_SELF ?>" > <input type="submit" value="gönder" name="gonder"> </form> </body> </html>
quote:Orjinalden alıntı: engingunduz arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin. şöyle bir sorunum var. form.php dosyamın içeriği aşağıdaki gibi. tek amacım gonder butonuna bastıkca sayi değişekninin herseferinde 1 artması ve herseferinde ekrana yazdırmak. ama arkadaşlar maalesef bu döngü bir defa dönüyor. Allah aşkına biir yardım etsin kafayı yiyicem. Yapmadığım kalmadı.Nerde hata yapıyorum anlamadım. acil yardımlarınızı bekler şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. <?php if($_GET['gonder']) {$sayi++;echo "$sayi";} ?> <html> <body> <form method="GET" action="<?php echo $PHP_SELF ?>" > <input type="submit" value="gönder" name="gonder"> </form> </body> </html> Niye boyle spesifik yol sectiginizi anlayamadim ama $unu yapin: <?php $cnt = $_GET['cnt']; $cnt++; echo $cnt; ?> <html> <body> <form method="GET" action="?" > <input type="hidden" name="cnt" value="<?php echo $cnt ?>" /> <input type="submit" value="gönder" name="gonder" /> </form> Boyle Basit Bi Kod Ile Halledebilirsiniz I$inizi.