Şimdi Ara

PHP Üyelik Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim şöyle bi olayım var.Şimdi basit bi üyelik sistemi yaptım.yalnız giris.php ,cıkıs.php,index.php lerden değil sadece index.php içinde hazırladım.Şimdi ben index.php deki form a username=Ali ve password=123456 dediğimde yine index.php de boş sayfada bana Hoşgeldiniz diyor fakat.browser ın adres çubuğuna gelip index.php ye tıklayınca tekrar beni form un olduğu index.php bölümüne gönderiyor.Ben oturum açık kalmış olsun yani adres çubuğuna bastığımda oturum kaydedilmiş olduğu için hoşgeldin yazısının gitmesini istemiyorum.Yardım ederseniz sevinirim.Daha ayrıntılıda anlatabilirim yardım etmek isteyen arkadaşlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz526 -- 25 Ağustos 2014; 13:49:54 >

• Session konusuna bakmanı tavsiye ederim.
  • cllyldrm kullanıcısına yanıt
    Session konusuna bakıyorum zatende tam anlamıyla nasıl ve nerelerde kullanıcağımı belirleyemiyorum
  • kullanıcı girişi yapıldığı yerde $_SESSION['loggedIn'] = true; atamasını yap sayfanın en üstüne bir if aç eğer loggedIn true ise hoşgeldinizi göster değilse login formunu göster
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.