Şimdi Ara

PHPFusion Oyun SOCIAL Forumu Kurdum. NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beni forumda göreniniz olmuştur. Görenler de çok farklı hallerde görmüştür beni. Başlıkta Oyun SOCIAL dedim ama olay sadece ondan ibaret değil. Büyük ihtimalle bunları yazmam sonucunda üyeliğim alınacak ancak ben yine de yazıyorum. Şimdi size kendi asıl gerçek yüzümü anlatacam. Sadece site reklamı için yaptığımı düşünmeyin. İsteyen üye olur istemeyen olmaz siteye. Zaten şuanki konum da bu değil. (Eğer okumayacaksanız konunun altına inin bulursunuz site linkini fln)

Benim şuanki asıl söyleyeceğim şey yaşım ve bu web dünyasına atılmamla alakalı. Ben aslında şuanda 13 yaşındayım. Evet belki de velet diyeceksiniz ama sorun değil, bunları göze almasaydım yazmaya başalamazdım bunu ztn. Benim bu site kurma web tasarım-grafik tasarım olayım daha 5. sınıftayken başladı. O zamanlar yeni okulumdaki 2. senemdi. 4. Sınıfın yarısında okul değiştirmiştim. Herneyse ben 5. sınıfa geçtiğim zamanlardaydım. 2 ay geçti veya geçmedi bizlere kulüp kağıtları dağıttılar "Seçin kulüplerinizi sadece Cumartesi günleri gideceksiniz servis sizi alcak" diye. Hadi bakalım neyi seçsem. Bir de öncesinde hocalarla fln bi seminer yapmışlardı bu kulüpte bu yapılacak şu kulüpte şunlar olcak gibisnden. Ben o zamanlarda biliyordum Web Tasarım kulübünün olacağını. çünkü söylemişti hocamız bize. Ben daha o zmndan planlıyım dedim gireyim yav. Nolcak yani hocanın da gözüne girmişim. O zmnlarda Visual Basic programını indirmiştim kod yazmayı öğrencem diye. Mesela hoca bir siteye giriyordu ben hemen "Hocam şu textbox" fln diye atlıyodum. Oralardan fln girdik hocanın gözüne. Onun da etksiyle girdim kulübe. Tabi benden büyükler de var. 7. Sınıflar fln var ama görsen Lise sanarsın Maşallah boy-pos uuuUUUU... Şimdi lise oldular gerçi boy-pos da değişmedi :D. O zamanlarda Photoshop CS2 ile çalışıyoruz. Photoshop'un "Basics" dediğimiz düzeyinde öğrendik. Kaptık olayı. Sonra kulüpler ilerledi, web tasarımın yerinde yeller esiyor, hiç öğretilmemiş, biz yine de sonra öğretilir dedik ama YOK. Öğreten yok sene bitti Photoshop'u biliyoz ama Web tasarım sadece isim olarak hafızamızda kaldı. Diğer sene 6. sınıfa geçtik ben yine aynı kulübe kaydoldum ama bu sefer erkek hoca gelmiş mübarek 1.80 boyu var Maşallah. Kendisi Buğra Hoca çok sevdiğim hep merak edip Zemin kattaki ofisine gidip siftindiğim bir hocadır kendisi O hocanın bende katkısı büyüktür "Allah Razı OLsun o hocadan!" Ondan baya bir şeyler öğrendik DreamWeaver ile çalıştık hatta html5 kodlamasını da öğrendik tabi ben unuttum şuan ama çaktırmayın biliyordum hani. Kısaca o hocadan baya bi şeyler öğrenince kendimi geliştirdim. Wordpress ile blogger ile çalıştım. Kaç kere site kurup kapattım. kenardan koşeden kodları bulup yapıştıra yapıştıra .php dosyalarını ayarlar oldum. İşte aradan baya bi sene geçti ben sıkıldım Photoshop'tan ilerletseydim kendimi bayağı etkisi olurdu. He 7. sınıfı sormayın ztn. Rasathane kulübü kurdular. Okçuluk fln kurdular. Ben işte o kulüplere katılınca kaldı benim işler. Ben ama o arada boş durmadım boyna site açtım kapattım. Hosting şirketlerinin serverları benim domainlerle meşgul oldu tamamen.

İşte bu kadar bi serüvenden sonra bu siteyi açtım umarım beğenirsiniz. Siteyi tanıtayım şimdi sizlere. Site kişilerin başkalarıyla buluşup oyun oynadıkları bir yer. Özellikle YouTube kanallarına destek olsun diye açtım bu siteyi. Şuanda siyah bir teması var değiştir derseniz değiştiririm. Zaten bulduğum anda ekleyeceğim Theme Changer özelliğini. Sol tarafta oluyo istediğin temaya değiştirebiliyorsun. Herneyse yine de baya bi eksiği var şuanda. Ben yine de üye olan çıkar belki hazırda bulunsunlar diye siteyi yayınlıyorum. Belli kişi sayısından sonra Moderatör alımı olacaktır bu da bilginize

Site Linki: OyunSOCIAL - Yeni Oyuncularla Tanış!

Bu kadar anlattıktan sonra beni takan olur mu bilmediğim için sadece 3 tane resim attım. Kusuruma bakmayın

Sizlere İyi Eğlenceler !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divechy -- 26 Temmuz 2017; 2:8:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.