Arkadaşlar php nuke ile ilgili bazı problemlerim var bu konuda acemiyim
1. sorunum php nuke 7.7 kuramadım bunu nasıl kuracağız dosyalar ftp ile gönderdim gerisini bilemedim dbase oluşturma filan
2. serverimdeki fantastikodan nuke un kolay kurulumlusunu kurdum versiyonunu bilmiyorum . neyse bunun forumunu türkçeleştirdim felan ama dosya ekleme yana atachment modu yok biyerlerden k bu atachment modu buldum ama bu modu kurmak bi ölüm adamın ömründen ömür alır cinsten yani şu dosyayı buraya şu dosyayı şuraya böyle yüzlerce dosya var bunun daha basit bi kurulumu yada hazır yapılmışı şöyle içine atıverilecek cinsten var mı?
3 bu php nukde modul nasıl eklenir. bitane hava durumu modülü vardı onu modül klasörünü attım moduller seçeneğinde çıktı aktif hale getirdim lakin tıkladığımda no such as cart curt yazdı zaten readme sinde kendi havudurumu sql dosyasını veri tabanına ekleyin diyor ki bu nedemek bilmiyorum bunun yüzünden sitenin başını yedim yanlışlıkla veri tabanını sildim site uçtu şimdi tekrar yaptım. yani bunun veri tabanını nasıl ekleyeceğiz..??????????????????
4 download kısmında url veriliyor ama dosya upload edilmiyor bunun için bi upload ara yüzü gibi bişeyler varmı varsa nasıl kurulur
5. bitane tema çektim çektiğim temanın kalasörünün içinde pdf blank filled isimli 3 tane daha klasör var sadece filled in içindeki attığım zaman temada çıkıyor ama your slogan goes her kısımlarını sloganımı yazamıyorum
bu konularda bana yardımcı olabilecek baba yiğit varsa memnun olurum .
php nuke attıktan sonra veritabanı oluşturup sql dosyasını upload ettikten sonra...config.php dosyasının içindeki verileri değiştirmen gerekiyo... www.turkwebmasters.net buraya bak bi...
bi ara siteme gel görüşelim...
Bütün Dosyalari sitene gönderdikden sonra config.php de dbname pass word ayarlari vardir onlari yapman gerek. $dbhost = "localhost"; $dbuname = "DB ADI"; $dbpass = "DB SiFRESi"; $dbname = "nuke"; $prefix = "nuke"; $user_prefix = "nuke"; Phpmyadmin e girmen gerekiyor.Genelde Kontrol Panelindedir aam Turkticaret de direk phpmyadmin olarak geliyor onlar sana sifre belirliyorlar onlarin belirledigi sifreye gore config.php ayarlaman gerekiyor. Sonra sql dosyani servere dump(yükleme) etmen gerekiyor. Daha sonra siteadi.com/admin.php ye gir kendine bi kullanici adi şifre belirle ok de sonra tekrar admin.php ye gelir ordan girisini yap sana kontrol menüsü güle güle kullan.sana tavsiye 7.3 kur yeni cıkan herseyin bi kusuru olur cünkü
quote:
Orjinalden alıntı: ariftoteles
5. bitane tema çektim çektiğim temanın kalasörünün içinde pdf blank filled isimli 3 tane daha klasör var sadece filled in içindeki attığım zaman temada çıkıyor ama your slogan goes her kısımlarını sloganımı yazamıyorum
bu konularda bana yardımcı olabilecek baba yiğit varsa memnun olurum .
Blank Klasorunde bosları vardır.Oraya Your SLogan işlem tamam