Şimdi Ara

Pic 16F84 Şema

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimde görünen pic programlama kartının devre şeması gerkli.Elinde olan arkadaş gönderebilirmi veya link atabilirseniz sevinirim.
    He şimdi neden Google'da falan aramadın derseniz aradım belki 50 tane buldum ama bana resimdeki devrenin şeması lazım. Saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erl -- 3 Ağustos 2005, 21:19:43 >

• bu nedir. seriport için mi???
  • bende daha basit olanı var

bi bak istersen, calsıyo...
  • Arkadaşlar yokmu bu devrenin aynısını yapan bilen.
  • Bide klutch bu devre daha basit ama pickup'ta işimi görürmü
  • ewt picup ta calısıyo. ama program atmadan önce ayarları yapmayı unutma
  • Ben bu konuda biraz acemiyimde hangi ayarlar diye sorsam olurmu klutch
  • Bide Klutch 16F84 için deneme kartı şeması varmı elinde acaba. Varsa çok teşekkür ederim
  • Bende bu devrenin şeması var. Ama baskı devre şeması. Eğer işini görürse sana gönderebilirim. Yolları takip ederek açık şemasını çizebilirsin.Proteus' ta çizildi. Orginal devrenin birebir aynısı çizilmiştir...Ama sana tavsiyem COM porttan beslemeli olan PIC programlayıcı kullanma. COM portu yakabilirsin. Benim kullandığım PIC programlayıcı devre çok güzel. Baskı devresini falan kendim çizdim Proteus'ta. Harici +9-24V beslemesi var. Eğer istersen o devrenin de açık şeması baskı devre şemasını gönderebilirim.

MSN:yassoft@hotmail.com
  • osilatör ayarı, com ayarı falan... ayarlar secenegine bi bak.
  • o verdiğin devreyi al bence çalışıyor ama sadece 16c84 16f84 ve 16f84a programlıyor ama klutch arkadaşın verdiği devreyle ben 16f84a programlayamadım belki ben devreyi yapamamışımdır ama o devrer 16f84a ya program atmaz diyen arkadaşlar da vardı. Bir de piyasada 16f84 yok ya da ben bulamadaım. 16f84 kullancaksan 16f84a programlayan devre kullanman lazım. Dediğim gibi ben16f84 bulamadın microchip üretmiyor diye de duymuştum.
  • o devre calısıyo ve ben hala kullanıorum, dedigin gibi 16f84 artık piyasadan kalktı. bulmak zorlasıyor, şimdi yaygın olarak 16f628 kullanılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.