Şimdi Ara

Pic hakkında önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 4 senelik elektronik bölümü mezunuyum.Çoğunuz bildiği gibi türkiyede eğitim sisteminden büyük bir noksanlık var. (benim açımdan atölye ortamı vs. vs.)
    Artık elde tutulur bişeyler yapmak istiyorum.Neyse kendimi yazılım konusunda geliştirmek istiyorum okulda öğrendiğim dil Picbasicpro hakkında temel bilgim var.Dediğim gibi kendimi ilertletmek istiyorum.Sizlere, sorum nasıl bir yol izlemem lazım picbasicpro'yu daha fazla geliştirmelimiyim yoksa C diline mi kaymalıyım veya başka önereceğiniz bir başka birşey varmı?

• Merhaba bende ufak tefek piclerle uğraşıyorum.C dilini kullanıyorum.Öğrenmesi çok kolay bir dil.Bence bildiğiniz dil var ise onu geliştirin derim zaman kaybetmeyin.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. C dilini hangi kaynaktan öğrendiğinizi öğrenebilirmiyim? Çünkü öğretmenlerimiz Picbasicpro'yu bir giriş dili olarak öğretmişti yani temel kazanma amaçlı olarak ileride kesinlikle C diline geçin diye öneride bulunmuşlardı.
  • ben de C' yi Kaan Aslan' ın
    <A'dan Z'ye C> isimli kitabından öğrendim

tavsiye ederim
  • anotherbrick A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Diğer önerilerinizi bekliyorum.
  • sadece pic ile uğraşmayacaksanız aşağıdaki kitabı tavsiye ederim

http://www.idefix.com/kitap/adim-adim-c-uygulamalari-yasemin-turkmen/tanim.asp?sid=MG0COOS02A0CSXTB9ZA7
  • Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hobi amaçlı program yazmaya PBP ile başlamış biri olarak PBP'nin bir süre sonra (hele ki USB ile uğraşacaksanız) önünüze çok büyük bir duvar öreceğini söyleyebilirim. Bu yüzden yol yakınken CCS ya da HitechC'ye geçmenizde fayda var.
  • Teşekkürler.En yakın sürede başlıyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakacar95 -- 1 Temmuz 2013; 0:04:35 >
  • CCS C dili kaynak bakımından zengin bir dil olmakla beraber özellikle Assmbly diline göre çok daha basittir.Ayrıca videolu dersleride internette mevcuttur.CCS C dilini videolu olarak Recep Çelikkaya ve İbrahim Gürler'den öğrendim sayılır.Şu an elimde Serdar Çiçek'in CCS C İle PIC Programlama kitabı var gayet memnunum.Neredeyse alan herkes öneriyor.Bende Öneriyorum.Kitabı alacaksanız C dilinizin temeli olursa çok süper olur yoksa anlayamama ihtimaliniz var.CCS C kaynak bakımından zengin bir dil olmakla beraber özellikle Assmbly diline göre çok daha basittir.
  • secollah kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.Sölediğiniz kaynaklara en kısa sürede ulaşıcağım.İlginiz için tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.