Şimdi Ara

PIC ile yapılan rf alıcı verici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar pic 16f84a ile yapılan rf alıcı verici devresi arıyorum elinde bulununan var mı acaba?

• ya arkadaş bende varda resim koymayı biliyorumda,dosya koymayı bılmıyorum.nasıl koycaz dosyayı tarıf ette göndereyim
  • Rapide at linkini buraya koy.
  • Arkadaşlar ben bir tane buldum ama devreyi denemedim umarım çalışıyordur,benim gibi arayan arkadaşlar duyrulur;)
    [BURADAN] sayfaya bakabilirsiniz
  • http://rapid_share.com/files/6232515/8rf_al__305_c__305__verici_www.microloji.com.rar.html
    (ardaki çizgiyi kaldırmayı unutmayın)

bu dawww.microloji.com istesinden Nefti arkadaşın yaptığı bir devredir... kendisine teşekkürler... siteden daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: hamitco

http://rapid_share.com/files/6232515/8rf_al__305_c__305__verici_www.microloji.com.rar.html

bu dawww.microloji.com istesinden Nefti arkadaşın yaptığı bir devredir... kendisine teşekkürler... siteden daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin...

payalışm süper;) bir şey sormak istiyorum burda rf alıcı ve rf verici var bu modülleri udea firmasından satın alsak sorun olmaz değil mi? yada önerdiğiniz bir rf alcııcı verici var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: _mutta_

quote:

Orjinalden alıntı: hamitco

http://rapid_share.com/files/6232515/8rf_al__305_c__305__verici_www.microloji.com.rar.html

payalışm süper;) bir şey sormak istiyorum burda rf alıcı ve rf verici var bu modülleri udea firmasından satın alsak sorun olmaz değil mi? yada önerdiğiniz bir rf alcııcı verici var mı?

yanlış hatırlamıyorsam Nefti arkadaş da udea'dan almış...

• yanılmıyorsam 433 mhz değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _mutta_

yanılmıyorsam 433 mhz değil mi?

aynen öyle...
  • şu sıralar işlerim çok yoğun devreyi uygumalama işini biraz erteledim ama en kısa zamanda yapacağım gelişmeleri haberdar ederim;)
  • bu verici-alıcı uygulamasında aynı anda iki veya daha fazla ışıgı yakabiliyor muyuz. yapamıyorsak bunun için ne yapmamız gerekir. programda bir değişiklikle bunu yapabilir miyiz? yapılabiliyorsa yane böle kolay bişeyse neden rf vericilerde ( model ucak vericileri mesela) kanal sayısı arttıkca fiyat artıyor
  • Evet bu rf modüller ile istediğin kadar lambayı açıp kapatabilirsiniz. Çünkü arada seri bir bilgi gönderiyorsunuz. karşı tarafa 3 Byte gönderdiğinizde 24 adet bit ile 24 ayrı veri elde etmiş olursunuz. isterseniz çok daha yukarılara çıkabilirsiniz.

Bildiğim kadarı ile rf modellerde uzun mesafeli olması için 433mhz yerine 27khz veya (27mhz) gibi bir frekans kullanılıyor. Ve onlar için ayrı bir entegre var. Bunların da kanal sayısı belli.
  • peki bu pic 433 mhz verici ile mi calisiyor? 27 mhz de calisanini yapsak model ucakları bu verici-alici devresiyle kontrol edebilirmiyiz kanal sayısı sınırı olmadan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.