Şimdi Ara

PIC PROGRAMLA KONUSUNDA DENEYİMLİ ARKADAŞ ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir proje üzerinde çalışıyorum. Pic programlamaktan ve kart tasarımından anlayan profesyonel bir arkadaşla ücret karşılığı çalışmak istiyoruz. Yapılacak o kadar karmaşık birşey değil ama yinede deneyimli işten anlayan bir arkadaşa yaptırmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Bilgi almak için P.M. gönderebilirsiniz.

• Projeyi yazsan daha iyi olabilir...Yapabileceğimiz birşeyse neden olmasın
  • benimde bir projem var basit bişey ama ben pic programlamayı bilmiyorum ögrenmeye calısıyorum tabi bu vakit alıyor.hemen yapacak biri varsa PM atsın
  • İyi günler,
    PM atamıyorum. MSN den ulaşırsanız ayrıntıları görüşebiliriz.
    msn:restitorium@gmail.com
    İyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: obikefixx

benimde bir projem var basit bişey ama ben pic programlamayı bilmiyorum ögrenmeye calısıyorum tabi bu vakit alıyor.hemen yapacak biri varsa PM atsın

İstediğiniz projeleri yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz...
  • ne istediğini niçin yazmıyorsun
  • Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim. Pm leri cevapladım. İstanbul içi olursa çalışmamız daha verimli olur diye düşünüyorum.
  • arkadaslar ilginiz icin tesekkurler.kusura bakmayın nete giremedim uzun süredir :) ben işimi hallettim yine de hepinize tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcanzar

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim. Pm leri cevapladım. İstanbul içi olursa çalışmamız daha verimli olur diye düşünüyorum.

İstanbul dayım.Atmel ve pic bilgim wardır.Isteyene her türlü projesinde yardım edebilrim.

serdar_aydinalay@hotmail.com
    0539 795 81 50
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.