Şimdi Ara

PIC programlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektrik-elektronik muhendisligi 1. Sinif ogrencisiyim. Malum ilk sinifta teknik resim disinda pek mesleki bisey ogrenmiyoruz. Benim de mikroislemcilere lcdye yazi yazdırmaya falan ilgim var. Mikroislemci dersi görmeden internetten yardim alarak pic programlamaya baslamali miyim yoksa dersi almayi mi beklemeliyim ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hazırlıklı gitmeni öneririm.Sonra anlamayınca sıkıntı oluyor.
  • Başlamalısın şimdiden merakın varsa. Merak ettiğin konularda yardımcı olabilirim sana.
  • Acikcasi henuz hiç bi bilgim yok, en azindan yaz tatilini bombos gecirmek istemiyorum. Kendi alanimla ilgili bi ise girmek istiyorum. Aksamlari da vakit geçirmek icin ugras olur hem de dediginiz gibi on bilgim olur. Onerdiginiz kitap veya internette ders anlatimi falan varsa yardimci olursaniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKing#6

Acikcasi henuz hiç bi bilgim yok, en azindan yaz tatilini bombos gecirmek istemiyorum. Kendi alanimla ilgili bi ise girmek istiyorum. Aksamlari da vakit geçirmek icin ugras olur hem de dediginiz gibi on bilgim olur. Onerdiginiz kitap veya internette ders anlatimi falan varsa yardimci olursaniz sevinirim.

önce c yi öğren. bu şart kesinlikle. kesin bir dille önerdiğim kitap:
    Brian W. Kernighan ve Dennis M. Ritchie in yazdığı ANSI C kitabı. Bir başucu kitabıdır bu. C'yi öğrendikten sonra Serdar Çiçek'in CCS C ile PIC programlama kitabı var onu başlangıç olarak tavsiye ederim. Ondan sonra MPLABX IDEsine geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reddragon64301

quote:

Orijinalden alıntı: TheKing#6

Acikcasi henuz hiç bi bilgim yok, en azindan yaz tatilini bombos gecirmek istemiyorum. Kendi alanimla ilgili bi ise girmek istiyorum. Aksamlari da vakit geçirmek icin ugras olur hem de dediginiz gibi on bilgim olur. Onerdiginiz kitap veya internette ders anlatimi falan varsa yardimci olursaniz sevinirim.

önce c yi öğren. bu şart kesinlikle. kesin bir dille önerdiğim kitap:
    Brian W. Kernighan ve Dennis M. Ritchie in yazdığı ANSI C kitabı. Bir başucu kitabıdır bu. C'yi öğrendikten sonra Serdar Çiçek'in CCS C ile PIC programlama kitabı var onu başlangıç olarak tavsiye ederim. Ondan sonra MPLABX IDEsine geçersin.

C dediğin hangisi, c# mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    #JAVA GUI PROGRAMLAMA DERSLERİ#
    12 yıl önce açıldı
    C programlama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.