Şimdi Ara

Pickup kullanan var mı aranızda? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
39.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serdem

Bende tasarımına hastayım, bir pick up bu kadar mı güzel yapılır
    quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

eski L200 ler cok guzeldi gercekden ben o aracı 5 sene kullandım yanlıs hatırlamıyosam 98 da almıstık.5 sene kadar kullandım . cok cıddı anlamda agrızalar yaratmamısdı.vede aynı zmn da dayanıklı bır aracdı.bence yenı L200 tamamen bir hayal kırklıgı.tasarım cok kotu.

valla tasarım ve karızma diyince aklıma baska bişi gelmıyor be dostum

Pickup kullanan var mı aranızda?

http://image.sahibinden.com/photos/446/4835689_199043_hxd4446.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 28 Kasım 2007; 20:45:04 >

• Navaralar da çok güzel bana l200'ün dışı navaranın içi daha güzel geliyor

quote:

valla tasarım ve karızma diyince aklıma baska bişi gelmıyor be dostum

• bu konuda BG olarak en iyisi nissan navaara 4*4 arabada 174 BG var bizzat kullanan biri olarak süper diyorum
  • navaraya 55 vermek işime gelmiyor + bütçe sarsılır ranger otm uygun fiyatla alınacak motor navaradaki motor kullanmadım ancak içi konforlu eski kasası motor ve görünüş olarak kötü gerçekten ancak yeni kasa güzel görünüyor tek eksiği arka çok dar gerçi hilux ve l200 dışında arka hepsinde dar .yakıt bunların hepsinde aşağı yukarı aynı vergi hepsi 2.5 lt aynı rangera özel bir durum yok aslında fletch olumsuz görüşlerin eski kasa içinmi yeni kasa ile ilgilimi
  • arkadaşlar yaklaşık 4 aydır yeniL200 4x4 sahibiyim
    bu aracı almadan bu grup araçların hepsini test ettim ve L200de karar kıldım

L200 ü diğerlerinden ayıran engüzel yanı arka koltuk mesafesi ve arka kapıdan biniş ve inişlerin çok rahat olmasıdır
    yakıt tüketimim uzun yolda 7-8lt arası performanslı kullanırsam 9lt yi buluyor
    şehir içi çok az kullandığım için ne yakar bilemem
    zıplama sorununa gelince bu grupta en az zıplatan diyebilirim ama yinede arkaya 100 kilo ağırlıkla daha rahat bir sürüş sağlıyor
    L200'ün arkaya kabin koydurunca maalesef geri görüş çok azaldı aynalarda çok uzağı gösteriyor ama alıştım artık kolay park edebiliyorum ama başlarda sıkıntı verdi.
    mp3 player,pusula,altimetre gibi özellikleri var
    rallyart ile 167hp yapılabiliyor ve garanti dışına çıkmıyor
    tasarım konusuna gelince bence çok güzel hatta navaradan bile güzel görüntüsü var yolda illaki dikkat çekiyor
    sağlamlık konusunda da mitsubishi kendini kanıtlamış bir firma

bu arada L200 almasaydım isuzu alırdım herhalde

• Kazasız sürüşler dilerim, aracınız manuel vitesmi? bu araçlar da her sene muayeneye giriyor mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

arkadaşlar yaklaşık 4 aydır yeniL200 4x4 sahibiyim

L200 ü diğerlerinden ayıran engüzel yanı arka koltuk mesafesi ve arka kapıdan biniş ve inişlerin çok rahat olmasıdır
    zıplama sorununa gelince bu grupta en az zıplatan diyebilirim ama yinede arkaya 100 kilo ağırlıkla daha rahat bir sürüş sağlıyor
    L200'ün arkaya kabin koydurunca maalesef geri görüş çok azaldı aynalarda çok uzağı gösteriyor ama alıştım artık kolay park edebiliyorum ama başlarda sıkıntı verdi.
    tasarım konusuna gelince bence çok güzel hatta navaradan bile güzel görüntüsü var yolda illaki dikkat çekiyor

• 2004 model bir Skaystar ile Adana'dan Mersin'e gitmiştik. Giderken arkada oturdum ve kafam tavana değmekten kırılacaktı. 140 civarı hıza ulaştığında arka tekerler nerdeyse havalanacak gibi oluyor zıplamaktan. Gelirken arabayı ben aldım ve inanılmaz zevk aldım sürüşten. Çok güçlü bir araç kalkışlarda sert kalkarsanız şöför olarak siz bile etkileniyorsunuz. Ben fazla hız yapmadım ama yaklaşık yakıt tüketimi 11 lt yi buldu.
  • bende hilux diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyalı alli -- 28 Kasım 2007; 9:57:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyokushin

navaraya 55 vermek işime gelmiyor + bütçe sarsılır ranger otm uygun fiyatla alınacak motor navaradaki motor kullanmadım ancak içi konforlu eski kasası motor ve görünüş olarak kötü gerçekten ancak yeni kasa güzel görünüyor tek eksiği arka çok dar gerçi hilux ve l200 dışında arka hepsinde dar .yakıt bunların hepsinde aşağı yukarı aynı vergi hepsi 2.5 lt aynı rangera özel bir durum yok aslında fletch olumsuz görüşlerin eski kasa içinmi yeni kasa ile ilgilimi

yenı kasa ıcın dostum su an bende 2006 model var.hala kullanmakdayım.tabıkı en yenının bı oncekı kasası. ama arasında cok bı farklılık olacagını znnetmıyorum.cok zıplatıo arkayı . hele bos ıken ..
  • quote:

Kazasız sürüşler dilerim, aracınız manuel vitesmi? bu araçlar da her sene muayeneye giriyor mu?
    quote:

arkadaşlar yaklaşık 4 aydır yeniL200 4x4 sahibiyim

teşekkürler arkadaşım
    araç manuel vites
    her sene muayeneye giriyor

• Rica ederim, otomatik vites 4*2 si için 40.000 ytl fiyat aldım, günlük kullanıma gelir mi acaba

quote:

teşekkürler arkadaşım
    araç manuel vites
  • Güzel bilgiler geliyor,teşekkürler..
    Anladığım kadarıyla bu tür araçlar işinizde gerekliyse hafta sonları da hobi amaçlı kullanılabiliyor ama tek araba olarak gündelik kullanıma pek uygun değil.Daha doğrusu bizim açımızdan sorun olmasa da hanımlar vs için problem olacak gibi.
    Peki bu tarz araçlarda arka süspansiyonları yapı olarak gündelik kullanıma uygun olan (az zıplatma ve yol tutma açısından) hangisidir?
  • quote:

Rica ederim, otomatik vites 4*2 si için 40.000 ytl fiyat aldım, günlük kullanıma gelir mi acaba

quote:

teşekkürler arkadaşım
    araç manuel vites

4x2 40000ytl fazla değilmi
    eğer otomatik vites ise hemen al ama manuel ise fiyat yüksek manueller 36700ytl alıcıysan senin adına pazarlık ederim balıkesir bayii ile:))

• quote:

Orjinalden alıntı: iakalinli

Güzel bilgiler geliyor,teşekkürler..
    Anladığım kadarıyla bu tür araçlar işinizde gerekliyse hafta sonları da hobi amaçlı kullanılabiliyor ama tek araba olarak gündelik kullanıma pek uygun değil.Daha doğrusu bizim açımızdan sorun olmasa da hanımlar vs için problem olacak gibi.
    Peki bu tarz araçlarda arka süspansiyonları yapı olarak gündelik kullanıma uygun olan (az zıplatma ve yol tutma açısından) hangisidir?

zıplama yönünden en iyisi L200 dür ama oda zıplar arkaya 100 kilo ağırluk ile zıplama ortadan kalkıyor
    ama gündelik kullanımda park sorunu yaşanabilir her yere sığmıyor çünkü
    aslında burada yazmakla olmuyor en güzeli hepsinin test sürüşüne katılın ancak o zaman kafanızdaki soru işaretleri giderilir

zıplama için önemli bir mevzuda lastik havaları ile ilgili eğer yük atmayıp binek kullanacaksanız L200 için söylüyorum lastiklerde 29psi hava olması gerekiyor. ve zıplama fazla olmuyor.
    yük taşıyacaksanız 45psi oluyo o zaman ağırlık taktırmak şart yoksa hoplaya hoplaya gidersiniz:))

• quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

quote:

Orjinalden alıntı: garfield24

quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

ben kullanıyorum 2007 NİSSAN NAVARA 4*4 FULL 174 BG arkasıda kapalı siyah işim nedeni ile hem arazide hem asfalttta kullanıyorum gerçekten mükemmel

navaraların arka kısmı kapatma işlemi donanımsal mı acaba? yoksa özel olarak başka yerlere mi yaptırılıyor ayrıca fiyatları nasıl acaba?

tabi tabi donanım gibi düşün isteğe bağlı olarak şeklini seçiyosun ... valla bizdeki en full olanı 74 bin ytl mi ne öle bişey

teşekkürler

• otomatik vites, bugün aracı test ettim, motor gürültüsü ciddi manada yüksek vites geçişleri ise çok yumuşak.. otomatik viteste fazladan abs,lsd,sis farı,deri direksiyon,yan basamak vs. aksesuar farkıda var ama kullanımı çok gürültülü geldi..

quote:

quote:

Rica ederim, otomatik vites 4*2 si için 40.000 ytl fiyat aldım, günlük kullanıma gelir mi acaba

quote:

teşekkürler arkadaşım
    araç manuel vites

4x2 40000ytl fazla değilmi
    eğer otomatik vites ise hemen al ama manuel ise fiyat yüksek manueller 36700ytl alıcıysan senin adına pazarlık ederim balıkesir bayii ile:))

• gürültü derken motor sesinden bahsediyorsun galiba
    doğrudur ilk3 viteste gaza yüklenirsen bayaa gürültülü ama 4. vitesten sonra motor sesi kalmıyor
  • otm l200 40000 nerden fiyat aldınız antalyada düz otm 400-500 den fazla inmediler 40 gerçekten iyi fiyat
  • aslında bu araclar gundelık hayatta kasası bos olarak kullanıldıgı ıcın genel olarak araca sole bı uygulamada yapılıyor.yukarıda 1 arkadas 100 kg yuk olunca daha rahat bır surus oluyor demıs.bazı bıldıgım ınsanlar aracın arka dıngıllerıne agırlık kaynatıyorlar.bence ama zararlı aracın ayrodinamigini bozuyolar(kısacası arac dengesızlesıyor her ne kdr 2 tarafada aynı agırlıkda demır kaynatsanda).bıde amcamın oglu var her kış genelde 2 araç biz kayak yapmaya gıdıyoruz.ben antalyada yasıyorum.genellıkle ısparta dakı davraz kayak merkezıne gıdıyoruz.yol ortalama 140 km flan . yola cıkmadan evın altında kum torbaları var . 10 kg dan . arabanın arkasına 3-5 atıp yola ole cıkıyoruz .

saygılar

• quote:

mitsubishi L200
    vede
    Ford RANGER XLT

kullanan bır kısı olarak sana onerilerim.

bu araçlar cok yuksek oldugundan dolayı guvensız.sureklı gundelık hayatında kullanıcagın bır araç sa bence alma.tabı bu kısıden kısıye gore deısır.eger ıs amaclı kullanıcaksan yuk tasıma gıbı cok guzel araclar.ama ole gezılıp tozulacak bır arac deıl.bu sınıftakı tek gezılıp tozulucak arac NAVARA dır. cunkı kasası agır enazından guvenlı dıger sınıfındakılere gore.benım kullanmıs oldugum aracın yakıtı ınanılmaz fazla.1 depo ıle 500 km yol anca yapıyorum dızel olmasına ragmen. arac 2500 lt 110 hp turbo lu.yakıt bunun ıcın cok fazla.motor cok kuvettlı.yukarıda 1 arkadasda ranger kullandıgını soyluyor.ıslak zemınde gaza yuklendınmı gercekden arac saga sola savruluyor.aracın yuksek olusundan dolayı arac cok guvensız.cukurları vede bozuk yolları cok fazla hıssedersın.bu araclarda eger otomatık vıtes kullanma gıbı bı lux un olmassa vıtes degıstırmekden bıkarsın.dızel araba oldugu ıcın hemen devırlenıyo vıtes ıstıo arac.cunkı motor cok kuvettlı.yanı kısacası aracı sırf fobı olsun dıe alıyım gezıyım bayırda derede ormanda rahat rahat gıdıyım dıye alıcaksan bence alma.ama aracıda ısım geregı lazım mutlaka almam gerekıo dıe almak ıstıosan mıtsubıshı , toyota , nissan araclar daha dayanıklı onlardan al bence . aracın vergısıde yuksek motor buyuk oldugu ıcın.ben ısım geregı bu aracı kullanıyorum.lazım olmasa yakınından bıle gecmem arazıde kullanılıcak arac alternatıfı cok bence onlara bak.

benimde bir gun hayalım navarayı yada bu ısuzu yı bu sekıl e getırıp ortada gezmek bunu yapabılırsen tadından yenmez.

saygılar.

Maşallah çok fena duruo makina

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.