Şimdi Ara

piercingi takarken damar patladı acil (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam acilen hastaneye git kan kaybına göre serum takviyesi verilebilir sana ne kadar kanadı ona göre ? Enfeksiyon da kapabilirsin ayrıca muhtemelen tansiyonun düşmüş.Ya kan kaybından tabi miktar fazlaysa ; ya da kanı gördüğünden olmuş olabilir.
  • gittim şişlietfal şişlietfalliğini yaptı gene bundan bişey cıkmaz dedi şuana kadar olmadıysa olmaz dimi dedim olursa sen buraya ulaşamazsın anında ölürsün dedi piercing yüzünden yargılamamasına da çok minnettar kaldım , şaka şaka kalmadım yargıladı
  • geçmiş olsun , dikkat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 27 Ocak 2014; 23:54:58 >
  • seni anlamakta zorlanıyorum şuan
    soru: neden burdasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_furkangs

hocam acilen hastaneye git kan kaybına göre serum takviyesi verilebilir sana ne kadar kanadı ona göre ? Enfeksiyon da kapabilirsin ayrıca muhtemelen tansiyonun düşmüş.Ya kan kaybından tabi miktar fazlaysa ; ya da kanı gördüğünden olmuş olabilir.

bırak şişlietfalde vermesinler kan uyuşmazlığından ölürüm bu seferde zateen tansiyonum düşmeseydi sağlıklı karar alabilseydim şişlietfale gitmezdim bi ara kıllanmadımda değil kolun uyuşuyomu diye sorduğunda (bilmeye şişli etfalde yanlışlıkla sağlıklı bir kızın kolunu kestiler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychogenicFugue

seni anlamakta zorlanıyorum şuan
    soru: neden burdasın?

genelde insanlar birşeyi anlamadıklarında açıkça dile getirmeyip anlıyor ayağı yaparlar egomudur testesteronmudur tabi bunlar güzel seylerdir vs ve bu sorunun cevabını ben veremem bence sen bu soruyu kendine sor "_Ben neden burdayım?" de herzaman cevapları başkasında arayamazsın değil mi?
  • kpu kullanıcısına yanıt
    hocam yazdığından pek bir şey anlayamadım fakat şunu diyeyim sana kanama miktarı fazla değilse zaten kan vermezler serum verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_furkangs

hocam yazdığından pek bir şey anlayamadım fakat şunu diyeyim sana kanama miktarı fazla değilse zaten kan vermezler serum verirler.

özet : verselerde ben kabul etmem
  • emo gibi piercing taktırmaya çalışmasaydın, piercing takan kaldı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpu

quote:

Orijinalden alıntı: wRedzus

Buraya yazana kadar acile gitseydin ölmeyecektin.
    1. evde tekbaşımayım 2. beş kuruşum yok 3. telefona sarıldım ilk ama bilirsin belki kontorun yoksa 112 yi bile arayamazsın telefondan 4.ev telefonu yok 5 burdan hastaneyi bulmak yürüyerek 1 saat

ciddi ise giidicem hastaneye evden cıkmak şuan eziyet demek ve erkek arkadasım gelene kadar evini güzelce temizlemem gerekiyo iş yükü ağır

Acile gidersen gerçekten acil bir durumsa para almazlar,kontorün yoksa bile 112 yi arayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

emo gibi piercing taktırmaya çalışmasaydın, piercing takan kaldı mı ?

kötü bir etiket yıllardır istedim modası geçince yaptırdım sıradan bir dünya görüşü olan dış dünyaya kapalı ne din ne ideoloji bünyesinde olmadığım için ona benzerim suna benzerim düşüncesiyle yapılmış bişey değildi yoğun alkol bunyesinde oraya nasıl girdiğimi bile bilmiyorum oldu hoşuma gitti yakıştırdım cevremde bir kişi bile aa hiç yakışmamış demedi ve enteresandır daha enternasyonalist insanları cekti bana evet etiket oldu amumu dışındada bir tane emo ile tanışmadım da etiket olayı hepten yanlış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wRedzus

Buraya yazana kadar acile gitseydin ölmeyecektin.
    1. evde tekbaşımayım 2. beş kuruşum yok 3. telefona sarıldım ilk ama bilirsin belki kontorun yoksa 112 yi bile arayamazsın telefondan 4.ev telefonu yok 5 burdan hastaneyi bulmak yürüyerek 1 saat

ciddi ise giidicem hastaneye evden cıkmak şuan eziyet demek ve erkek arkadasım gelene kadar evini güzelce temizlemem gerekiyo iş yükü ağır

1- yanlız başına böyle işlere hangi zeka ile kalkıştın.
    2- pricing almaya paran var ama...
    3- şarjın olmasa bile 112 yi arayabiliyorsun.
    4- evde ev telefonu işte iş telefonu kullanılır. Türktelekomla akşam 7den sabah 7 ye konuşmak bedava. Bence eve telefon alın. bak nasıl lazım oldu.
    5- hastaneden eve yürüyerek kaç saat?
    6- Erkek arkadaşın için üzüldüm bu akşam icraat biraz zora girmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interior designer -- 28 Ocak 2014; 0:14:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

emo gibi piercing taktırmaya çalışmasaydın, piercing takan kaldı mı ?

kötü bir etiket yıllardır istedim modası geçince yaptırdım sıradan bir dünya görüşü olan dış dünyaya kapalı ne din ne ideoloji bünyesinde olmadığım için ona benzerim suna benzerim düşüncesiyle yapılmış bişey değildi yoğun alkol bunyesinde oraya nasıl girdiğimi bile bilmiyorum oldu hoşuma gitti yakıştırdım cevremde bir kişi bile aa hiç yakışmamış demedi ve enteresandır daha enternasyonalist insanları cekti bana evet etiket oldu amumu dışındada bir tane emo ile tanışmadım da etiket olayı hepten yanlış

piercingi takarken damar patladı acil

• Bune la takmıyaydın delinin zoruna bak b*kmu vardıda oranı buranı deliyorsun kaş delinmiş birde erkeklik organına yaptır tam olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bordo38

Bune la takmıyaydın delinin zoruna bak b*kmu vardıda oranı buranı deliyorsun kaş delinmiş birde erkeklik organına yaptır tam olsun

Hocam bu üye kız imiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLaSSiC295

quote:

Bune la takmıyaydın delinin zoruna bak b*kmu vardıda oranı buranı deliyorsun kaş delinmiş birde erkeklik organına yaptır tam olsun

Hocam bu üye kız imiş.

ozaman diğer türlüsünü yapsın hocam böyle insanlardan o kadar nefret ediyorum insan nasıl orasına burasına bir şey takabilir anlamıyorum arkadaş ben küpe taksam kulağımda küpe var diye rahatsız olurum nasıl bir mide varsa artık

• quote:

quote:

Hocam bu üye kız imiş.

yazmıyım yazmıyım sevgilim cok kızacak diyorumdaa tutamıyyorum kendimi kadınlarında erkeklik organı vardır arkadaşım araştır evrim sürecinde kücülmüş bayağı

• quote:

quote:

quote:

Hocam bu üye kız imiş.

yazmıyım yazmıyım sevgilim cok kızacak diyorumdaa tutamıyyorum kendimi kadınlarında erkeklik organı vardır arkadaşım araştır evrim sürecinde kücülmüş bayağı

O zaman niye erkek arıyorsunuz kendi kendizini şey yapsanıza. Tabi bayağı küçüldüğü için yetmiyor olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Hocam bu üye kız imiş.

ozaman diğer türlüsünü yapsın hocam böyle insanlardan o kadar nefret ediyorum insan nasıl orasına burasına bir şey takabilir anlamıyorum arkadaş ben küpe taksam kulağımda küpe var diye rahatsız olurum nasıl bir mide varsa artık

yok mide ye takılmıyo o kelepçe o başka turkiyede doğmuş büyümüş biri böyle düşünür dünyada pek cok kültürde genelenektir aslında kadın sünneti geleneğinde cok cok iyidir nacizane benim hatamdı o ben başka yere baskı uygulayıp patlattım normalde uzman elinde cok zor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.