Şimdi Ara

piercingi takarken damar patladı acil (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bordo38

quote:

Orijinalden alıntı: cLaSSiC295

quote:

Bune la takmıyaydın delinin zoruna bak b*kmu vardıda oranı buranı deliyorsun kaş delinmiş birde erkeklik organına yaptır tam olsun

Hocam bu üye kız imiş.

ozaman diğer türlüsünü yapsın hocam böyle insanlardan o kadar nefret ediyorum insan nasıl orasına burasına bir şey takabilir anlamıyorum arkadaş ben küpe taksam kulağımda küpe var diye rahatsız olurum nasıl bir mide varsa artık

Hocam Peygamberimizin hadisleri var ve Kuran'ı kerimde de bir çok ayet geçmekte kendi vücuduyla Allah'ın verdiğinin dışına çıkmasının günah olduğuna ait.Ayrıca evrime de inanıyormuş ne beklersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kpu

quote:

quote:

quote:

Bune la takmıyaydın delinin zoruna bak b*kmu vardıda oranı buranı deliyorsun kaş delinmiş birde erkeklik organına yaptır tam olsun

Hocam bu üye kız imiş.

ozaman diğer türlüsünü yapsın hocam böyle insanlardan o kadar nefret ediyorum insan nasıl orasına burasına bir şey takabilir anlamıyorum arkadaş ben küpe taksam kulağımda küpe var diye rahatsız olurum nasıl bir mide varsa artık

yok mide ye takılmıyo o kelepçe o başka turkiyede doğmuş büyümüş biri böyle düşünür dünyada pek cok kültürde genelenektir aslında kadın sünneti geleneğinde cok cok iyidir nacizane benim hatamdı o ben başka yere baskı uygulayıp patlattım normalde uzman elinde cok zor

nedense bu piercing taktıranların hepsinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu düşünmeye başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

iyi olmuş. Böyle saçma sapan işlerle uğraşmasaydın. Dünyanın size ihtiyacı yok.

O kadar cahilsin ki keşke gebersen
  • tmm mı
     piercingi takarken damar patladı acil
  • şimdi şöylle : İnsan gelişi güzel konuşmaz ağzından çıkan her cümle deneyim, kültürel birikim hayata bakış açısıyla ve belkide daha önemli testestoron ego,id oluşur insan etiketlemeye eğilimliyse mesela başkalarını aşağılamanın kendini daha değerli yapacağını değerli göstereceğini düşünür ve coğunluğun karşı olduğu birşeye karşı olmak en kolay yoldur

ve demeden geçemeyeceğim uyuşturucu bağımlısı söz konusunu olduğundada psikolojik sosyolojik yaklaşımlar getirebilmesiniz neden uyusturucu bağımlısı cünkü piercing yaptırmış neden piercing yaptırmış çünkü uyuşturucu bağımlısı bir püf nokta daha "düşünmeye başladım" bi anlam ifade etmiyor benim için uyuşturucu bağımlısınında piercing takanında nezlinde bir anlam ifade etmediğini sanıyorum fikrinizin

pek çokda bilim adamı sanatcı kesim vardır uyuşturucu ile hayat kurtaran uyuşturucu ile sanat yapan insanlara katkısı büyük insanlar sizden benden cok daha önemli insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

quote:

Orijinalden alıntı: kpu

quote:

quote:

Hocam bu üye kız imiş.

yazmıyım yazmıyım sevgilim cok kızacak diyorumdaa tutamıyyorum kendimi kadınlarında erkeklik organı vardır arkadaşım araştır evrim sürecinde kücülmüş bayağı

O zaman niye erkek arıyorsunuz kendi kendizini şey yapsanıza. Tabi bayağı küçüldüğü için yetmiyor olabilir.

Yaşın kaç ?

• Şu piercing midir nedir kullanmak ne fayda sağlıyor arkadaş anlamıyorum cins cins görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derek Vinyard

Son durum nedir nerde oturuyosun kardeşim yakınsak yardıma gelelim?

• No ss no güven,
  • Ablacım ne işiniz var öyle abuk subuk şeylerle ya. Oldum olası sevmem bi bayanın piercing takmasını. Küpe tak, kolye tak ne bilim bileklik tak ama o nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

quote:

Orijinalden alıntı: Derek Vinyard

Son durum nedir nerde oturuyosun kardeşim yakınsak yardıma gelelim?

Pardon kızmış herhalde, bilmiyordum sakın yanlış anlaşılmasın..
  • öldüyse kokmadan başlayalım
  • Gene bos ergenler basmis konuyu. Son durum nedir?

• pirsing takmak günahtır haketmişin ablacım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.