Şimdi Ara

Pikap-anfi-hoparlör optimal bileşen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acemi birisi olarak plaksever üstadlardan bilgi almak istiyorum. Pikap olayına merak sardım ve evimde 20 metrekare kadar bir alan oluşturup kendimce birşeyler oluşturmayı deneyeceğim sizlerinde Engin bilgilerinizden istifade ederek. 1 hafta kadar araştırıp okuyup bilgi edindim ve sonunda siteye üye oldum. İlk olarak oluşturacağım alandan bahsedeyim izmirde kendime ait müstakil bir evin bodrum- sığınak tarzı alt kısmında bir bölümü kapatıp gerekli yalıtımları sağlayacağım ki olmasada ses yönünden çok bir sıkıntım olmayacak.
    -Project giriş seviyesi pikap
    -Power anfi + pre amfi ( önerilebileceğiniz marka ve özelliklere göre karar vereceğim)
    -magnat supreme 1002 kule tipi hoparlör
    5-6 bin TL bütçe ve yukarıdaki bileşenler nasıldır???

Şimdiden ilgilenen üstadlara teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Power anfi ile pre anfi ile ne ısınız var

Bile bile mi tercih edeceksiniz yoksa yabancı olduğunuz icin mi yazdınız böyle

Bahsettiğiniz Hoparlor de analog muzik dinlemek icin çok iyi degil hiç bulaşmayın

• Size Laz'ım olan bütçenize. Göre bir pikap

Bütçeye göre Stereo analog bir anfi

Bütçeye göre phono pre

Bir çift interconnet

Bir çift hop kablosu

Bir çift kule hop

• Dahili phono kati olan Stereo anfi bulursanız harici phono kati almanıza da gerek kalmaz

• Rega Brio-R

İlan No: 404888649

http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-rega-brio-r-404888649/detay

Örnek anfi

• Cevaplarınız için teşekkür ederim. 1 haftaya dayalı incelemelerimden yola çıkarak ses kalitesi açısından phono girişli tek bir anfi yerine anfi ve preamfi olursa daha iyi olacağı yönünde bir izlenim oluştu o yüzden ayrı yazdım ikisini. Yoksa tümden hatamı yapıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subwoofer Amfi Tercihi
    geçen yıl açıldı
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    stereo amfi seçimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Söylediğim bütçeyle en iyi verimi alabileceğim bir set oluşturmak istiyorum.anfilerin öyle özellikli kumandalı digital göstergeli olmasına gerek Yok

• Zaten biz de kumandalı olduğu için değil f/p ürünü olduğu için tavsiye ettik
  • yeni başlık açtığım için özür dilerim hepinizden. Hakkınızı helal edin. Yeni üyeliğin acemiliği. Hali hazırdaki başlıklardan yazayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.