Merhaba pioneer plz82 model pikapı kendi setinden ayırıp güç adaptörü bağlayarak çalıştırabilmeyi umuyordum lakin çalıştırdığım da sanki güç fazla geliyormuş gibi bir uğultu oldu ve yakmaktan korktuğum için hemen kapattım. Acaba uygun adaptör mü seçemedim? Kullandığım adaptörün ve pikapın güç seçenekleri foto olarak bırakıyoryum. Yardımlarınızı bekliyorum lütfen. |
Pikap Güç Adaptörü Yardım Pioneer plz82
-
-
Beslemenin voltajı doğru ise gücü fazla gelmez. Yük kendine gerekeni çeker, fazlasını değil.
+/- Polariteyi doğru bağladığınıza emin misiniz?
Polarite ve bağlantı doğru ise ya pikap arızalıdır, ya da adaptör.
Çin üretimi olan adaptörü ithal eden veya pazarlayan da pek bilinçli görünmüyor.
Çıkış voltajı 12V yazdıktan sonra filtre edilmiş ve kesintili DC sembolü koymuş.
Bir besleme çıkışı ya filtre edilmiş DC, ya da kesintili DC olabilir.
İkisi birden olmaz.
-
Teknik kısımlarından gerçekten anlamıyorum, bağladıpımda pikap çalıştı ama dediğim gibi normal olmayan bir ses çıkartarak. Yani adaptör değiştirip tekrar deneyebilir miyim? Önerebileceğiniz adaptör var mı?
-
Önerebileceğim bir adaptör yok. Hepsi ucuz Çin üretimi adaptörler.
Çin malları kalitesiz mi? Asla. Sadece bizim ithalatçılarımız ucuz, kötü mal bulmakta becerikli.
Sorunun teşhisini tam yapmadan yeni bir adaptör almanızı tavsiye etmem.
Elinizdeki adaptörün çıkış voltajı bir multimetre ile ölçülüp kontrol edilebilir.
Ama elinizde multimetre olduğunu sanmıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X