Şimdi Ara

Pikap seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Plak dünyasına giriş yapmak için hazırlanıyorum. Maalesef hiç bilgim olmadığı için yardımlarınıza ihtiyacım var :)
    İlk giriş için Project Carbon Debut Phono DC nasıldır?
    Dahili phono preamfisi olduğu için tercih sebebim fakat phono amfisi olmayan modelini alıp orta karar bir phono amfi alarak daha iyi mi yapmış olurum acaba?

Teşekkürler şimdiden!

• Ya da Rega Planar serisini mü düşünmek lazım?
  • luceadest L kullanıcısına yanıt
    Diğer sistem bileşenleriniz nelerdir?...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    Hoparlör: Opera Seconda SE
    Amfi: Electrocompaniet Eci-2 Class A
    CD Çalar: Exposure 2010s2
  • 33/45rpm devirler arasında kayış değişimi manuel yapıyorsunuz bu engel değilse genel olarak giriş seviye için ideal Planar ile Debut ama iki model bana hitap etmesede ikisi arasında seçim yapsaydım planar ı seçerdim fiyatı biraz daha avantajlı ve istediğiniz seviye harici bir phono katı alıp daha mantıklı bir seçim olabilir. Diğer türlü üzerinde olan pratikde iyi gözükse de harici phono ile zaman içerisinde değiştirebilir ve sesi sınırlandırmamış olursunuz.
  • Delerıum kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler!
  • luceadest L kullanıcısına yanıt
    Bu bileşenler daha iyi bir Pikap hak ediyor sanki en azından hiç olmazsa Pro-Ject Debut Carbon başlangıç için...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pikap pre amfi önerisi
    11 yıl önce açıldı
    stereo amfi seçimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

Bu bileşenler daha iyi bir Pikap hak ediyor sanki en azından hiç olmazsa Pro-Ject Debut Carbon başlangıç için...

Tşk, bende başlangıç için düşünüyorum, 1 ya da 2 sene sonra değiştirebilirim...
  • Ben kullanıyorum magnatın phono katlı amfisi ile beraber memnunum tavsiye ederim atlama vs. herhangi bir problemi olmayan güzel bir pikap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.