Şimdi Ara

-------piknik------

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar buluşma ile ilgili başlık vardı onu okudum ve bu konuyu açtım....Buluşma değilde piknik organizasyonu yapsak nasıl olur?Benim sarıyerde çok hoşuma giden bir piknik alanı var.MEHMET AKİF ERSOY PİKNİK ALANI....Nette MEHMET AKİF ERSOY PİKNİK ALANI yazın.inceleyin.Barışarock organizasyonu burda yapılmıştı...Ben 3 haftadır gidiyorum...Korkmayın KENE filan yok.Ailenizle güvenle gelebilirsiniz...Su wc top sahası oyun alanı çocuklar için park masalar market vb herşey mevcut...Araçlar gözünüzün önünde hemen oturdugunuz yerde....İstediginiz yere park edebilirsiniz...Giriş araç başı 7 ytl....Ben çok memnunum...Ağaçlar kocaman ve gölgelik....

Buhaftasonu cumartesi yada pazar bir piknik yapsak.Mangal filan..10 ARAÇ olsak 10 kilo tavuk yeter.Masraflarıda ortak paylaşırız.. Adam başı en fazla4-5 ytl gider...Güzel bir anı olur...Fikirlerinizi alalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgene -- 26 Mayıs 2008; 19:21:31 >

• cok super olur bencede
  • iyi fikir aslında
  • İl olarak bireysel değil de toplu bir zamanda eş zamanlı olarak farklı illerde bu organizasyonu yaparsak bence çok şahane olur.
  • Ankara grubu,
    Yer: göksu parkı
    Saat 11:00
    Tarih 21 haziran
    herkese uyar mı 10 kişi kafi!
  • Hadi İstanbullular sayın abilerimiz giderde peki dışardaki arkadaşlar ne yapcak? Mesala ben Bursada oturuyorum. Aslında hepimize yakın bi yerde buluşma olsa güzel olur. Karar yinede sizin Sizin kararınıza uymaya çalışırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.