Şimdi Ara

Pil çabuk bitiyor neden?en fazla 50 dk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce aldığım satellite A210-133 model dizüstünden çok memnunum vista yüklüyken batarya tasarruf modunda 1 saat çalışıyordu..şimdi Xp yüklü ve Power Saver programı yok..ve en fazla 35-50 dk gidiyor pil..Sorun Xp de dicem ama vistada pek farkeden bişey yoktu..Acaba servise göndersem mi..göndersem de nereye göndersem..tavsiye bekliyorum..dün arkadaşın ASUS unu gördüm ve tam 3 saat gitti..Acaba diyorum Toshiba almakla hata mı ettik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripolis -- 16 Kasım 2007; 0:25:45 >

• vistada 1 saat gitmesi bile az.sarj gösterge ledi nasıl durumda dolu mu boş mu gösteriyo.yani pil belki şarj tutmuyodur yeteri kadar servise gönder
  • bence bariz bir sorun var ortada hemen aldığın yerle temasa geç,değişim yapmalarını iste.olmaz derlerse mecburen servise gidecek...
  • Kesin bir sorun var ya pil bozuk yada şarjı bitiren bi durum var.
  • kontrol ettem pil göstergede sorun yok..sadece 1-2 program(msn-opera) açıkken 40 dk gidiyor.Toshiba pil sorunu yüzünden 1000lerce Laptopu geri çağırmiştı..acaba biri de bana mi denk geldi..servise versem hemen gelir mi ki??
  • garantisi devam ediyorsa direk servisle baglanti kur.. 40dk cok az..
  • kardeşim toshibanın pilleri aleti bozuyordu seninki o pillerden değil belli ki ama büyük ihtimalle pilde bi arıza var ömrü çabuk bitmiş servis yolu gözüktü sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesin bozuk
  • yalnız bozuk olmayabilir alet sonuçta pil eski ya da arızalı olabilir hemen makineye arızalı gözüyle bakma alabilişyosan 9 hücreli pil al. bi de onunla dene
  • saglık bakanlıgı kampanyasındaki toshibada bi yıgın ozellik vardı 7500 islimeci - hd2600 ekran kartı vs.. fiyatı da sudan ucuz 1590 ytl'e geliyordu

6cell batarya koymuslar 1 saatte bitiyor dediler- benim icinde bitti..

notebook herseyden once hafiflik ve pil demektir

diger hepsi bundan sonra gelir

vesselam masaustu muamelesi yapıyoruz aletlere
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

saglık bakanlıgı kampanyasındaki toshibada bi yıgın ozellik vardı 7500 islimeci - hd2600 ekran kartı vs.. fiyatı da sudan ucuz 1590 ytl'e geliyordu

6cell batarya koymuslar 1 saatte bitiyor dediler- benim icinde bitti..

notebook herseyden once hafiflik ve pil demektir

diger hepsi bundan sonra gelir

vesselam masaustu muamelesi yapıyoruz aletlere

haklısın dostum ama bu sisteme iyi bile dayanıyor ayrıca $750 fiyat farkı var piyasadakiyle arasında yani bu paraya bi 9 cell alırsın heralde

• quote:

Orjinalden alıntı: cengizhancat

dostum aynı modelden bende de var. aldığıma bin pişmanım, pil sorununu mu söylesem, yoksa o şişirdikleri 831 mb atı x1200 ekran kartını mı şaşırdım. aynen benimde o kadar çabuk bitiyor. burdan tavsiyem kimse bu cihaçın yanına yaklaşmasın

Sana Katılıyorum..Gerçi performansından çok memnunum. Ama işte pil işi canımı sıkıyor..hadi şu an genelde evde kullanıyorum..Ya gittiğim heryerde priz bulamazsam..geçen öğrtmen arkadaş 3 saat pilden kullandı ASUS marka bilgisayarını..Vay be dedim..Servise göndersem de geç gelir..Şimdilik kullanıcaz mecburen..Ama Toshiba gibi bir markaya yakışmadı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.