Şimdi Ara

Pil değişimi adı altında garanti kapsamındaki cihazımın başına gelenler.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
5.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nerede değiştirdiniz?
  • Peki beyler cihaz değişimi olur ise yine gelen cihazda çıt çıt sesi olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Onarım Merkezi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • veyselhantal V kullanıcısına yanıt
    Eğer Apple Store ise SEP kilidi açılabiliyor olabilir, emin değilim.
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Cihaz 6S mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

Cihaz 6S mi?
    Evet hocam

Değişim talebinizi kabul etmeyip, tekrar ekranı değiştirip, yine çıt çıt ses gelebilir. Ya da yetkisiz müdahaleden cihazı garanti dışı bırakabilirler. Swap cihaz verip, onda da aynı sorun olabilir. Her şey olabilir.

Benim ekran tam oturmamıştı, sağ alt köşede milimlik yükseklik vardı, fark edilmeyecek bir şey. Çıt çıt ses geliyor. Ama uğraşmak istemediğim tekrar servise vermedim.

Bence kafaya takmayın, siz bilirsiniz. Home tuşu fonksiyonunu tam olarak yerine getiriyorsa ve takılmıyorsa...

• Yok, yetkili servise verdim, onlar müdahale etmeden Apple Onarım Merkezine yolladılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: veyselhantal

Değişim talebinizi kabul etmeyip, tekrar ekranı değiştirip, yine çıt çıt ses gelebilir. Ya da yetkisiz müdahaleden cihazı garanti dışı bırakabilirler. Swap cihaz verip, onda da aynı sorun olabilir. Her şey olabilir.

Benim ekran tam oturmamıştı, sağ alt köşede milimlik yükseklik vardı, fark edilmeyecek bir şey. Çıt çıt ses geliyor. Ama uğraşmak istemediğim tekrar servise vermedim.

Bence kafaya takmayın, siz bilirsiniz. Home tuşu fonksiyonunu tam olarak yerine getiriyorsa ve takılmıyorsa...
    Bu home tusu sesi sorununu alkol damlatip cozen cok kisi var bende en son oyle yapacagim sanirim tavsiye ederim.

Ses acma tusumun basma hissini de bozmuslar, sesi de yok olmus gitmis halbuki o tus sesli calismasi lazim. Acikcasi tekrar servise gondermeyi istememin nedenlerinden biri de bu. Ama dediginiz gibi cihaz degisse bile sorunlu bir cihaz gelebilir.

• Bende bugün bir şey öğrendim ki, ne kadar saçma bir uygulamaymış. Telefonu kıbrıstan aldım. Zaten Kıbrıs’ta yaşıyorum. Pilin kapasitesi %76’ya düşmüş. Trye gideceğim zaman pili orjinal olarak değiştirmek istedim (paramla). Ve apple telefonunuzun modeli tr için hizmet almaya müsait değil dedi. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Amacımız be idüğü belirsiz yerde çakma pil satın almamak ama apple bizi buna itiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bir diğer konuda şunları yazmıştım:

"Gençler dikkat edin. Home tuşunu düzelticem diye, cihaz sıvı temasından garanti dışı kalmasın :)

Ben kulak çubuğunun pamuğuna çok az kolonya döküp, tuşun kenarları üzerine bastırarak gezdirmiştim. Biraz fayda sağladı ama geçici çözüm"

• omondoles O kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşım garantisi uzun süre önce bitmiş iPhone 5S telefonun bataryasını youtube'dan video izleyerek kendisi değiştirdi. 60-70 lira verdi bataryaya ama en iyisi garantisi bitse bile yetkili serviste orijinal batarya ile değiştirmek. Gerçi 31 Aralık'tan sonra fiyatlar uçacak.

• quote:

Hocam bir diğer konuda şunları yazmıştım:

"Gençler dikkat edin. Home tuşunu düzelticem diye, cihaz sıvı temasından garanti dışı kalmasın :)

Ben kulak çubuğunun pamuğuna çok az kolonya döküp, tuşun kenarları üzerine bastırarak gezdirmiştim. Biraz fayda sağladı ama geçici çözüm"
    İste o yuzden garanti bitince yapicam hocam. Saf alkol bulmak lazim. Kafayi bozmus durumdayim ama eger tekrar garantiye yollamazsam wd-40 li bezle mudahale etmeyi dusunuyorum.

Allah sabır versin kardeşim. Ben iki sene önce sessiz anahtarı oynuyor diye swap cihaz almıştım. Bir başka nedenle, yine swap cihaz vermişlerdi. İPhone 6S iki kere yenilendi kısacası. Şimdi ise durum vahim.

• quote:

Allah sabır versin kardeşim. Ben iki sene önce sessiz anahtarı oynuyor diye swap cihaz almıştım. Bir başka nedenle, yine swap cihaz vermişlerdi. İPhone 6S iki kere yenilendi kısacası. Şimdi ise durum vahim.
    iphone larda tuş olayları hep sorunlu maalesef. Sıfır kutudan çıkma olmasına rağmen power tuşu sallanan 5s vardı swap verdiler yine aynı sorun vardı.

Edit: Teşekkürler hocam bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 15 Aralık 2018; 15:1:31 >
  • veyselhantal V kullanıcısına yanıt
    Kendim daha önce 4s’in pilini değiştirmiştim. Bunu da değiştirebilirim fakat orjinal pili nereden bulacağım? AliExpress’te baseus’ın var acaba orjinal muadili olur mu?

Look what I found on AliExpress

aliexpress.com
    US $22.99 30% OFF|Baseus 3400mAh High Capacity Original Phone Battery For iPhone 6S Plus Replacement Batteries For iPhone 6S Plus with Free Tools-in Mobile Phone Batteries from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/cfsAaJ6D

Zaten kendilerine bunu sordum. Çalıştığınız orjinal pil değiştiren bir şirket/şube var mı diye ama maalesef sizin telefonunuza müdahale yapmıyoruz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omondoles -- 15 Aralık 2018; 15:28:28 >

• omondoles O kullanıcısına yanıt
    Orijinal pil sadece yetkili serviste olur, diye biliyorum. Arkadaşım Deji marka aldı, kendi web sitesinden. Kısa sürede eline geçti. Tornavida falan da yollamışlar. Bir süre garanti de veriyor firma, sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: omondoles

Kendim daha önce 4s’in pilini değiştirmiştim. Bunu da değiştirebilirim fakat orjinal pili nereden bulacağım? AliExpress’te baseus’ın var acaba orjinal muadili olur mu?

Look what I found on AliExpress

https://s.click.aliexpress.com/e/cfsAaJ6D

Zaten kendilerine bunu sordum. Çalıştığınız orjinal pil değiştiren bir şirket/şube var mı diye ama maalesef sizin telefonunuza müdahale yapmıyoruz dediler.
    Orijinal pil Apple ve diger yetkili servisler disinda kimsede yok hocam.

• Resim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

İste o yuzden garanti bitince yapicam hocam. Saf alkol bulmak lazim. Kafayi bozmus durumdayim ama eger tekrar garantiye yollamazsam wd-40 li bezle mudahale etmeyi dusunuyorum.

Alıntıları Göster
    Wd40 işe yarayabilir. Motosiklette cok kullanırım.

Telefonda bu riski alabilir miyim bilmiyorum ama...Bu işlerden gerçekten iyi anlayan birisine sorman lazim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.