Şimdi Ara

Pil değişimi adı altında garanti kapsamındaki cihazımın başına gelenler.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
5.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

sen bir zamanlar sürekli çok zengin olduğunu söyleyip, övünen kişi değil misin ?
    demek onlarda anladı senin zengin olduğunu ,boşver yeni modelini al sana dokunmaz :)
    Estağfurullah hocam herkesin belli bir bütçesi var tabi ama ios 10.3.3 den vazgeçemediğim için yeni modelleri tercih etmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymngbs48

İphonelerde ekran değişince parmak izinde değişir
    Merhaba

Ben miguel

Kırmızı bülten ile aranan bir katilim

Parmak izimi değiştirmek için Türkiyeye geldim.

Sayenizde el nakli olmak yerine iphone'umun ekranını değiştirdim bu sayede parmak izimde değişmiş oldu. Artık istediğim her yere özgürce dokunabiliyorum.

Teşekkürler.

• Bilen bilmeyen herkes konuşmuş.. Parmak iziniz home butonundaki parmak izi okuyucusuna kayıt edilmiyor, telefon sistemine kayıt ediliyor...

iPhone 7 ve üstündeki; home butonu ve parmak izi sensörü bulunan modellerde parmak izi sensörü ekranla tümlesik durumda. Yani ekran değişince home butonu da değişmiş oluyor. Veya home butonu değişmesi gerekiyorsa, ekran değiştiriliyor. Bu işlem %99.9 bu şekilde işliyor. Ekstrem bir durum olursa, herşey olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Hayır sorun yoktu sadece ahize ve mikrofon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bio technolog

Hayır sorun yoktu sadece ahize ve mikrofon
    Yani bende oldugu gibi servis donusunda tuslarda herhangi bir sorun varmi demek istemistim hocam.

• -spawn- kullanıcısına yanıt
    Tamamen oradaki genius arkadaşa bağlı ben samimi bir insan olduğunda değiştiriyordum tabi bu yoğunluğuda bağlı ama kimse gelip benim 1 kere hakkım var değiştirmek zorundasın diyip şikayet edemez. %80 altında değişir normalde

• Moustacheur kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Garanti biterken eylül gibi gitmek lazım o zaman.
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Hayır cihazın %90 batarya performansı vardı gerek olmadığı halde onu bile değiştirmişler. Geldiğinde sıfır gibiydi tuşlar sağlam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun aynı sorunlar benimde başıma geldi keşke değiştirmeseydim pili telefon pert oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Bilmediği konuda yorum yapanlar doluşmuş yine. Adam diyor ki home tuşum değişmiş. Anladınız mı ? Home tuşu komple değişmiş. Home tuşu cihaza özeldir.

Ekran değişimi sırasında eski home tuşunun yeni cihaza aktarılmasından bahsetmiyorum.

Apple'ın kendi servisine bile gitseniz home tuşu değişimi yapılmaz. Apple home tuşu sorunlarında parasını verseniz bile tamir etmiyor. Garanti dahilindeyse değişim cihazı veriyor.

Konuyu açan arkadaşın büyük ihtimalle anakartıda değişti.
    Home tuşu değişmiş kısmını atlamışım. Doğru diyorsunuz. Eski home tuşunu taksalar, anakart değişimine gerek yoktu.
  • Daha öncede yazdım Şişli Mecidiyeköy Efortek Apple yetkili servis. En sorunsuzu. Ocak sonu Apple’dan premium servis ünvanını da alacak. Tavsiyem orası. Artı Şişli de iyidir. Bu ikisi de 30 yıllık servisler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Geçmiş olsun aynı sorunlar benimde başıma geldi keşke değiştirmeseydim pili telefon pert oldu.
    Sagolun hocam. Neden tekrar gondermediniz?

• Cihazı mecbur kalmadıkça servise göndermemek lazım.

Ben de aynı senin gibi garanti bitiyo diye servise gönderdim pil mil diye, cihazın her şeyini değiştirmişler bir geldi tuş basmıyo karşıya ses gitmiyo titreşim çalışmıyor. Tekrar gitti geldi bilmem ne bir daha da dikiş tutmadı telefon. Bir sene sonra ekran da gitti kendisini emekliye ayırdık.

Servise gondermesem belki hala kullaniyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: theNomac

Cihazı mecbur kalmadıkça servise göndermemek lazım.

Ben de aynı senin gibi garanti bitiyo diye servise gönderdim pil mil diye, cihazın her şeyini değiştirmişler bir geldi tuş basmıyo karşıya ses gitmiyo titreşim çalışmıyor. Tekrar gitti geldi bilmem ne bir daha da dikiş tutmadı telefon. Bir sene sonra ekran da gitti kendisini emekliye ayırdık.

Servise gondermesem belki hala kullaniyordum.
    Haklisiniz hocam bende dersimi aldim.

• Garanti bitmeye yakin cihaz degisimi olursa yeni cihaza ek garanti suresi veriliyor mu?

• ekranın değiştiği iyi olmuş hocam. ekranın belli bir ömrü var. belli bir süre sonra zaten değiştirmeniz gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Sagolun hocam. Neden tekrar gondermediniz?

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/pil-degisiminden-sonra-cihazimi-garanti-disi-biraktilar--136309948
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

https://forum.donanimhaber.com/pil-degisiminden-sonra-cihazimi-garanti-disi-biraktilar--136309948

Alıntıları Göster
    Büyük geçmiş olsun hakem heyeti sonucu olumlu olacaktır eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Estağfurullah hocam herkesin belli bir bütçesi var tabi ama ios 10.3.3 den vazgeçemediğim için yeni modelleri tercih etmiyorum.

Alıntıları Göster
    şaka bir yana gerçekten sizin durumunuz yaşamış çok kişi var çevremizde (başka firma servislerinden)
    cihazı açıp kapatırken bazı hatalar yapıyor ve değiştirmek zorunda kalıyorlar galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

şaka bir yana gerçekten sizin durumunuz yaşamış çok kişi var çevremizde (başka firma servislerinden)
    cihazı açıp kapatırken bazı hatalar yapıyor ve değiştirmek zorunda kalıyorlar galiba

Alıntıları Göster
    Ben olsam bunu yapan teknisyen eğer tekrar aynı duruma neden olursa işten çıkartırım. Çünkü bu tarz olaylar marka güvencesini zedeler. Ben hatta eli yatkın olan herhangi biri o pili 5-10 dk civarında çok rahat değiştirir. Neyse yarın tekrar veriyorum. Cihaz değişimi istemiyorum dicem. Yine arızalı gelirse bizzat değişim talep etcem.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.