Şimdi Ara

Pil değişimi adı altında garanti kapsamındaki cihazımın başına gelenler.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
5.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    home tuşu kronik bir hata maalesef. bende de var. hepten kurtulmak isterseniz iphone 7 ve sonraki modellerde home tuşu yok (tık tık yapmıyor yani)
  • Merhaba hocam,

Daha önce apple da çalıştım. Öncelikle sizin başarı servis ile muhattap olmanıza gerek yok çünkü cihazını Gebzede bulunan onarım merkezine transfer olmuş. Ekranınız da sorun olmadığını belirtiyorsunuz ama Apple ın genel sistemi(GSX) de cihaz ellerine ulaştığında genel bir test yapılıyor. Bu test sonucunda ya ekranda bir sıkıntı çıkmıştır(ölü piksel gibi) ya da ekran çıktığı gibi eskisi gibi oturmayıp kalibirasyon makinesinde kalmıştır.

Sizin yapmanız gereken Apple Müşter Hizmetlerini arayıp sorununuzu anlatmanız tuşumda sorun var bu onarım merkezine gidip geldikten sonra oldu ben şimdiye kadar hep iPhone kullandım ilk defa böyle bir durum ile karşılaştım garantim bitti ama sizden yardımcı olmanızı talep ediyorum. Dmeenizdir. Size CS Kod verip garantinizi bir süre uzatılacaklarını düşünüyorum.

İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bildiğim Apple türkiye ekran değişimi yapmıyor? Ekran değişimi parasını verdiğinizde ya da cihaz garantideyse yeni cihaz veriyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Hepsini ücretsiz mi yaptılar hocam?
    Bana diyorsanız evet hocam. Ücretsiz olarak telefonumu bozdular.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

home tuşu kronik bir hata maalesef. bende de var. hepten kurtulmak isterseniz iphone 7 ve sonraki modellerde home tuşu yok (tık tık yapmıyor yani)
    7, performans - batarya - ekran konularında 6s'den geride hocam. Ayrıca eski nesil tuşlar daha iyi gibi kullanım acısından.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Benim bildiğim Apple türkiye ekran değişimi yapmıyor? Ekran değişimi parasını verdiğinizde ya da cihaz garantideyse yeni cihaz veriyorlar...
    Yapmışlar hocam ön panel komple değişmiş.

• Angelica kullanıcısına yanıt
    ee o zaman? yeni alacağın 6sde de tık tık olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

ee o zaman? yeni alacağın 6sde de tık tık olacak..
    Cihaz değişimi istemiyorum diye not düştürcem.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Hocam eşimde iphone 8 plus var. Garantisinin bitmesine de 9-10 ay var. Bu değişimi ücretsiz mi yapıyorlar. Bir de yapmak zorundalar mı. Şu anda pili çok iyi ama o zamana ne olur bilmiyorum. Pili bir teste tabii tutuyorlar mı. Neye göre karar veriyorlar. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

Hocam eşimde iphone 8 plus var. Garantisinin bitmesine de 9-10 ay var. Bu değişimi ücretsiz mi yapıyorlar. Bir de yapmak zorundalar mı. Şu anda pili çok iyi ama o zamana ne olur bilmiyorum. Pili bir teste tabii tutuyorlar mı. Neye göre karar veriyorlar. Teşekkür ederim.
    Apple Bir kereye mahsus ücretsiz pil değişimi yapıyor. Bıldıgım kadarıyla kampanya 31 aralıkta bitecek, bundan sonra ücretli olacak .Yıne de tam emın degılım, apple'ı arayıp sorun bence.

Test filan yapmadılar, internetten randevu aldım ve ertesi gun telefonu goturdum. Bana hıcbır soru sormadılar, randevum var, pil değişimi yaptıracagım dedım o kadar.

Pil yüzdem %90 dı ve garantım 1 gun sonra bıtecektı o yüzden degıstırdım ben. Şuan %100.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 15 Aralık 2018; 19:34:29 >

• Yanlış bilgiler verilmiş. Ekran değiştiğinde anakart değişmesine gerek yok ve Apple iPhone cihazlarda anakart değişimi gibi bir işlem yapmıyor. Cihazda anakartsal bir sorun tespit edildiğinde (Şebeke, Wi-Fi, Konum, bluetooth gibi) sorunlar varsa cihaz değişiyor. Ekran değiştiğinde cihazı bilgisayara takıp cihazın kalibrasyon yapılıyor. Home tuşu o cihaza tanıtılıyor yani...

Herhangi bir sorununuz varsa Apple Türkiye müşteri hizmetlerini arayıp duruma istinaden şikayet kaydınızı oluşturun. Onlar size tekrar aynı servise bırakın derler ve sorununuzu çözerler merak etmeyin...
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Aldım gitti. Yorum yazarım.

• Ben 7 Plus telefonumu zerre çizik olmadan verdim zerre çizik olmadan aldım. 10 günde geldi ve ankaradan istanbula gidip gelmişti.

Tamamen şans işi.

• Dostum cihazin on panelde bir sorun görmüşler ön paneli değişmişler. Ekran değiştiği icin home tusunuda değişmişler diyorsun öle bişey yok. Home button zaten on panele monta. Senin ekran ve home değişmedi ön panel tamamen değişti o cit panel daha yeni ondan dur biraz kullan otursun kirlensin vs rayina girer istedigin ses tonunu alir yani. Ha 3. Sorununa bişey diyemeyecem sorun var gibi evet. Tekrar bi servise ver

• Samsnung note 5 cihazımıda geçen sene pil değişiminden servise verdiğimde lcd paneli değişmişti . Sorun olmadı bende çok şaapmadım

• Ekran değişimi vs olunca cihazı değiştiriyor apple servisleri garanti kapsamındaysa cihaz. Ancak verilen cihazlar sıfır değil, refurbished cihaz oluyor. Bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdaryigiter

Dostum cihazin on panelde bir sorun görmüşler ön paneli değişmişler. Ekran değiştiği icin home tusunuda değişmişler diyorsun öle bişey yok. Home button zaten on panele monta. Senin ekran ve home değişmedi ön panel tamamen değişti o cit panel daha yeni ondan dur biraz kullan otursun kirlensin vs rayina girer istedigin ses tonunu alir yani. Ha 3. Sorununa bişey diyemeyecem sorun var gibi evet. Tekrar bi servise ver
    Aynen hocam komple değişmiş ben vurgulamak amacıyla home tuşunda bahsettim yok ayrı ayrı değil tabiki hepsi paket halinde tek parca oldugu için bir değiştirilmiş

Home tuşu sesi zamanla oturmasa bile aklımda 2 yöntem var her türlü hallederim ama ses tuşu cidden sıkıntılı. Ses kısma ile ses açma tuşlarının basma hisleri çok çok farklı. Anlatması zor ama birisi olması gerektiği gibi diğeri ise 2-3 tane bosluk arka arkaya gelecek sekilde kademeli bastırıyor ve sesi de yok gibi bişey.

Neyse pazartesi vereyim ben cihazı. Yorumlar için çok teşekkür ederim.

• omondoles O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam şimdiden.
  • sen bir zamanlar sürekli çok zengin olduğunu söyleyip, övünen kişi değil misin ?
    demek onlarda anladı senin zengin olduğunu ,boşver yeni modelini al sana dokunmaz :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.