Şimdi Ara

Pil ölmüş mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy s2 telefonumun bataryası 3.7V 1650mAh. Telefonum son günlerde açılmamaya şarjı bir anda düşmeye falan başladı. Bataryasında 4 pin var sanırsam 2tane + 1- diğer pinde sıcaklık şarj durumu gibi şeyler için. İçinde sanırsam 2adet 3.7V pil var ve paralel bağlayarak 1650mAh yapmışlar. Biraz önce ölçtüğümde pil gerilimi 2.78V çıktı. Şimdi bu pil öldü mü ? Ben öyleçbiliyoeum ama birde ustalara sorayım dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Galaxy w telefonumun sarji 90 dusunce tel kapaniyordu. tekrar acincada sarj yuzde 1 falan gozukuyodu. Bazen sarj 60da iken sarj doldu diyip sarj almiyordu. batarya degisti. hic bir sorun kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S2nin şarj giriş yeri gevşemişti açıp orayı sıktım şarj oluyor şuan %0 :D srun o değil gibi görünüyor bana sanki dınanımsal

• gerilimin düşük çıkması bataryanın öldüğü anlamına gelmez pillerin belli bir sarj ömrü var eğer 2 yılı aşkın bir süredir kullanılıyorsa batarya sarj tutma süresi azalmış olacaktır eğer yeni bir batarya ise sorunu anlamak için başka bir telefon üzerinde deneyin eğer batarya aynı şekilde tepki verirse sorun bataryadadır... eğer normal çalışıyorsa telefonunuzun inverter kısmındaki bağlantılarda sorun olabilir
  • modrizzt kullanıcısına yanıt
    yeni nesil telefonların pilleri düzgün kullanılmadıgı zaman cok cabuk ölebiliyor mesala bir pc den bir kendi sarj aleti ile sarj etmek öldürüyor

senin batarya büyük ihtimal bozulmus cünkü o kadar düşemez içindeki sistem izin vermez kendi kendine boşalır diyeceğimde 3.4 v falan inince batarya boş deyip kapatıyor actırmıyor telefonu geri akıllı bir sistem var sen en güzeli yeni batarya al :)
  • Önce format at daha sonra battery doctor yükleyip onunla şarj et

• Telefonumu şarj ettim bir daha öyle cins şeyler yapmadı. Benim bildiğim gerilim sınırın altında çok fazla kalırsa batarya bozulmaya başlıyor; şaka gibi olacak ama eskisinden daha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasıl pil ?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ölçtüğüne göre elinde ölçüm aleti var. 12 volt 25 watt güç veren bir kaynak varsa onunla şoklamayı dene. ayrıca düzgün bakılması gereken eski tip pillerdi. bu pilleri ısıtmadığın sürece ya da yan sanayi şarj aelti takmadığın sürece sorun çok çıkmıyor.
    2.78 değil 1.5 e kadar düşeni bbile gördüm ben. ama bir şokla düzelebilir. tabi bu durum entegresinde kilitlenme oolmuşsa olur. batarya hücresi ölmüşse ir işe yaramaz.
  • şansliymissin :-)

• @zombi

2100mA lık ipad şarjıyla yokladım sanırım o yüzden düzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

@zombi

2100mA lık ipad şarjıyla yokladım sanırım o yüzden düzeldi

samsung bataryaları öyle cinslikler yapabilir. açıkçası hep samsungun bataryaları nokiadan iyi olmuştur.
    sonradan düzelmesi olabiir.ipad şarjı ona şok gibi gelmiştir. ancak voltaj aynı oldğu için sorun yaşattırmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.