Şimdi Ara

Pilde oynarken sabit 30 fps sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop prizde 60 fps rahat pile geçince 30A düşüyor sabit Windows 10 kullanıyorum yardımcı olabilecek hayırsever varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pildeyken kasar tabi. yapabileceğin bir şey yok. yüksek performansa alsan bile kasıcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 14 Ağustos 2016; 23:20:20 >
  • pili çıkar fişe tak oyna ben öyle yapıom

• Pc sağlam kasmaması gerek pilde

• NVidia ekran kartıysa GeForce Experience'ı aç, resimdeki yerden istediğin FPS'yi seç. Ama pilde max 60 oluyor sanırım.
     Pilde oynarken sabit 30 fps sorunu?
  • pildeyken dahili grafik işlemci devreye girer. bu yüzden kasması normal. hariciyi devreye sokman lazım.
  • Açılın ben pc ciyim :D
    Pildeyken harici ekran kartı devereye girmez pilime yazık diyorsan pilini boşaltıp çıkar sonra pilsiz kullan ama 4 5 günde bir pilin sağlığı için doldurup boşaltmanı öneririm.
    Zaten laptopların dahilisi güçlü olmuyor pili çıkarıp fişle oynamanı tavsiye ederim ama ani giden elektrik yada çıkan şqrj cihazı laptopunu şoklayıp hdd sine zarar verebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sorun degil ki pildeyken gücün hepsini veremiyor tasarruf icin yil olmus 2016 daha bunu yazdigima utandim. PİLDE OYUN OYNANMAZ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geforce experince da bununla ilgili bir ayar vardi kurcalarsan azcik bulursun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.