Şimdi Ara

Pili çıkardım elekrtik gitti laptop kasmaya başladı (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, laptopum hp marka alalı 1 ayda oldu neredeyse (2200 tlye aldım özelliklerini bilmediğim için fiyat verdim), özelliklerini bilmiyorum fakat söylerseniz nereden bakacağımı bakabilirim arkadaşımın tavsiyesi üzerine pili çıkardım (pilin ömrü uzaması içinmiş) çıkardıktan sonra elektikler gitti ve pc kapandı. 1 Hafta normal şekilde devam ediyordu, sonra 5 sn de açılan laptop geç açılmaya başladı, hiç kasmayan knight ekran donmaya başladı windows recovery yaptırdım fakat hala aynı. Garantiye götürmeden önce sizin fikirlerinizi almak istedim. teşekkürler

edit : arkadaşlar bir de garantiye sorunu nasıl söyleyeyim, böyle söylersem bir şey olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justgivemeareason -- 27 Temmuz 2013; 4:57:21 >

• kimseler var mı acaba
  • justgivemeareason J kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 14:52:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: justgivemeareason

Merhaba arkadaşlar, laptopum hp marka alalı 1 ayda oldu neredeyse (2200 tlye aldım özelliklerini bilmediğim için fiyat verdim), özelliklerini bilmiyorum fakat söylerseniz nereden bakacağımı bakabilirim arkadaşımın tavsiyesi üzerine pili çıkardım (pilin ömrü uzaması içinmiş) çıkardıktan sonra elektikler gitti ve pc kapandı. 1 Hafta normal şekilde devam ediyordu, sonra 5 sn de açılan laptop geç açılmaya başladı, hiç kasmayan knight ekran donmaya başladı windows recovery yaptırdım fakat hala aynı. Garantiye götürmeden önce sizin fikirlerinizi almak istedim. teşekkürler

edit : arkadaşlar bir de garantiye sorunu nasıl söyleyeyim, böyle söylersem bir şey olur mu

hocam hdd uçmuş olabilir bad sector taraması yaparmısınız hdtune ile

• büyük ihtimal bad sector oluştu hdd de bence hiç uğraşmayın bilgilerinizi yedekleyin yeni hdd alın
  • mehmet1398 kullanıcısına yanıt
    dostum nasıl yapıyoruz
  • justgivemeareason J kullanıcısına yanıt
    yeni hdd fiyatları nelerdir yandığını nasıl anlayabiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1398

büyük ihtimal bad sector oluştu hdd de bence hiç uğraşmayın bilgilerinizi yedekleyin yeni hdd alın

• quote:

quote:

büyük ihtimal bad sector oluştu hdd de bence hiç uğraşmayın bilgilerinizi yedekleyin yeni hdd alın

error scan yaparmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

quote:

error scan yaparmısınız

hocam nasıl yapıyoruz onu

• bu millete bayılıyorum ya 1 aylık makinaya hemen bad sector damgası vuruyorsunuz ya helal olsun size dostum everest programıyla bilgisayarın özelliklerine bakabilirsin birde sıcaklık değerlerine bakıp resmi koyarmısn
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

bu millete bayılıyorum ya 1 aylık makinaya hemen bad sector damgası vuruyorsunuz ya helal olsun size dostum everest programıyla bilgisayarın özelliklerine bakabilirsin birde sıcaklık değerlerine bakıp resmi koyarmısn

dostum sıcaklık değerlerine nereden bakıyoruz acaba
  • quote:

bu millete bayılıyorum ya 1 aylık makinaya hemen bad sector damgası vuruyorsunuz ya helal olsun size dostum everest programıyla bilgisayarın özelliklerine bakabilirsin birde sıcaklık değerlerine bakıp resmi koyarmısn

• everest ile bakabilirsin ama şuanda tam yerini hatırlayorum speed fan programı ilede bakabilirsiniz birde kullandığınız antivirüs arkaplanda açık olan programlar ısı değerleri etkiler
  • dostum bu boştayken ki mi ısı değerleri boştayken ise biraz yüksek
  • quote:

everest ile bakabilirsin ama şuanda tam yerini hatırlayorum speed fan programı ilede bakabilirsiniz birde kullandığınız antivirüs arkaplanda açık olan programlar ısı değerleri etkiler

• smdi gel gelelim probleme win 8 işletim sistemi var buyuk ihtimal hp nin en satılanı indirimli almassan hp pavilion serisidir olmasa bile hp nin kendine ayıit protect smart denen bir programı var ani guc kesilmesinde harddiski koruyor bunun sayesinde hard diskte bad sector durumu %50 kadar dusuyo yani bad sector olma ihtimali az kasma durumunu kontrol etmek için gorev yoneticisini genelde kullanırım cunku illaki bişey var oda ondan kasıyodur genel programların %lik alanlarına bakarım standarttan fazla ise buda sorunun o oldugunu gosterir sıcaklıga gelince fan durup dururken sesli calısmaya baslarsa sıcaklıktan kaynaklı olur
  • gereksiz programlar ısı değeri ve virüs programı sorunu diye düşünüyorum çünkü hpde genel bir ısınma problemi var oyunlarda kasmalar donmalar yaşanıyor abiminin bilgisayarıda hp kullandım ve biliyorum size kalmış servise gönderip göndermemek
  • bad sector hiç kırmızı çıkmadı dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justgivemeareason -- 28 Temmuz 2013; 0:18:41 >
  • quote:

yeni hdd fiyatları nelerdir yandığını nasıl anlayabiliriz

senin hdd in aynısı şuan vatanda 204 TL
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.