Şimdi Ara

piller ve şarj cihazları..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
27.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kazıklanmışmı oldum şimdi allaturcha nerden aldın? konya sokakta 4 ytl.
  • ulusta büyük yimpaş alışveriş mağazasının olduğu sıradaki elektrik dükkanı, cadde üzerinde. dükkan girişinin üzerinde biçok markanın logosu var. Energizer logosuda var. Adam tanesi 3.50ytl dedi. (3ytl den verir)Ben 8 tane aldım 20tyl olurmu dedim. Olmaz dedi son 23Ytl dedi. Bende ok dedim. bundan iyisi can sağlığı dedim Aynı pilleri 5ytl den hatta 5.50ytl den satan dükkanlar gördüm. Bu arada piller made in japan!
  • Arkadaşlar ben bu şarjlı pillerden hiç anlamam
    elimde mikron marka Ni-cad. M-600AA (Japon malı) rechargeable 600N var.
    600mAh 1.2V
    standart charge:15 saat/60 mA
    quick charge:5 saat/150 mA
    Şimdi bu pillerle ortalama ne kadar çekim yapabilmem lazım
    (kıyas yapmak için soruyom daha hiç kullanmadım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTeN

Arkadaşlar ben bu şarjlı pillerden hiç anlamam
    elimde mikron marka Ni-cad. M-600AA (Japon malı) rechargeable 600N var.
    600mAh 1.2V
    standart charge:15 saat/60 mA
    quick charge:5 saat/150 mA
    Şimdi bu pillerle ortalama ne kadar çekim yapabilmem lazım
    (kıyas yapmak için soruyom daha hiç kullanmadım)

kaç çekim yapar bilemem çünkü bu kullandığın makineye de bağlı.ama elindeki pillerin mAh değeri düşük.

• GP POWER BANK AKILLI ŞARJ CİHAZI (2-5 Saat) + 4 ADET 2500mAh GP AA ŞARJLI PİL

FİYATI 45 YTL

ÖZELLİKLERİ

Şarj Süresi : 2-5 SAAT

Şarj edebildiği Piller: 2 veya 4 adet NiMH, Size AA veya AAA

Digital Kameralar için ideal ürün

Güvenlik Kontrol Özelliği

Alkalin piller veya hasarlı piller takıldığında uyarır

Fazla şarjı önleyen Otomatik Şarj kesme ünitesi

Paket İçeriği :

GP Power Bank Rapid 2 Şarj Cihazı

4 Adet 2500 mAh GP AA Şarjlı Pil

Kılavuz.

NOT:
    1. İstanbul İçine Taksim veya Beşiktaş'ta elden teslim edilir.
    2. Kargo ücreti alıcıya aittir.
    3. Güvenli alışveriş isteyenler, Lütfen Buraya TIKLAYINIZ
    4. İletişim İçin:

aydin_hekim@yahoo.com

piller ve şarj cihazları.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimaydin -- 21 Mayıs 2005, 13:09:08 >

• Ben gayet ucuza aldım ve cok ta memnunum oyle pahalı markalarla ugrasmaya gerek yok. C.F.L. 2100 tavsiye ederim.

• Canon A520 için ideal şarj+pil önerileriniz nedir
    uzun süre dayanmasını söylememe gerek yok sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTeN

Canon A520 için ideal şarj+pil önerileriniz nedir
    uzun süre dayanmasını söylememe gerek yok sanırım

UNIROSS 4 ADET 2300 MAH AA PİL + ŞARJ CİHAZI 34 ytl hepsiburada da.bence uygun...
  • ederde nasıl eder...Pilin yapısına bakmak gerek Nikel Kadmiyummu yoksa Nikel Metal Hitritmi vs....Yani anlayacağın şarj eder hemde fıstık gibi ama pilin kalitesi gider....Halk arasında vardır...yaaa işte bu pil 1000 dolumluk bitir bitir doldur...İçinizde varsa bir pili 1000 defa tam bittiğinde şarj edip dolduran ve kullanan bana e-mail atsın (severkan1986@mynet.com) ben o kişiye 1000 tane pil alacağım (bende 100 yaşına kadar yaşayacağım,yaş 20 daha çok var değilmi ama içki sigara-falan fıstık adamı erken götürür... dimi??? yada hastalık,,,ya işte böyle) demekki herşeyi nasıl önermişlerse öyle yapmak gerek...

muhalefet yapmıyorum ama mübalaa edebilirim

• gp 2500 lük 4 tane pil 5 saat şarj süresi aletiyle birlikte 45 ytl.. gp 2500 lük 4 pil yarım saat şarj süreli alet 75 ytl miş.. fiyatlar nasıl sizce.. fiyatlar bursada elektronikçilerde böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pollock -- 22 Mayıs 2005, 0:56:59 >
  • maha bulabilirseniz kacirmayin.. gururla soylerim ki pillerin krali BUDUR

http://www.imaging-resource.com/ACCS/C204W/C204WA.HTM
  • quote:

Orjinalden alıntı: allaturcha

ulusta büyük yimpaş alışveriş mağazasının olduğu sıradaki elektrik dükkanı, cadde üzerinde. dükkan girişinin üzerinde biçok markanın logosu var. Energizer logosuda var. Adam tanesi 3.50ytl dedi. (3ytl den verir)Ben 8 tane aldım 20tyl olurmu dedim. Olmaz dedi son 23Ytl dedi. Bende ok dedim. bundan iyisi can sağlığı dedim Aynı pilleri 5ytl den hatta 5.50ytl den satan dükkanlar gördüm. Bu arada piller made in japan!

Bende farklı cihazlar için yaklaşık 10 tane alcağım.

• Epeyce bir arastirdiktan sonra aldigim cihaz bu:

Benim aldigim aslinda bunun 2500mah olan versyonu. Onun fotografini bulamadim ama goruntusu ayni bunun gibi. Resimdeki gibi pillerle ve arac kitiyle birlikte geliyor. Aslinda cok secenek vardi benim bulundugum yerde ama ozellikle bunu sectim cunku bence tasarimi ve goruntusu cok hos. Oldukca kucuk ve ince bir urun bu. Bir sigara paketinin olculerinden biraz daha genis sadece. Uzerindeki yari saydam kapak ayri bir estetik katmis goruntusune.

Su kriterlere goz onunde bulundurdum alirken:

1. fiyati
    2. en az 2500 mah olmasi
    3. hizli olmasi
    4. tasarimi

Bu kriterler gore buldugum en uygun urun bu. Ustelik epey hizli. Kutunun icinde gelen 4 tane 2500 AA uniross pili 2 saat 15 dakika gibi bir surede sarj ediyor. Piller sarj olunca akimi kendisi kesiyor. 2 veya 4 pil sarj etme secenegi var. Yani 1 veya 3 pil olmuyor. 4 tane daha pil siparisi verdim ayni pillerden. Artik kalem pil almak gerekmeyecek anlasilan.

Bende henuz fotograf makinesi yok ama bi ara almayi dusunuyorum. Simdilik kablosuz mouse ve discman icin kullaniyorum pilleri. Piller bir anlamda hazirlik yapmak gibi oldu. Bunu almak icin yaptigim arastirmayi dusunursek fotograf makinesi almadan once yapacagim arastirmayi hayal bile etmek istemiyorum. Ayrintili arastirmalardan yorulan birisi degilim ve aslinda oldukca keyifli oluyor benim icin. Bir yerde okumustum. Birisi demis ki "ben arastirincaya kadar yeni modeller cikiyor. onlarla ilgili incelemeleri bekliyorum, yorumlari okuyorum bu arada yeni modeller cikiyor..." Ayni duruma dusmekten korkuyorum acikcasi. Anlasilan isin icinden cikabilmek icin once bir gecici fotograf makinesi almak gerekecek yoksa cok uzun zaman gececek arada.

• quote:

Orjinalden alıntı: Phil

Epeyce bir arastirdiktan sonra aldigim cihaz bu:

Benim aldigim aslinda bunun 2500mah olan versyonu. Onun fotografini bulamadim ama goruntusu ayni bunun gibi. Resimdeki gibi pillerle ve arac kitiyle birlikte geliyor. Aslinda cok secenek vardi benim bulundugum yerde ama ozellikle bunu sectim cunku bence tasarimi ve goruntusu cok hos. Oldukca kucuk ve ince bir urun bu. Bir sigara paketinin olculerinden biraz daha genis sadece. Uzerindeki yari saydam kapak ayri bir estetik katmis goruntusune.

Su kriterlere goz onunde bulundurdum alirken:

1. fiyati
    2. en az 2500 mah olmasi
    3. hizli olmasi
    4. tasarimi

Bu kriterler gore buldugum en uygun urun bu. Ustelik epey hizli. Kutunun icinde gelen 4 tane 2500 AA uniross pili 2 saat 15 dakika gibi bir surede sarj ediyor. Piller sarj olunca akimi kendisi kesiyor. 2 veya 4 pil sarj etme secenegi var. Yani 1 veya 3 pil olmuyor. 4 tane daha pil siparisi verdim ayni pillerden. Artik kalem pil almak gerekmeyecek anlasilan.

Bende henuz fotograf makinesi yok ama bi ara almayi dusunuyorum. Simdilik kablosuz mouse ve discman icin kullaniyorum pilleri. Piller bir anlamda hazirlik yapmak gibi oldu. Bunu almak icin yaptigim arastirmayi dusunursek fotograf makinesi almadan once yapacagim arastirmayi hayal bile etmek istemiyorum. Ayrintili arastirmalardan yorulan birisi degilim ve aslinda oldukca keyifli oluyor benim icin. Bir yerde okumustum. Birisi demis ki "ben arastirincaya kadar yeni modeller cikiyor. onlarla ilgili incelemeleri bekliyorum, yorumlari okuyorum bu arada yeni modeller cikiyor..." Ayni duruma dusmekten korkuyorum acikcasi. Anlasilan isin icinden cikabilmek icin once bir gecici fotograf makinesi almak gerekecek yoksa cok uzun zaman gececek arada.

dostum sen bunu nerden ve kaca aldın

• selamlar slayper,
    ben ozellikle fiyat yazmadim cunku ingilteredeyim ben ve karsilastirma yapmak icin hic iyi bir yer degil burasi. Fiyatlar ABD ye gore %50-80 daha fazla oluyor elektronikte. Sonucta burasi turkiye fiyatina yakin olabilir hatta bazi urunlerde turkiye fiyati daha uygun olabilir.

Aldigim yer burasi:
    http://www.mymemory.co.uk/memory/Uniross/SPRINT/1-2/Hour/Charger/+/4/x/2500mAh/AA/Batteries

Fiyatina gelince, kargo dahil £21.94`a aldim. 56 YTL yapiyor. Tabii bu buradaki en ucuz fiyati bu. froogle.co.uk den arastirip buldum. Turkiye icin fiyat karsilastirmasi yapan froogle tarzi bir site varsa bilenler yazsin bu arada.

Turk sitelerde baktim 2300MAH olan versiyonunu buldum:
    http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=586696&aType=product&catId=4197

Hatirladigim kadariyla ideefixe bir ara kampanya yapmisti ama onda urunler tukenmisti. Bu fiyat bana fazla gibi geldi turkiyedeki diger urunlerin fiyatina kiyasla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil -- 23 Mayıs 2005, 15:53:09 >

• şimdi, gidip gp nin 20 ytl lik 1800 mAH lik şarj (4 tanede pili var ) alsam benim 2300 mah kodak pilleride (sadece zaman uzayarak) şarj edebilimiyim? sonuç bu mudur (1800 mah lik pil yaklaşık 7 saatte sarj ediyor, 2300 ortalama 9-9,5 saatte şarj eder o zaman) ???
  • ha birde hem adaptör hemde araba çakmak girişinden şarj edebilen uygun fiyatlı ve olabildiğince hızlı şarj edebile bir cihaz var mı?
    ben bascuda dan . panther hızlı şarj (1saat) usb+çakmak+adaptor ile şarj yapabilen cihaz 49 ytl http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=604187&aType=product&catId=4369 nasıl bu yada benzer muadili varmı uygun fiyata.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phil

selamlar slayper,
    ben ozellikle fiyat yazmadim cunku ingilteredeyim ben ve karsilastirma yapmak icin hic iyi bir yer degil burasi. Fiyatlar ABD ye gore %50-80 daha fazla oluyor elektronikte. Sonucta burasi turkiye fiyatina yakin olabilir hatta bazi urunlerde turkiye fiyati daha uygun olabilir.

Aldigim yer burasi:
    http://www.mymemory.co.uk/memory/Uniross/SPRINT/1-2/Hour/Charger/+/4/x/2500mAh/AA/Batteries

Fiyatina gelince, kargo dahil £21.94`a aldim. 56 YTL yapiyor. Tabii bu buradaki en ucuz fiyati bu. froogle.co.uk den arastirip buldum. Turkiye icin fiyat karsilastirmasi yapan froogle tarzi bir site varsa bilenler yazsin bu arada.

Turk sitelerde baktim 2300MAH olan versiyonunu buldum:
    http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=586696&aType=product&catId=4197

Hatirladigim kadariyla ideefixe bir ara kampanya yapmisti ama onda urunler tukenmisti. Bu fiyat bana fazla gibi geldi turkiyedeki diger urunlerin fiyatina kiyasla.

sağol kardeş

• Sony 2300 Quick Charger
    arkadaşlar izmir çankayadan sony2300 şarj cihazı aldım.satıcı 4 saatte şarj edeceğini söyledi fakat 45 dakikada şarj ışığı sönüyor ortalama 50 resim ve 8-9 dakika video kaydı yaptıktan sonra piller bitiyor.makinam canon a400 sizce bu değerler normalmi?birde şarj aletini 30ytl ye aldım normalde alet 80-90 ytl ye satılıyor acaba bozukmu orjinal kutusundan çıkardım.Pillerde problem olabilir diye GP nin 2300 mah pillerinden aldım sonuç tamamen aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y U S U F

Sony 2300 Quick Charger
    arkadaşlar izmir çankayadan sony2300 şarj cihazı aldım.satıcı 4 saatte şarj edeceğini söyledi fakat 45 dakikada şarj ışığı sönüyor ortalama 50 resim ve 8-9 dakika video kaydı yaptıktan sonra piller bitiyor.makinam canon a400 sizce bu değerler normalmi?birde şarj aletini 30ytl ye aldım normalde alet 80-90 ytl ye satılıyor acaba bozukmu orjinal kutusundan çıkardım.Pillerde problem olabilir diye GP nin 2300 mah pillerinden aldım sonuç tamamen aynı.

Senin şarj cihazında bir problem var sanırım en az 150-200 çekim yapman lağzım..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.