Şimdi Ara

piller ve şarj cihazları..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
27.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ReBeR

ha birde hem adaptör hemde araba çakmak girişinden şarj edebilen uygun fiyatlı ve olabildiğince hızlı şarj edebile bir cihaz var mı?
    ben bascuda dan . panther hızlı şarj (1saat) usb+çakmak+adaptor ile şarj yapabilen cihaz 49 ytl http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=604187&aType=product&catId=4369 nasıl bu yada benzer muadili varmı uygun fiyata.

Bunda çakmak girişinden şarj var bi bak istersen ben kullanıyorum bi şikayetimde yok..
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81480&productid=bd30286

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaoguz -- 24 Mayıs 2005, 12:25:22 >

• 4 yada 5 şarjdan sonra piller tam kapasitesine ulaşır.. bi dene
  • http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=586696&aType=product&catId=4197

Yukarida bir mesajda uniross sarj cihazi + arac kiti + 4 tane 2300mah uniross pil icin bu linki vermistim. 69 YTL fiyati var ve Turkiye`deki diger urunlere kiyasla fazla biraz demistim fiyatina.

Iste daha ucuza burada varmis: 56YTL
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=81480&productId=bd19830

Yukarida dedigim gibi ben 2500mah pillerle gelen versyonu aldim. Merak edip burdaki 2300 pillerle gelen sarj aleti ile karsilastirdim. Evet sarj aleti tamamen ayni.http://www.uniross.com/UK/info/RC103150/195/050001
    Bu da 1000mA ve guvenlik saati bunun da iki bucuk saat.

• Arkadaşlar,
    reklam gibi olmasın ama estore'dan Olympus şarj cihazı+2 AA 1700 ma. pil aldım.sadece 16,9 ytl.ye..Fiyat bana çok uygun geldi.Piller dolunca şarjı kesiyor.550 ma. akım veriyor,yani 2100 ma.'lik bir çift pili 4 saatte dolduruyor.
    gerçi 1700 ma. biraz düşük kaldı günümüzde ama bence düşük kaliteli bir 2300lük pilden daha iyidir.
    Gürbüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurbuz -- 25 Mayıs 2005, 0:08:26 >
  • arkadaşlar ben duracell in 30dk şarj aleti + duracell2300 pillerini kullanıyorum.
    Tek kelimeyle mükemmeller.

Pilleri teknosadan 4 tanesini 20 milyona aldım.
    Canon A75 ile 500 foto +15dk görüntü kaydı yaptım tek seferde.
    Şarz aleti biraz pahalı ama 14 saatte şarz aletimden o kadar çok bıkmıştım ki dayanamadım kıydım paraya.
    30 dk kada 4 pili şarz ediyo.Pillerin şarz olduğu kısmın altına bir de fan takmışlar.Çünkü çok ısınıyo.Hatta şarz olunca ışıkları sönüyo fakat fan 3-5 dk daha çalışıyo ve fan durunca çıkarıyorum pilleri.
    Ama bu ikili kesinlikle mükemmel

• 2300'lük bir pili 2300 uyumlu bir şarj cihazı ile şarj etmelisin yada 2300 üzeri bir cihazla.En azından ben böyle yapıyorum ve böyle olması gerektiğini okumuştum.Çünkü 800 mah ve 2300 mah pillerimi 2300 mah cihazımda sorun çıkmadan şarj ediyorum.Kolay gelsin...
  • Peki arkadaşlar tv veya müzik seti gibi cihaalrın kumanda aletlerinde şarzlı pil dada mı iyi perfornmans?
    Bu cihazlarda şarzlı pil kullanan var mı?
  • Selamlar tiske,

sarjli pillerin kullanim alaninin bir siniri yok. Normal alkaline pilleri kullandigin heryerde bunlari da kullanabilirsin. Gerci uzaktan kumanda gibi bazi cihazlarin pil omurleri cok uzun oluyor ve bunlarda sarjli pil kullanmak gerekli olmayabilir.
    Oysa digital cameralar, walkmanler, discmanler kablosuz mouselar, el fenerleri gibi aletler cok pil harciyor bu nedenle onlarda kullanmak daha anlamli olur.
    Gerci fiyati uygun oldugu icin 4 tane daha almistim simdi 8 tane 2500mah pil var heryerde bunlari kullaniyorum.
  • heralde tv kumandasına 2500mAH lik pil taksak 5 yıl gider....
  • Şunun için sordum
    Tv kumandasına takılan normal pil ilk 1 ay, kumandayı alıcısına tutmadan bile tuşlara bassan çalışıyor
    1 aydan sonra kumandayı direk alıcısına tutarsan çalışıyor
    mesafe olarak söylemiyorum
    Acaba diyorum şarzlı ve kuvvetli pil taksak en az 6 ay alıcısına tutmasan bile çalışır mı?
  • evet bu sorun bendede var sanırım şarjlı pillerle bu halledilebilir..sende bildiğim kadarıyla 2500 mAH lik pil var ama kumandandaki piller ince galiba ve deneyemiyorsun..eğer denersen bizede haber ver.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phil
    .....4 tane daha almistim simdi 8 tane 2500mah pil var heryerde bunlari kullaniyorum.

Sayın Phil,
    Belki önceki mesajlarınızda yazmış olabilirsiniz ama ben kaçırdım heralde. 2500mah'lık pilleri hangi marka, nereden ve kaç YTL'ya aldınız. Bu bilgiyi bizimle paylaşır mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRAVEHEART11

quote:

.....4 tane daha almistim simdi 8 tane 2500mah pil var heryerde bunlari kullaniyorum.

Sayın Phil,
    Belki önceki mesajlarınızda yazmış olabilirsiniz ama ben kaçırdım heralde. 2500mah'lık pilleri hangi marka, nereden ve kaç YTL'ya aldınız. Bu bilgiyi bizimle paylaşır mısınız?

selamlar,
    ben yine bu konu icinde onceki yazilarda anlatmistim zaten nereden kaca aldigimi sarj aletini ve birlikte gelen 4 tane pili. Ayrica resim falan da koymustum. Arkadaslara yardimci olmak icin urunun turkiyede bulundugu yerleri de arastirip yazmistim. Biraz yukarida bilgiler var. Bir de buna bakin gerci 2300 bu ama,
    http://www.hepsikamera.com/product_info.php/products_id/863?osCsid=3205f8c1b8e2008a296b8de6a26578ae
    bu sarj cihazi 1000ma ve bendeki 2500mah pillerle birlikte gelen sarj cihazinin aynisi. Uniross`un sadece 2500mah pillerini veya piller+sarj cihazi birlikte turkiyede nerede var bilmiyorum. Spot magazalarda, dogubankta falan olabilir. Turkiye piyasasinda diger urunlerin fiyatlariyla karsilastirmak lazim. Bana bu uygun geldi bunu aldim.

• Phil in bahsettigi Uniross pilleri ben makine ile yalçınlar dan aldım
    evet fiyat olarak biraz pahallı ama ben maneyi (a520) alırken pek önemsedim
    şimdi iyiki bunları almışım diyorum
    üzerinde 7 saat 500mA le sarj edin yazıyor ve
    ayrıca piller 4 lü satılıyordu.
  • arkadaşlar ben bugün unomat diye bi pil şarj cihazı aldım.üzerinde 1800mah yi gösteriyor maximum.ama ben 4 tane de 2300 mh GP pil aldım. şarj cihazını aldığım adam bu cihazla o pilleride şarj edersin ama biraz daha uzun bekleyerek dedi. acaba doğru mu. bu 1800 lük cihazla 2300 lük piller şarj olurmu.
  • ersoy1905,
    olur tabii eger otomatik olarak akimi kesmiyorsa belli bir sure sonunda.

Sarj aletinin altina bak mA cinsinden bir sayi olacak.

Diyelim ki 400mA yaziyor 2300mAh/400mA= 5.75h yani 5.75 saat yapar. 0.75*60=45 dakika olduguna gore 5 saat 45 dakika da sarj olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cou_de_GraCe

Valla ben Uniross marka 2300 luk bi Fransa'dan ithal bi pil kullanıyorum. Baya da dayanıyo. Ama biraz pahalı. 2 tanesi 12.5 YTL idi en son. Ama baska markalar dersen arkadaslar yardımcı olurlar..

bende de aynisi var, yaninda 6 tane 2100mAh pil ile geldi.. bu alet super bise.. cesit cesit pili (hem tip hem akim olarak) sarj edebilio

bulursaniz bu aleti alin.. aklinizda soru isareti kalmaz..
  • quote:

Phil:
    ben yine bu konu icinde onceki yazilarda anlatmistim zaten nereden kaca aldigimi sarj aletini ve birlikte gelen 4 tane pili. Ayrica resim falan da koymustum. Arkadaslara yardimci olmak icin urunun turkiyede bulundugu yerleri de arastirip yazmistim. Biraz yukarida bilgiler var.

Haklısınız, kusura bakmayın. Ben gözden kaçırmışım.
  • quote:

ersoy1905,
    olur tabii eger otomatik olarak akimi kesmiyorsa belli bir sure sonunda.

Sarj aletinin altina bak mA cinsinden bir sayi olacak.

Diyelim ki 400mA yaziyor 2300mAh/400mA= 5.75h yani 5.75 saat yapar. 0.75*60=45 dakika olduguna gore 5 saat 45 dakika da sarj olur.

saol phil. birde bu marka makine nasıl sence. hiç bilgim olmadan ilk gördüğüm yerden aldım
  • GP kullananlar var forumda. Memnun olduklarini soyluyorlar. Zaten uygun bir fiyata aldiysan, isini goruyorsa ve urunden memnunsan daha ne olsun. Sen bakma ben yok tasarimi soyle, yok renkleri boyle, yok susu yok puskulu diye abartiyorum her konuda. Birkac ay once yazici alacagim zaman da illa siyah olacak diye inatlasinca istedigim ozelliklerde makineyi istedigim fiyata buluncaya kadar canim cikmisti sadece rengi yuzunden. Zevk meselesi tabii.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.