Şimdi Ara

piller ve şarj cihazları..... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
27.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende ataba at-1188 ni-cd şarz aleti var ...ben buna 4 adet 2700 ma pil alsam şarz edermi ..quick ve normal şarz etme seçeneği var...eski bir alet ...yeni pilleri şarz edermi?

yoksa aynı markanın şarz aletiyle beraber aynı marka pilmi alsam...mesela varta nasıl seçim?

varsa sizin tavsiyeleriniz?
    bende yeni aldığım canon a 630 makina var bu 4 pille çalışıyor...piller bitti..yarın çarşıya çıkıcam ..ne alayım?pilmi?yoksa pillerle beraber şarz aletinide alayımmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seriko

arkadaşlar bende ataba at-1188 ni-cd şarz aleti var ...ben buna 4 adet 2700 ma pil alsam şarz edermi ..quick ve normal şarz etme seçeneği var...eski bir alet ...yeni pilleri şarz edermi?

yoksa aynı markanın şarz aletiyle beraber aynı marka pilmi alsam...mesela varta nasıl seçim?

bende yeni aldığım canon a 630 makina var bu 4 pille çalışıyor...piller bitti..yarın çarşıya çıkıcam ..ne alayım?pilmi?yoksa pillerle beraber şarz aletinide alayımmı?

Hayır etmez Nİ-Mh pilleri şarj etme yeteneğinde bir şarj cihazı almalısın, ben varta pillerden hiç verim alamadım hemen bozuluyorlar şarj süreleri hemen kısalmaya başlıyor. GP nin pilleri fena değil ancak şarj cihazlarının son çıkanlarında30 dak-2 saatte hızlı şarj edenlerde teknolojik atraksiyon yapacağız derken derken daha kötü etmişler pilleri doğru düzgün şarj etmiyor sürekli pil bozuk hatası veriyor, bence 7-8 saatte şarj edenleri tercih edin, Kodak'ın pilleri de hem ucuz hem de fena değil. Ben canon A95imde Kodak 2300 kullanıyorum 2 gblık flash karta yetecek kadar çekim yapabiliyorum

• Arkadaşlar,
    Halen bütün hızı ile devam eden bu topikten devam etsek nasıl olur?
    http://resim.donanimhaber.com/m_11309414/tm.htm
    Vartalarla ve AT-1188 ile ilgili bazı açıklamalarımda bu topikte var, Yakında tüm yazılan çizilenler ile Piller hk. teknik bir makaleyi bir araya getiren bir çalışmam olacak....

quote:

Orjinalden alıntı: Umit

quote:

Orjinalden alıntı: seriko

arkadaşlar bende ataba at-1188 ni-cd şarz aleti var ...ben buna 4 adet 2700 ma pil alsam şarz edermi ..quick ve normal şarz etme seçeneği var...eski bir alet ...yeni pilleri şarz edermi?

Hayır etmez Nİ-Mh pilleri şarj etme yeteneğinde bir şarj cihazı almalısın, ben varta pillerden hiç verim alamadım hemen bozuluyorlar şarj süreleri hemen kısalmaya başlıyor. GP nin pilleri fena değil ancak şarj cihazlarının son çıkanlarında30 dak-2 saatte hızlı şarj edenlerde teknolojik atraksiyon yapacağız derken derken daha kötü etmişler pilleri doğru düzgün şarj etmiyor sürekli pil bozuk hatası veriyor, bence 7-8 saatte şarj edenleri tercih edin, Kodak'ın pilleri de hem ucuz hem de fena değil. Ben canon A95imde Kodak 2300 kullanıyorum 2 gblık flash karta yetecek kadar çekim yapabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 15 Nisan 2007; 11:06:50 >

• Selam, ben de bu sarj aletini kullaniyorum 5 aydır falan. Ama sanki eski pillerimin hepsini öldürdü (Kodak ve Energizer 2500). Kendi icinden cikan 6 adet Uniross 2500 ise halen yasiyor. Bugun ise Varta Platinum Accu 2300 mah aldim :http://www.tr.varta-consumer.com/content.php?path=/1070_1110999343.html&domain=www.tr.varta-consumer.com

Bakalim deneyecegiz. Su anda sarj oluyor. Bu şarj eleti ile tam dolması 50 dakika kadar sürdü. Ama ilk şarj olduğu için, yeşil ışık yandı, tekrar taktım, gene yandı 20 dk sonra, geen taktım. 1 saattir gene doluyor gibi şimdi. Fiyat mı? 2 adet 2 li kutusu 32.5 YTL.

quote:

Orjinalden alıntı: Phil

Epeyce bir arastirdiktan sonra aldigim cihaz bu:

Benim aldigim aslinda bunun 2500mah olan versyonu. Onun fotografini bulamadim ama goruntusu ayni bunun gibi. Resimdeki gibi pillerle ve arac kitiyle birlikte geliyor. Aslinda cok secenek vardi benim bulundugum yerde ama ozellikle bunu sectim cunku bence tasarimi ve goruntusu cok hos. Oldukca kucuk ve ince bir urun bu. Bir sigara paketinin olculerinden biraz daha genis sadece. Uzerindeki yari saydam kapak ayri bir estetik katmis goruntusune.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twingonote -- 10 Ağustos 2007; 15:07:47 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.