Şimdi Ara

PİLOT ADAYINDAN TIP SIRALAMALARI HK. NOKTA TESPİT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
4.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam şahsi fikrim EMG de görünmesi gerektiği, EMG tekrarlanması isteyebilirsiniz olmazsa sanmıyorum ama bi MRG bakılabilir

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

• Xetherian kullanıcısına yanıt

hocam 2 kere çektirdim hatta iğne batırılıyken kaslara da vurdu ama seğirmedi hatta motor nöronlarda dej. yok rahat olabilirsin dedi ama seğirmelerim hala var kafama çok takılıyor beyin boyun mrıda çektirdim boyunda fıtık varmış sadece hafif sizi de rahatsız ettim ama

Estağfurullah hocam boyunda fıtık seğirmeye yol açmaz diye biliyorum. EMG' de çıkmaması garibime gitti. Daha çok nöronun ilgilendiği muhabbet temel düzeyde benim aklıma gelen şey bir kitle olup olmadığıydı, kitle yoksa ve EMG' de çıkmıyorsa çok bir şey diyemiyorum maalesef. Ama boyun fıtığının seğirmeye yol açacağını sanmıyorum dediğim gibi.

Hocam d vit eksik çıktı bir de als hakkında araştırma yaptıktan sonra arttı doktor psikolojik muhtemelen dedi alsde seğirme sık gözlenen bir semptommuş sanırım :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam aman diyeyim hastalık konusunu google dan araştırmayın. Başınız ağrısa beyninizde tümör var falan çıkıyor, psikologunuz bozulur :D

Fizyolojik bir patoloji bulamadılarsa Psikiyatrik olma olasılığı yüksek hocam dediğiniz gibi. Bu noktada da bir Psikiyatriste görünün, psikologa değil. Şahsi görüşüm Psikologların pek verimli olmadığı yönünde. Nöroluk bir durum yoksa Psikiyatri bölümüne danışmak iyi olacaktır hocam ama aklınıza hemen ALS vs. gelmesin. Google insanın psikolojisini ciddi anlamda bozuyor böyle konularda, hiç girmeyin o topa.

Kesinlikle haklısınız hocam. 30 dakikaya yakın nörolojik muayne güç testi ve patolojik refleks testleri yapıldı yetmedi 7 kas iğne emg yapıldı prof..tarafından bir şey yok dendi. Bir şey olmadığına inanmak istiyorum artık

Güzeldi  

Hocam işin psikolojik tarafı bazen çok sıkıntı olabiliyor. Hastalık hastası olmak diye bir terim var. Size işin uzmanları tarafından sıkıntı yok denildiyse içiniz rahat olsun. Kendi kendinize teşhis koymaya kalkmayın sakın, dediğim gibi google üzerinden sakın araştırmayın böyle şeyleri. Ama yine de bir psikiyatri görüşü alınmasında fayda olduğunu düşünüyorum. Orası da sorun yok derse seğirmeler olur arada diyip geçin hocam bir süre sonra eğer ki psikolojikse durum kendi kendine geçecektir zaten   

• orhanerdönmez O kullanıcısına yanıt

hayirlisi olsun kardesim simdiden tebrikler alacagin maaslar adina

Çok teşekkürler hocam sizin gibi ilgili hekimlere ihtiyacımız var sıkılmadan cevap verdiniz sağolun kafaya takmamaya çalışacağım

Estağfurullah hocam ne demek ufak bir yararım dokunduysa ne mutlu  

• orhanerdönmez O kullanıcısına yanıt
    Hocam benim asıl hayalim pilotajdı ama okuması çok meşakatli yav gözüm bozuk mesela çizdirmem isteniyor yüzde dikiş izi olmamalı gibi bi sorun da vardı sanırım belli bir boy kilo oranı isteniyor ustune simulasyon cihazi pilotluk lisansi vs binlerce euro lara satin alinmasi gerekiyor gecen insta kapanmadan gormustum PPL icin 20k euro CPL icin 70k euro luk bi maliyet cikiyor ortalama bu kadar zirvalik olmasa yazardim hakkinizda hayirlisi

Dikkate alacağım hocam psk. Hakkındaki görüşünüz. Bu seneki duruma göre belki meslektaş da oluruz o zaman tavsiyeleriniz için rahatsız ederin

İnşallah hocam inşallah hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüzce olur umarım her şey  

• Teşekkür ederim hocam  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bana sormadin ama psikiyatrin sorun olabilir

Randevu almani oneririm

Bana sormadin ama psikiyatrin sorun olabilir

Randevu almani oneririm

• Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam forumdaki doktorları ezbere bilmiyorum kesinlikle psk randevusu alacağım gerçi nöroloji doktoru da psk ilaç yazdı ama kullanmadım

Nörocunun yazdigi psikiyatrik ilacla olmaz

Stres sebeplerini de pskiyatriste aciklarsan sana daha faydali olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.