daha çok nöropati ağrılarım için yazdı bir de fonksiyonel nörolojik bozukluk olabilir dedi ama ne demek bilmiyorum bu |
PİLOT ADAYINDAN TIP SIRALAMALARI HK. NOKTA TESPİT (3. sayfa)
-
-
Uçmasını bilirsen olursun pilot istemesini bilirsen iner sana her külot
-
konuya tam ortasından en can alıcı noktasından giriş yapmışsınız üstadım saygılar
-
Adam tırla konuya girdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az bilgimle yorumlarsam
Segirmenin nedeni sinir sistemindeki hasar olabilir demis yani
Kas sinir sinir kasi uyarir sebepsiz uyarma durumunda istemsiz olarak kendini kasarsin
Ama olabilir seklinde konusmasi olmamis testlerde bir sey yoksa tahmin etmis
Hocam emg öncesi olabilir dedi emg çeken prof motor nöronlarında dejenerasyon yok diyince tamam o zaman psk dedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyle dediyse oyledid hocam
Stres yuksekligi herkesin bedeninde baska belirti veriyor
Als videosunu görmez olaydım...
teşekkür ederim hocam 1. derece sağlık ser. aldım öyle terci ettim biraz maliyetli ama en azından istediğim bir meslek olacak bakalım
-
Noldu yav o kadar anewliz kasmıştın yerleştin mi Ağrı Tıp'a
-
Yok olmadı 510 kişiyle kaçırdı
Çok sevindim
niye sevindiniz ki? yani size ne karı oldu kazanmamasının.
-
Ucuz manipülasyon çabalarına giren birinin istediği olmadı. Olaydı da tıp gelseydi her yerde gerine gerine anlatırdı şöyle böyle yaptım da manipüle ettim de vs.
burda 50-100 kişiyi manüple etmesi ile olacak bir mevzu değil ki. binlerce insan var sınava giren. burda olanlardan zaten ağrıyı bile isteye gitmek isteyen 10 kişi ya çıkar ya çıkmaz. neyse. konu sahibi o zaman haksız. teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X