Şimdi Ara

PİLOT ADAYINDAN TIP SIRALAMALARI HK. NOKTA TESPİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
4.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle tıp en en en kötü ihtimal 29.6 k dan kapatacak ve bu ağrı tıp olacak. Sıralaması 29.5 olanlar yavaştan kendilerini iyi habere alıştırsın. Çevrede tıp isteyen çoğunluk 25 30 k arasında. ama 25 altı mühendislik yapıştırmış. Müh ve tıp kontenjanları arttı haliyle mühendislikler zaten çok ileri çekecek 22 23 k bandındadaki tıplar 500 kişi geri çekecek. mühendislikler fırlamaya devam edecek diş yerinde sayar ya da 1 tık geri gider tıp 30.045 ile 29.612 arasında bi yerde son öğrencisini alır. 27 28 k ile tıpın kapatmasını isteyenler sadece kendisine kesin tıp gelip başkalarına gelmeyecek diyip üzmek isteyenlerdir . PİLOT ADAYINDAN TIP SIRALAMALARI HK. NOKTA TESPİT 

• Pilot olmakla sıralama kahinliği arasında nasıl bir ilişki var?

• ahmetinal.95 A kullanıcısına yanıt

tıp ya da müh. hedefim yok yani tarafsızım bir lobiye bağlı değilim PİLOT ADAYINDAN TIP SIRALAMALARI HK. NOKTA TESPİT 

• şov yapıyorum sizin yıllık maaşınızı tek ayda alacağım için tafsız yorum manasında dedim bu kadar mı algı sorununuz var PİLOT ADAYINDAN TIP SIRALAMALARI HK. NOKTA TESPİT 

• PİLOT ADAYINDAN TIP SIRALAMALARI HK. NOKTA TESPİT

senin eşgal bu mu?

• orhanerdönmez O kullanıcısına yanıt

PÖGAPIWRHJAWRGUOPIAWRHJAWŞORWAKR oğlum ard yanıklığının böylesi ya. Bayılıyorum böyle specimenlere

• tıp istiyosun yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AWSPĞÜORFLRFGPĞWİAIRJKAWPORUJAWPŞIORLGAWJKRWŞIOLPAGRJKWAPŞOİRAW

• offf sherlock musun herkese açık profilimi bulmuşsun. röntgenleri de böyle güzel okursun umarım yoksa liv hospitale ancak hasta olarak girersin ( Allah korusun )

Biz Nrş ekibi olarak röntgen okumuyoruz BT ve MR bakıyoruz daha çok. ORHAAAN

• Ya sen ne değişik bi adamsın, bütün bu yazdıklarına karşın tıp kazanıp doktor olsan sana gelecek hastaya acırım.

• Xetherian kullanıcısına yanıt

emg falan da çekme zira yanlış yere batırma ihtimalin çok yüksek elektrodu :)

• hahahaa tıp yazmadım ama ben sizin gibi para için doktor olan hastalara acırım neyse siz hemşirelerle kavga edin ek ödenek falan PİLOT ADAYINDAN TIP SIRALAMALARI HK. NOKTA TESPİT 

Onu biz yapmıyoruz Nöroloji yapıyor onu oğlum hiç mi bilgin yok tıp konusunda kafayı yersin GAWPİORJKAWPŞORJKARPOİAŞWLRKG

hocam sanırım yüksek tahsilli birisiniz siz bu aklı avelle neden kavga ediyorsunuz. bu adam uçağı ters uçurmaya çalışır bırakın eğlensin kendi kendine.

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam uğraşmaya değmez ama eğlenmiyor değilim bu tarz insanlarla ama haklısınız cevap vermeyeceğim artıkPİLOT ADAYINDAN TIP SIRALAMALARI HK. NOKTA TESPİT 

• bu arada hocam geçmeyen seğirmelerim nedeniyle 4 nöroloğa gittim birisi klinik nöro. uzmanıydı detaylı emg çekti ama bir şey bulamadı bir öneriniz var mıdır bu illet nasıl geçer ( sanırım sizin ilgi alanınız beyin ve sinir cerrahisi ama şimdi nörolog zor bulurum forumda ) PİLOT ADAYINDAN TIP SIRALAMALARI HK. NOKTA TESPİT 

adam burada herkesi delirtti bana da takmış kafayı bir tıp yükselir diyor bir geriler uçuşa elverişlişik raporunu nasıl aldı acaba PİLOT ADAYINDAN TIP SIRALAMALARI HK. NOKTA TESPİT 

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.