Öncelikle tıp en en en kötü ihtimal 29.6 k dan kapatacak ve bu ağrı tıp olacak. Sıralaması 29.5 olanlar yavaştan kendilerini iyi habere alıştırsın. Çevrede tıp isteyen çoğunluk 25 30 k arasında. ama 25 altı mühendislik yapıştırmış. Müh ve tıp kontenjanları arttı haliyle mühendislikler zaten çok ileri çekecek 22 23 k bandındadaki tıplar 500 kişi geri çekecek. mühendislikler fırlamaya devam edecek diş yerinde sayar ya da 1 tık geri gider tıp 30.045 ile 29.612 arasında bi yerde son öğrencisini alır. 27 28 k ile tıpın kapatmasını isteyenler sadece kendisine kesin tıp gelip başkalarına gelmeyecek diyip üzmek isteyenlerdir . |
PİLOT ADAYINDAN TIP SIRALAMALARI HK. NOKTA TESPİT
-
-
Pilot olmakla sıralama kahinliği arasında nasıl bir ilişki var?
-
tıp ya da müh. hedefim yok yani tarafsızım bir lobiye bağlı değilim
-
şov yapıyorum sizin yıllık maaşınızı tek ayda alacağım için tafsız yorum manasında dedim bu kadar mı algı sorununuz var
-
senin eşgal bu mu?
-
PÖGAPIWRHJAWRGUOPIAWRHJAWŞORWAKR oğlum ard yanıklığının böylesi ya. Bayılıyorum böyle specimenlere
-
tıp istiyosun yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AWSPĞÜORFLRFGPĞWİAIRJKAWPORUJAWPŞIORLGAWJKRWŞIOLPAGRJKWAPŞOİRAW
-
offf sherlock musun herkese açık profilimi bulmuşsun. röntgenleri de böyle güzel okursun umarım yoksa liv hospitale ancak hasta olarak girersin ( Allah korusun )
-
Biz Nrş ekibi olarak röntgen okumuyoruz BT ve MR bakıyoruz daha çok. ORHAAAN
-
Ya sen ne değişik bi adamsın, bütün bu yazdıklarına karşın tıp kazanıp doktor olsan sana gelecek hastaya acırım.
-
emg falan da çekme zira yanlış yere batırma ihtimalin çok yüksek elektrodu :)
-
hahahaa tıp yazmadım ama ben sizin gibi para için doktor olan hastalara acırım neyse siz hemşirelerle kavga edin ek ödenek falan
-
Onu biz yapmıyoruz Nöroloji yapıyor onu oğlum hiç mi bilgin yok tıp konusunda kafayı yersin GAWPİORJKAWPŞORJKARPOİAŞWLRKG
-
hocam sanırım yüksek tahsilli birisiniz siz bu aklı avelle neden kavga ediyorsunuz. bu adam uçağı ters uçurmaya çalışır bırakın eğlensin kendi kendine.
-
Haklısınız hocam uğraşmaya değmez ama eğlenmiyor değilim bu tarz insanlarla ama haklısınız cevap vermeyeceğim artık
-
bu arada hocam geçmeyen seğirmelerim nedeniyle 4 nöroloğa gittim birisi klinik nöro. uzmanıydı detaylı emg çekti ama bir şey bulamadı bir öneriniz var mıdır bu illet nasıl geçer ( sanırım sizin ilgi alanınız beyin ve sinir cerrahisi ama şimdi nörolog zor bulurum forumda )
-
adam burada herkesi delirtti bana da takmış kafayı bir tıp yükselir diyor bir geriler uçuşa elverişlişik raporunu nasıl aldı acaba
PÖGAPIWRHJAWRGUOPIAWRHJAWŞORWAKR oğlum ard yanıklığının böylesi ya. Bayılıyorum böyle specimenlere |
senin eşgal bu mu? |
Ne varmış ağrıda dal yaprak orası türkiyenin şehri
|
Ya sen ne değişik bi adamsın, bütün bu yazdıklarına karşın tıp kazanıp doktor olsan sana gelecek hastaya acırım. |
Onu biz yapmıyoruz Nöroloji yapıyor onu oğlum hiç mi bilgin yok tıp konusunda kafayı yersin GAWPİORJKAWPŞORJKARPOİAŞWLRKG |
Benzer içerikler
- mert yiğit yıldız
- 50 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
- dus telegram grupları
- sıfırdan tıp kazanmak
- hukuk kitapları pdf telegram
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X