ileri görüşlülük senin gibi olmaksa öyle olmadığıma sevindim sen de git yksne çalış seneye de tıbba giremezsin bak yoksa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PİLOT ADAYINDAN TIP SIRALAMALARI HK. NOKTA TESPİT (6. sayfa)
-
-
Pilotaj işi ağır yalan, olayın ezikliğiyle ağlıyor sadece 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Öncelikle tıp en en en kötü ihtimal 29.6 k'dan kapatacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinerjistcalisanadam -- 19 Ağustos 2024; 16:37:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Niye tercih listeni atmıyorsun orhan özel bilgilerini gizleyip atabiliyorsun eğer ondan endişe ediyorsan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 19 Ağustos 2024; 18:0:57 >
Belli zaten tercih listesini at dedim atmamış hâlâ okuldan foto atarım diyip eveleyip geveliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 20 Ağustos 2024; 8:21:43 >
Hahahaja banlammış taşralı
29.2 kapadı gayet yakın
Neden bu kadar ilgini çekiyor taşralı
Pilotluk okuyacağım diyip tıpları aşağılıyosun ya merak ettim ne yazdın diye hâlâ atmadın at hadi
Şuna ilgisini vermeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 20 Ağustos 2024; 14:12:52 > -
NWBZHENXHENXHENHDJD
ORHAN
Listeyi at
Dayı ağır ezik eleman üstüne gitmeyin meczup
-
ANONİM 6 sene sonra nasıl iş bulacaksın sen onu düşün benim tercihlerimi değil de her sene 18 20 bin mezunla işin zor :))))))
-
uzanamadığınız ciğerlere mundar demeyin hocam siz littmann steteskoplarınız ile suri suri dinleyin
-
Evirip çevirme ORRRRRHAN liste at
-
Okuldan atacağım evirip çevirmeyi severim
At hadi bekliyorum
Neyse büyük ihtimalle mezuna kalmışsın hocam senle daha uğraşmayacağım kolay gelsin sınav sonrası güzel haberlerini bekliyorum umarım derece yaparsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 20 Ekim 2024; 13:24:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X