Bildirim
Pilot Kulüp İsteme
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
başkan pilot kulübe gerek duyarsa olur o ama en alttakilere tıklama 2. ve ya 3. seçeneklere tıkla
bu arada türkçe yamayı da kurmanı tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: hlldmr
başkan pilot kulübe gerek duyarsa olur o ama en alttakilere tıklama 2. ve ya 3. seçeneklere tıkla
bu arada türkçe yamayı da kurmanı tavsiye ederim
öyle değil o.takım geniş olucak.başarılı olucaksınız nazınız geçecek önce.ondan sonra ihtiyaç varsa gidersiniz interact with board>networking>feeder club>1 ya da 2. yi seç başkan illa bi kulüp bulur.sonra bi haftaya 5 takım gelir önüne birini seçersin.100k euro ödersin aşağı yukarı senelik.istemediğini sallarsın transfer döneminde oraya.maaşını da sen ödersin adamın.ama güzel tarafı oyuncu mecburen gitmek zorunda oraya reddedemez.yeterli olmuştur umarım. -
Bilgiler için sağolun, teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: b_L_o_K
quote:
bu arada türkçe yamayı da kurmanı tavsiye ederim
öyle değil o.takım geniş olucak.başarılı olucaksınız nazınız geçecek önce.ondan sonra ihtiyaç varsa gidersiniz interact with board>networking>feeder club>1 ya da 2. yi seç başkan illa bi kulüp bulur.sonra bi haftaya 5 takım gelir önüne birini seçersin.100k euro ödersin aşağı yukarı senelik.istemediğini sallarsın transfer döneminde oraya.maaşını da sen ödersin adamın.ama güzel tarafı oyuncu mecburen gitmek zorunda oraya reddedemez.yeterli olmuştur umarım.
başarı kısmından pek haberim yoktu ama benim oyuncuların bazıları pilot kulübe gitmeyi reddediyor.
-
quote:
başarı kısmından pek haberim yoktu ama benim oyuncuların bazıları pilot kulübe gitmeyi reddediyor.
o iş şöyle şimdi.ingiltere 6.liginden bi takım aldıysan haliyle ana kulüp bulursun sadece (parent club).olay pilot kulüp için ise senin üst liglerde olman lazım.başkana gidip kuru kuru pilot kulüp bul dersen ihtiyaç yok otur oturduğun yerde der.kadro 25 i geçicek.satamadığın ya da belalı oyuncular olucak ki temizlik yapabilesin.e sen bi sezon liginde şampiyonluk almışsan başka bu konuda sıkıntı yapmıyo.ben mesele gs yi aldım ilk sene namağlup şampiyon oldum.7 m transfer bütçesi verdiler.kimseyi de satamadım doğru düzgün paraya.pilot kulüp istedim.kazımdı sercandı gökhan zandı yektaydı falan postaladım gençlerbirliğine.bi tanesi de gık demedi yani.gerçi adamları dışladım hep 18 e bile almadım.onun da etkisi olabilir de yani reddetmez genelde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X