Bildirim
Pilotaj bölümü hakkında
Amazon.com.tr: : Tüm Kategoriler
https://www.amazon.com.tr/b?node=100489802031
17 sa. önce paylaşıldı
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2.olarak tam burslu okunduğu taktirde uçuş vs dahil tüm ödemelerden muaf olunuyor değil mi -
sağlık kontrolu var benim bildiğim. -
up -
up -
orada da mulakatlara gireceksin
ödemeye gelince muaf oluyorsun diye biliyorum ama yine ekstra bişiler illaki cıkar -
THK ve Anadolu üniversitesine girersen eğer birşey ödemiyorsun.
Sadece mezun olduktan sonra ATPL sahip oluyorsun ama şirketler senden Tip eğitimi isteyecek sanırım bunun fiyatıda 20 bin euro.
THY mesela eğitimi kendi verip maaşlardan kesiyor.
Özyeğin Üniversitesi var oda uçuş ücreti olarak 27 bin euro istiyor. -
Up da benden. Nereler yazilabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
göz üst sınırı kac arkadaşlar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mactavish-
Sadece mezun olduktan sonra ATPL sahip oluyorsun ama şirketler senden Tip eğitimi isteyecek sanırım bunun fiyatıda 20 bin euro.
Özyeğin Üniversitesi var oda uçuş ücreti olarak 27 bin euro istiyor.
peki dersten kalma durumu olabilecek kadar zor dersler varmı. burslu giren biri için. kalırsak ne kadar ödeyeceğiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Seduty
quote:
Orijinalden alıntı: Mactavish-
Özyeğin Üniversitesi var oda uçuş ücreti olarak 27 bin euro istiyor.
peki dersten kalma durumu olabilecek kadar zor dersler varmı. burslu giren biri için. kalırsak ne kadar ödeyeceğiz?
O kadarını bilmiyorum. Çünkü bende 2014 YGS-LYS pilotaj için kasıcam.
Tahminen yazıyım yine ben:
İlk önce tabi bakıcaklar sana uçuşa elverişlimisin diye zaten. Bazı insanlar hava ya çıkıyor başı dönüyor, midesi bulanıyor hareketleri normal olmuyor vs.
Onun dışında zorlayacak dersler falan olacağını sanmıyorum. Zaten o bölümü kazanan bir insanın dersleri iyi oluyor. Çalışırsan emek verirsen niye olmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 3 Haziran 2013; 0:30:28 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: fukucu58
miyop +5 diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: efe.1905se
quote:
Orijinalden alıntı: fukucu58
miyop +5 diye biliyorum
oooo çok iyiymiş ben 1.5 almazlar diyondum :0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X