Dünya üzerinde Pilotaj eğitim veren kurumlar hakkında bilginiz varsa ve paylaşabilirseniz sevinirim.
Verdiği yeterlilik dünyaca geçerli sayılacak,bütün lisansları kabul görecek eğitim kurumları hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum.
Koşullar ve ücretler de önemli tabiki.
Dünya üzerinde en iyi EMBRY RİDDLE diye basit bilgiler okudum hepsi bu kadar.
Çok yer buldum fakat net bilgilere ulaşamadım bir türlü.
Türk Hava Kurumu'nun izmir ve ankarada bulunan okullarında pilotaj eğitimi veriliyor. Akbank'tan aldığın krediden sonra okul parasını ödüyorsun. 14 aylık bir eğitim süreci var. Bunun bedeli 120bin$. Birebir izmir okulu ile görüştüm. Ben de gitmeyi düşünüyordum. Ama bazı nedenlerden dolayı gidemedim. Maddi durumun iyi olsa gerek diye düşünüyorum. Çünkü pilotaj eğitimi pahalı bir eğitim (araştırdığım kadarı ile). Bu yüzden iyi düşünmek lazım. İyi bir fizik, matematik ve yabancı dil eğitimi alıyorsun. Aslında orda dersleri görüyorsun ve bunalrı geçmek sana bağlı. Ben izmirdeki okulun hocalarından biri ile konuştuğumda kendisi bana okula gelen öğrencilerin yarı yarıya mezun olduklarını söyledi. Okul zor anlayacağın.. Bu yüzden ince eleyip sık dokumak lazım. Hayatında başarılar diliyorum. Başka soruların da olursa yardımcı olabilirim. Üniversiteler,bölümler, fakülteler vs vs vs..
kanka bırak pilotajı 120.000$ verilir mi ona adama keriz derler
Aylık meaş 10 bin gayme.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme