Şimdi Ara

pilotaj gelir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7700 ile almis anadolu pilotaj 9k say siralama sizce gelir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up çöktüm 9k gelince umarim tutar :(

• Benim de sınavım iyi geçmişti ama 8 yanlış çıktı fazladan 16969 oldum, 9k ile kapatan atılım pilotaj gelir mi ya da 13k ile kapatan girne amerikan?
  • Hangi pilotla konuştuysam hiçbiri üniversitede pilotaj bölümünü önermedi. Hepsi bir sertifika üstüne pilotaj eğitimi alınmasını önerdi. Her 6 ayda bir yapılan sağlık kontrollerinde bir aksilik çıkarsa uçuşunuz kesilirse biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz.
  • -Airbus- kullanıcısına yanıt
    Türkiyede ücretsiz pilot olmanın tek yolu üniversitede burs kazanarak olmak. O yüzden tercih etmek istiyorum
  • saglik kontrolu sknti degil tedavi edilen birseyse sknti olmuyor tedavi edilemezse dedigin gecerli.

kardesim girne gelir bence umarim gelir kardesim benim amacimiza ulasiriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Psikoloji Gelir Mi?
    8 yıl önce açıldı
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: danch00

Türkiyede ücretsiz pilot olmanın tek yolu üniversitede burs kazanarak olmak. O yüzden tercih etmek istiyorum
    Ücretsiz konusunda haklısın hocam. Dün yine pilot olmak isteyen arkadaşımla beraberdik sonuçlar açıklanırken. O da mühendislik üstüne thy akademi için uğraşacak. Bu arada arkadaşım Tr 3.sü
  • zaman kaybı yahu bence.

• Hocam valla 5k altına iner mi diye konuştuk bir hoca ile, 6k-9k bandında kapatacağını tahmin ediyorum. Hiç belli olmaz bu mesleği istiyorsanız bence diğer pilotajları da yazabilirsiniz.
  • Bence de. Eğer ben 9k sıralama alsaydım sevinirdim yani. Eğer pilotajı çok istiyorsan atılım girne felan yaz diyicem ama kontenjanları zaten 2şer 3er kişi 6kdan sonra 10 kişi tercih etse yer kalmayacak tercih etmezseniz benim yararıma hayırlısı olsun inşallah hepimiz istediğimiz yerlere geliriz.
  • eskisehir istiyorum burssuz 200k daki adamlarla okuyacam eskisehir hem koklu uni hemde ogrenci sehri umarim olur çöktüm 2 gündür.

• Ne dersiniz beyler gelirmi 7800 den 9k ya dusermi 1 ay daha bunun stresini yasayacagim bide lanet olsun

• thanat0s T kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle tebrik ederim. Ben de pilotaj düşünüyorum fakat bu seneki durumumla olmuyor mezuna bırakacağım. Puan türlerinin birleşmesi ve özel ünilerin durmadan şişirme yapmasından dolayı 9bine anadolunun geleceğini düşünüyorum. Ülkemizdeki en iyi pilotluk okulu anadolu fakat okan özyeğin gibi özeller reklamla daha iyi sıralamalarla burslu pilotajı kapatıyor. Ben anadoluyu tercih etmenizi öneriyorum ve geleceğini düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynen oyle ozel yazmaj istemiyorum umarim gelir olmadi itu felan yazip hazirlik okurken bir daha denerim kirik obp ile ama insallah tutarda ugrasmam.

Pilotsuz uçak çalışmaları olduğu için ben biraz tedirginim acaba yapay zekayla meslek biter mi diye ama yeni nesil son üretilen ucaklar birkaç yıla üretimine başlanacak uçaklar hep 2 pilotlu şirketlerin yüzlerce ucak siparişi var boeing in 2038e kadar 790bin pilota ihtiyaç var diye raporu var. Sizin düşünceleriniz nedir? Ben önümüzdeki 20-30 yıla kadar gözde meslek olup sonra teknolojiyle zarar görecegini düşünüyorum. Pilotaj okumalı mıyız?

• evet 20 30 yıl kadar gözde meslek olur ama pilotsuz uçak mümkün değil bence.Aynı şey doktorluk içinde söyleniyor doktorluk bitecek diyorlar amcamda doktor bizim zamanımızdada aynı şey söyleniyordu dedi :D Yani mesleğin değeri kaybolacağını düşünmüyorum.

Orduda kullanılan iha teknolojisiyle yani uzaktan kontrolle pilotsuz bir yolcu uçağı uçurulabilir ama güvenliğinin baya azalacagını düşünüyorum günümüzde bir pilot hata yapsa diğer pilot uyarıp düzeltebiliyor insanı bu işin içinden çıkarmak kazaları baya artıracaktır zaten uçak üreten şirketlerin ilerki yıllardaki bütün uçak projeleri pilotlu hava yolu şirketleri de bu ucakları alıp 20-30yıl kullanacağı için 20-30yıl en gözde mesleklerden biri olarak kalır.

• zaten ucurulur otomatik pilotla ama kaldirmasi indirmesi pilota bagli veya kotu hava kosullarinda ne o kadar yolcunun cani uzaktan kontrol etmek risk ilerde olabilir lakin bize dokunmaz diye dusunuyorum insallah sen seneye bende bu sene kazaniriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.