Şimdi Ara

Pilotaja girecek arkadaşlara tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu bölümde sağlık raporu çok önemli. Eğer bu iş konusunda ciddiyseniz hemen bir hastaneye gidip görünün.

Ankaradaki hastaneleri pek önermiyorum.

Gözde hiç sıkıntı yoksa hisar

Geri kalanlar için Doğan ve GOP hastanelerini tavsiye edebilirim.

Doktorlardan bir tanesi bir sıkıntı görürse hemen süreci durdurun ve raporun sisteme girilmemesini isteyin. Paranız yanacaktır ama geleceğinizi riske etmemiş olursunuz.

Doktorlar arası yorum farkı olabiliyor.

Bunlara dikkat edin.

Teşekkürler

• Hocam sağlık raporu çok sıkıntı mı? en ufak bir şey bile sıkıntı çıkartıyor mu yani? yoksa o kadar kasmaya gerek yok mu
  • Ufacık dediğin şey belki de çok önemlidir.
    Sen sorunu iletirsen bildiğim kadar yanıt verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXXE01 -- 8 Eylül 2015; 21:22:33 >
  • EXXE01 kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar da abartmayalım. Şunu söyleyeyim göz için iki göz toplamı 5 tek göz 3 olabilir en fazla. Uçuşu engelleyecek bir probleminiz yok ise alırsınız sağlık raporunu. Asıl zor olan eğitim süreci
  • Var mı havacılıkla ilgili herhangi bir bağın?@kjkszpjmr2
    Hocam pilotaj okuyan bir arkadasim var. İnsallah bende 3 yil sonra baslayacagim . Bu arada Neden bu soruyu sordunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjkszpjmr2 -- 11 Eylül 2015; 10:59:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben bu sene Canakkaleyi kazanmıştım ama İstanbul da bir arsayı iyi bir paraya satınca bende mezuna kalıp pilotaj okumaya karar verdim(ücretli)

Okan ve ozyeginin yıllık fiyatları tam olarak ne bilen varsa çok memnun olurum.

Ayrıca pilotlukta matematik,dil bilgisi vs. Dersler veriliyor mu yoksa sadece pilotluk eğitimi mi veriliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VALİZ TAVSİYESİ ÜNİ İÇİN
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam derslerle ilgili pek bilgim yok ancak pilotluga yonelik veriyor olabilirler. Topair-er ah ucus okulunu da dusunebilirsiniz. Onlar daha hizli bitiriyor diye biliyorum. Ancak iyi bir arastirmadan sonra secin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: kjkszpjmr2

Hocam derslerle ilgili pek bilgim yok ancak pilotluga yonelik veriyor olabilirler. Topair-er ah ucus okulunu da dusunebilirsiniz. Onlar daha hizli bitiriyor diye biliyorum. Ancak iyi bir arastirmadan sonra secin bence

hocam lise bitti bu sene mezuna kaldım uçuş okulu duşünmüyorum.

direk pilotaj okumak istiyorum
  • @C.R.U Kardeşim mühendislik okumanı tavsiye ederim. Kesinlikle pilotaj bölümünü önermiyorum.

@kjkszpjmr2 sektör içindeyim kardeşim çok net konuşmalar gördüm ondan sordum.
  • Neden önermiyorsun hocam bu arada zaten çift anadal imkanı tanınıyor pilotajda
    Neden önermiyorsun hocam bu arada zaten çift anadal imkanı tanınıyor pilotajda
  • pilotluk sağlık temelli bir meslek Allah korusun bir kaza hastalık direk bitirir kariyerini. Önce bir işin olsun sonra pilotluk sana tavsiyem.

Herşey gönlüne göre olsun

@C.R.U
  • Hocam direk pilotaj okumak size zaman kazandirir. Ancak sunu soyleyeyim hayatta hicbirseyin garantisi yok. Yani elinizde 2. Bir meslegin bulunmasi daha iyi olur.

Anladim hocam. Hayirlisiyla bende pilotaj okumak istedigim icin baya arastiriyorum bu konuyu. Sektorun hangi bolumunde calisiyorsunuz hocam?

• kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    hocam pilotaj okumanın bir avantajı var mı ?

millet 1 senede lisans alıyorken bizm 4 sene okumamız zaman kaybı mı yoksa avantajı var mı ?
  • Hocam ucus okullari ortalama 2 yilda bitiriyor egitimi ve veriyor lisansinizi. Ancak bundan sonra is bulma konusu yine sizin elinizde. Belli donemlerde pilot alimlari yapiliyor. Sunu da soyleyeyim ucus okulu 60.000 euro gibi bir para ister ve linans mezunlarini alir.Yani oda ortalama 6 yilinizi filan alir. Ama elinizde 2 meslek bulunur ve her zaman ikinci bir meslegin avantaji vardir. Direk pilotaj okursaniz ort. 2 yil zaman kazanirsiniz. A.u ye giderseniz ucretsiz pilotaj okursunuz ancak garantiniz yok. Bitirdikten sonra is garantisi var birsuru pilot acigi var falan filan diyorlar ancak garanti yok kesinlikle. Pilot acigi var dogrudur ama herkesi almazlar pilotaja ozel testleri filan da gecmeniz gerek. Tutku var ise bir iste neredeyse her engel gecilir hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjkszpjmr2 -- 14 Eylül 2015; 23:34:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.