Şimdi Ara

Pilotluk ile ilgili değişik bir soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bişey var; thy de pilot olupta yurtdışında yaşayabilirmiyiz? yoksa illaki türkiyede yaşamak zorundamıyız?

• İlk önce Merhaba!Senin sorununun tam cevabını bilmiyorum ama akıl yürütürsek thy nin şu anda 182 uçağı var.Bunların yaklaşık 150 si türkiyeden kalkışlı veya türkiyeye varışlı.O yüzden büyük ihtimalle yasaktır.
  • Fakat Türkiye'ye uğramadan yapılan uçuşlarda var.Mesela New York dan Moskova ya.Bunlar nasıl yapılıyor peki.Türkiye ile bağlantısı yok uçuşların?
  • Hocam THY başvuru koşullarında "Ortaklığın göstereceği yeri base olarak kabul edip orada ikamet etmeniz gerekir." gibi bir madde var.
  • Tüh o zaman..THY'ye akademi için başvurcaktım ve 15 yıl çalışma zorunluluğu varmış. Amerika'ya dönmeyi istiyodum ama mümkün değil heralde.İnşallah ilerde bu maddede biraz değişiklik olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philhpobia

Tüh o zaman..THY'ye akademi için başvurcaktım ve 15 yıl çalışma zorunluluğu varmış. Amerika'ya dönmeyi istiyodum ama mümkün değil heralde.İnşallah ilerde bu maddede biraz değişiklik olur.

Hocam ABD de yasiyorsaniz egitimi orada alip bir sirkete girebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz nakit sıkıntım var da
  • Acaba amerika'da thy gibi maaşımdan kesilebilecek bir havayoulu var mı?
  • Sevgili dostum, bence Cathay Pacific, Etihad ve Emirates gibi firmalara bir bak, cadet programları var ve şansın yaver giderse Amerika bazlı bir konum elde etme şansın var, böyle uçan tanıdıklarım da var.
  • peki delta , united airlines ve us airways hakkında bilgisi olan varmı acaba?
  • yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.