< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PİNA KİTAPLIKLI ÇALIŞMA MASASI 844tl
-
-
Çok şık duruyor aslında biraz daha geniş olsaydı kesin alırdım. Şu durumda 60 beni kurtarmayabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
60 cm den daha derin çalışma masası yoktur. (Daha derini yemek masası olur)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldım hemen bir tane. İhtiyacım vardi çok iyi oldu. Teşekkür ediyorum haber verdiğiniz için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
montaj yaparken sinirlenip parçalamaktan endişem
-
9 taksidi sadece axess mi yapıyor? benim word ve bonus var yapmıyor da
-
Yemek masaları da zaten 3 bin civarlarında, hazır bulmuşken bunu aldım, monitörü biraz yan kullanırım olmadı 60 da çok dar değil sonuçta
-
arkadaşlar bende bu masayı aldım da, taşıma kapasitesi vs nasıldır, üstüne 27 inç monitör ve kasa koysam herhangi bir sıkıntı yaratır mı?
-
Juzdan ile ödemeye 50+15 var bilginize. 779₺ geliyor.
bende gözükmüyor, kişiye özel olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 19 Mayıs 2024; 8:57:0 > -
Görsel güzel gibi ama hiç yorum yok. Nasıldır acaba bilemedim kararsız kaldım
bende almıştım ama siparişi iptal ettiler arkadaşlar . sizde de iptal edildi mi ? biraz önce iptal maili geldi
-
Evet benim de iptal, ürün tesliminde fiili imkansızlık sebebiyle yazmışlar.
Hala aynı fiyattan satışta ürün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bugün mail olarak döndüler fiziki imkansızlıklar nedeniyle teslim edemeyeceğiz diye yazmışlar
-
Pazar sabah 6'da almışım ben. Sizden önce yani, muhtemelen sizin de iptal olur :/
Edit: Gerçi benim hazırlanma aşamasına geçti mi emin değilim, sipariş alındı mesajı gelmişti sadece. Belki sizinki gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnum44 -- 20 Mayıs 2024; 15:18:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
17.05.2024 sipariş tarihim. "ürün hazırlanıyor" gözüküyor.
-
benim de iptal olmuş, nasıl bir firmadır bu ya
-
Az once mail gelmis. Iptal olmus. Tum iptal edilenler sikayet etsek toplu olarak bir sey elde edebilir miyiz?
-
sipariş, fiili imkansızlık nedeniyle (üretim kaynaklı nedenler) iptal edilmiş, ürün halen satışta.
niyetleri nedir anlayan var mı?
risk budur diyip yine sipariş verdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarman -- 20 Mayıs 2024; 18:58:51 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Siteyi inceledim biraz. Adamlar sattiklari urunu iade aldiklarinda %30 kesinti yapip geri oduyorlarmis. Buyuk alisveris sitelerinde hepsiburada, trendyol, n11, amazon gibi yerlerde bunu yasamadim ancak vivense ve diger mobilya firmalarinin kendi web sitelerinde boyle bir sistem icinde olduklarini yeni ogrendim. Vivense bir de urunun kargo ucretini de aliciya odettiriyormus galiba. Yarin bir gun 40-50 bin TL lik alisveris yapacak olsaydim ve herhangi bir sebepten iade etmeye kalksam 12 -15 bin TL eksik alacaktim parami. Indirimli masa alamadim ama bu vesileyle bunu ogrenmis oldum. |
Benzer içerikler
- a101 slazenger parfüm yorum
- istanbulkart cashback
- disney 3 ay 45 tl
- storytel kampanya
- shell helix hx8 5w-30 yorumlar
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X