Şimdi Ara

PİNG

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadşalar belki bu ping ile binlerce milyonlarca konu açılmıştır. Ancak benimkisi biraz farklı bir durum çünkü ben kablolu bir modem ile nete bağlanmıyorum o yüzden pingim 200 -400 arası değişiyor buda beni çıldırtıyor.
    Önceliklikle internete 2 şekilde bağlanıyorum malasef evdekileri ikna eden o türkcell de çalışan orasını burasını açıp milletin dikkatini çeken sonrada çok iyi bişeymiş gibi heryerde çekiyormuş gibi vını bizimkilere kakalayan türkcel yüzüden MALASEF turkcell vınn ile bağlanıyorum.Pingimin düşük olma nedenlerimi az çok biliyorum
    1.Vınn en fazla 7.2 mgb destekliyor diyorlar ama kendileri bile yalanlıyor 4 ü geçmiyor. 177 modeli
    2.Kablosuz modem kalitesiz olduğu ve 3g bandı çok kaliteli bir şekilde olmadığı için sürekli 2g edge hızlarına düşüyor.
    3.2 saat gibi bir süre sonra Vınn denilen icat acayip ısınıyor ve nette donmalar başlıyor.

2.Bağlanma şeklim daha da berbat :D Avea kullanıcısyım ve güzel bir paket buldum 1 gb internet var paketimde. Vınn 15 gün yetiyor 4 gb :( sonra 1 gb ile talim etmeye çalışıyorum oda 5 gün zor gidiyor her nyse. Vodafone 858 kullanıyorum ve bildiğniz üzere bu telefon android ve birçok özelliğe sahip diyorlar çoğu android için. Ancak büyük bir kandırmaca çoğu android i root etmeden bir halta yaramıyor. Ben turkcell t10 unu bir özellğini seviyorum direk telefonu takınca usb ile driver yükleniyo oto :D yada manul sonuşta yükleniyo ancak vodafone 858 tam bir driver agrızası yada ben bi türlü yüklüyemedim ne denediysem yaptım manuel olmuyor.
    Her nyse gelelim konuya telefon root edilmediği için telefondaki interneti bilgisayara bağlayıp giremiyorum (usb ile).Bunun nedeni root muş keşfettim root etmeden kullanmak içinse program indirmek gerekiyor her nyse indirdim.Pda net 3.5 versiyonunu kullanıyorum ve çok şükür şuan da kullanığım üzere nete giriyorum.

Ancak sayfa açılma hızım o kadar düşük olmamakla beraber bir mesaj atarken gönder e tıkladıktan sonra gitmesi çok uzun zaman alıyor bazen 2 kere atılabiliyor. Yani kısacası ping 200 ü geçiyor. Bu ping i iki yöntem de de düşürmek söz konusumu ? yani mümkünmü ?
    Advandec systeam care kullandım
    game booster kullandım
    utulity serilerini kullandım
    aklınıza gelebilicek sistem hızlandırıcı ping düşürücü her programı nerdeyse kullandım. Ama nafile yeni format attım ama ping aynı ne yaparsam yapayım.
    size bir kaç sorum olcak.

1-Vınn a ek anten alsam ne ping düşürmede faydası olurmu ? Marka ve model öneriniz varmı ?
    2-cep telefonunu kullanarak mı nete girmem daha mantıklı yoksa vınn mı ? (ikiside usb ile bağlanıyor.)
    3-Cep telefonu için (andorid 2.1 froyo) bildiğiniz ücretli yada ücretsiz TETHER programı varmı ?
    4-Bunların haricinde ping i nasıl düşürebilirim.

• Senin için en güzel çözüm bence turbo modunda opera kullanmak pc için .
  • çok sağol hemen deniyeceğim önerebiliceğiniz başka bir program var mı yani şuan tuneup aldı bir program indiriyorum onu deniyeceğim ping konusunda daha önce kullanılmış denenmiş ve etklisi kanıtmalmış program varsa bildikleirniz söylermisiniz.
  • 3g modemlere mecbursan biraz para harca ve sorunu kökünden çöz.
    Şöyle yap öncelikle hesaplı bir 3g router edin. 3g modemine salça kutusu yada tencere kapağı gibi yöntemlerle bir reflectör yap ve sinyali en iyi aldığın yere kur 3g modemi.
    Ayrıca 3-4 metrelik usb uzatma ile routere modemi bağla ve router üzerinden nete çık.
    Tencere kapak folyo derken 1000 - 1100 ms ping olan edgeyi 300 ms lere kadar düşürdük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

3g modemlere mecbursan biraz para harca ve sorunu kökünden çöz.
    Şöyle yap öncelikle hesaplı bir 3g router edin. 3g modemine salça kutusu yada tencere kapağı gibi yöntemlerle bir reflectör yap ve sinyali en iyi aldığın yere kur 3g modemi.
    Ayrıca 3-4 metrelik usb uzatma ile routere modemi bağla ve router üzerinden nete çık.
    Tencere kapak folyo derken 1000 - 1100 ms ping olan edgeyi 300 ms lere kadar düşürdük.

Yapilabilecekleri amatorce anlatmis arkadasimiz
    USB uzatma kablosu kullanman ve 3G modemi ev ortaminin disinda (camda, balkonda vb) tutman onemli olacaktir.
    Daha da onemlisi 3G baglantinin geldigi yonu bulabilmen, modemini o tarafa konumlandirdiginda sorunlarinin cogu cozulecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tracert okuma, ping sorunu ?
    14 yıl önce açıldı
    VodafoneNet ping sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.