Şimdi Ara

Ping sorunu yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 1 hafta önce evde kendi pingim 45-70 arasıydı. Süperonline 16mbite kadar olan tarifeye geçtim pingim 110 dan aşağı düşmüyor net yaptıysam olmadı birde arada bir net kopup duruyor sınırlı bağlantıya düşüyor birden bire cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• Müşteri hizmetlerini arayıp bildirirseniz muhtemelen yardımcı olurlar.
  • Aradım kaç kere hiçbiri yapamadı sorun daha demin tekrar aradım modem kaynaklı sorun olabilir dediler modemi geri yollayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginBerk1907

Aradım kaç kere hiçbiri yapamadı sorun daha demin tekrar aradım modem kaynaklı sorun olabilir dediler modemi geri yollayacağım

Türkiye'de modemsiz de internet kullanabiliyor musunuz bilmiyorum.Eğer kullanabiliyorsanız modemi söküp hız testi yapın,aldığınız kötü sonuçların resimlerini çekin sonra firmanın e mail adresine gönderin veya telefona çekip şubelerine gidip kendiniz de gösterebilirsiniz.

Genelde modemden olabilir,birşey indiriyorsunuzdur,vürus bulaşmıştır gibi şeyler söyleyip geçiştiriyorlar.Pek tatlı dille konuşmayın ve sürekli baskı yapın.

Benzer sorunları sürekli yaşıyorum.Geçen sene internetim 3 ay boyunca 0.5mb hızındaydı.Telefonla sürekli müşteri hizmetlerini aramaktan 250TL fatura ödemiştim.En son şikeyetçi olacağımı ve durumu gazeteye bildireceğimi söyledim ve o hafta internetim düzelmişti.Uzun lafın kısası biraz dişinizi göstermeyince hiç sallamıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.