12 ekimden beri devam eden bi sorunum var. İnternetten oyun oynarken pingim 800-900 lere kadar çıkıyor. Online olarak LOL- SMİTE oynuyorum.Sadece online oyunlarda sorunum olmuyor internetten film-video-canlı yayın izlerken çok fazla donuyor.Bunun üzerine uyduneti aradım pingim oluyor diye oradan baktıklarında ise sorunun onlardan kaynaklanmadığını söylediler.Bende teknik servis göndermelerini rica ettim.O da geldi modeme güncelledi hız testi yaptı çıkan değerler olması gereken değerlerdi.Ama oyuna girdiğimde ping devam etti. Sorunumun kendi Pc'mde olabileceklerini söylediler.
Sorunum bilgisayarımda ise bu sorunu nasıl çözebilirim?(internetim 3mbit)
Merhaba
Okudum yazdıklarınızı fakat bazı bilgiler çok eksik
1- Wireless mi bağlanıyorsunuz? 2- Modem marka model? 3- Pc özellikleri? Ekran kartı-ram-cpu? 4- Hangi işletim sistemi? Xp-Vista-Win7-8 ? 5- Interneti paylaşıyormusunuz? 6- Hangi antivirüs kullanıyorsunuz ya da kullanmıyorsunuz? 7- Sisteminiz güncel mi?
Bu sorular uzar gider ama genel olarak bunlara bir cevap yazarsanız çözüm bulabiliriz
format at
Sanırım bilgisayarının donanımı yetersiz. Yalnız önce bir format atarsan daha iyi olur.
Ne kadar komiksiniz...
Format at demek...
Mesela arkadaşın bir donanımında sorun var ya da güncellenmemiş bir driver var...
Format atınca geçiyor mu?
Bilmiyorsanız birşey yazmayın lütfen. Sanki karaginn format atmayı bilmiyor...
Pandemic
kullanıcısına yanıt
Sen de çok ciddisin galiba!!!!!
Format atınca %100 düzelecek demiyoruz ki. Sorunun windows'ta oluşan hatalardan olup olmadığını anlamak için format atmak şarttır. Ayrıca oluşan sorunların %80'inden fazlası formatlama sonrası düzelir. Yani işi çabuklaştırmak için format atmak en mantıklısıdır. Hem format sonrası sıfır windows'un olur.
3 gündür bilgisayara geçemedim.Hiçbir şey yapmama rağmen şuan ne ping oluyor ne bi şey sorun nasıl çözüldü bilmiyorum. Sanırım uydunet sorunu bana attı sonra düzelttiler herhalde :D
quote:
Orijinalden alıntı: karaginn
3 gündür bilgisayara geçemedim.Hiçbir şey yapmama rağmen şuan ne ping oluyor ne bi şey sorun nasıl çözüldü bilmiyorum. Sanırım uydunet sorunu bana attı sonra düzelttiler herhalde :D
format at diyenlere güzel bir cevap
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme