Şimdi Ara

Pink Floyd’un kült şarkısının hakları İZEV’e verildi; klip 10 milyon izlenirse yaşam köyü kurulacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
11.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
415 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snlthlk

DH yönetimi şu butonu getirin artık.
    Hangi butonu?
  • ip adresinizi değiştirin ve yeniden izleyin. f5 tuşuna basılı tutmak bir işe yaramaz.
  • Videoya bende destek verdim ama kafama bir soru takıldı. Bu yaşam köyü, down sendromluların yaşayacağı bir yer mi olacak? Böyle olursa onları toplumdan ayırıp kendilerine özel bir bölge kurulmuş olunmaz mı? Onları topluma katmak yerine daha da ayırmak anlamına gelmiyor mu bu yaşam köyü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü desteği fazlasıyla hakediyorlar.
  • Bende tam olarak anlamadım 10 milyon izlenme ile farkındalık yaratılacak orası kesin fakat dedikleri gibi bir konaklama tesisi kurulacak kadar sermaye nasıl yaratılacak acaba birileri sponsorda 10 milyon farkındalık yapın bizde maddi destek sağlayalım felanmı dediler bunu net açıklasalar iyi olurdu. Bilen varsa yanıtlarsa sevinirim.

• Bu forum bu işi halleder
  • Saçma sapan konulara bile 1 günde yüzlerce mesaj yazıyorsunuz, sayfalarca uzayıp gidiyor şöyle bir konuya 3 günde 70 cevap
  • 10m türkiye izlenmesi 10 bin tl eder

10 bin tl ne kadar işlerine yarar bilinmez

• Izledim bizimde cok ama cok ufak bir katkimiz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chrome da 30 saniyede bir sayfayı yenilettiriyorum chrome da.
    inşallah izlenme sayısına etkisi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 1 Mayıs 2018; 12:28:26 >
  • İşte forum sayfası konusu budur!

DH ölücüleri 144p de tekrarlatmıyorsanız dışlandınız.
  • Ülkemde güzel şeyler nadiren de olsa oluyormuş ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Videoya bende destek verdim ama kafama bir soru takıldı. Bu yaşam köyü, down sendromluların yaşayacağı bir yer mi olacak? Böyle olursa onları toplumdan ayırıp kendilerine özel bir bölge kurulmuş olunmaz mı? Onları topluma katmak yerine daha da ayırmak anlamına gelmiyor mu bu yaşam köyü?
    Videodaki arkadaşlardan farklı bir engele sahip biri olarak Akbell'in çekincesine katılıyorum. "Engelliler köyü/kasabası yapalım" "down cafe yapalım" "Engelliler için özel mekan/cafe/restoran yapalım" "Engellilere özel iş imkanları yapalım" projeleri toplumun ayrıştırıcı yönünü azaltmıyor, artırıyor bir nebze.

Olması gereken; normal mekanların engellilere uygun olması, İnsanların engellilere (bedensel, zihinsel fark etmez) normal bir bakış açısına sahip olması, İşe alımlarda engelli alımı zorunluluklarına uyulması veya engel durumuna göre yapılmasında sakınca olmayan işlerde engellilere negatif ayrımcılık yapılmaması.

• Akbell kullanıcısına yanıt
    Down sendromu ve otizm konusundaki ''bilinçlenme'' ile halkın engellilere bakış açısını karşılaştırdım. İşin özünde kolay yoldan duyar kasma çabasından başka bir şey yok. Bizim ilköğretimde kaynaştırma sınıfına gelen çocuklar vardı. Okuldaki ''normal'' öğrencilerin yarısı onlar dışarıya çıktıkları zaman bağıra çağıra ortalıkta kesik tavuk gibi koşuyordu, hepsi dalga geçiyordu, hatta onlar gibi davranmadığım için beni de adamdan saymıyorlardı.

Aradan 16-17 yıl falan geçti. Şimdi sorsan hiç biri hatırlamaz, ama down sendromluları çok severler. Ne de olsa onlar küçücük kalplerine büyük sevgiler sığdırabiliyorlar, kötülük bilmiyorlar, sevimliler, onlar da ''normal'' insanlar gibi çalışıp para kazanabiliyor. Bu kadar. (bir yandan da içinden ''çok şükür bu durumda değilim Allah korusun'' diyorsun, sonra sert bir zemine tık tık tık vuruyorsun).

Eğitim programındaki yetersizlikler ve bakım imkanlarının olmayışından dolayı hayat kalitesi sıfırlanan, ağır ilaçlarla ruh durumu kontrol altında tutulmaya çalışılan, bir yığın yan etkiyle ve kalp yetmezliğiyle yaşamak zorunda kalan binlerce down sendromlu var. Bunları niye göremiyoruz, veya göremediğimizi sorgulamıyoruz? Çünkü işin özünü kavramak istemiyoruz, işimize gelmiyor. Hatta bunları tamamen toplumdan yalıtmak lazım diyenler bile var, kötü etkileniriz, psikolojimiz bozulur diye. Kimse inanmasa da bu düşünce üç beş marjinal tarafından değil, bildiğiniz koskoca devlet tarafından kabul görüyor, ve sır gibi saklanarak uygulanıyor.

Ancak bu sefer tamam dedim. Çünkü artık işin içinde Pink Floyd gibi devrimci ve popüler kültür emperyalizmine boyun eğmeyen bir ruh var, bu işlerin derinine inecek güce ve cesarete sahipler. Başarıya ulaşma ihtimalleri yüksek çünkü yolsuzluk, rüşvet, kara propaganda, sermayenin siyasete müdahalesi, aşırı dincilik ve yeniliklere kapalılık, genç yetenekleri genç beyinleri törpüleme açısından İngiltere'nin geçmiş yıllarından farklı değiliz. Zannetmeyin ki Avrupa'da her şey olması gerektiği gibi işliyor. Orada da yıllarca haksızlıklar yaşandı.

• izleyelim..

up up..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üff pink floyd ın bayık şarkılarından biri daha gereksiz hype..

• Ara ara konuyu güncel tutalım

• 2,5 hafta olmuş ve 1,5 milyon izlenme. Hayal kırıklığına uğradım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.