Şimdi Ara

pioneer 2300 sürekli resetleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam, dün teknosadan pioneer 2300 marka teyip aldım ve aracıma taktırdım fakat teyip her açıldığında kaydettiğim fm kanalları ve ayarlar siliniyor sürekli yeniden ayar yapmak zorunda kalıyorum bunun sebebi nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim..

• kırmızı kabloyu sarı kabloya bağlayın kontak açmadan da çalışır.ayarlar silinmez
  • Montajcı güç kablolarını yanlış bağlamış
    Ya akü ile kontak kablosunu ters bağladı ya da her ikisini de kontağa bağladı, o kadar anlıyorlar işte
    Neden kontaklı bağlamak gerektiğini bilmezler bile
    Kontaklı bağlantıda kontak kapatıldığında teyp aküden akım çekmez
    Kontaklı değil de direk bağlı olsa (sizinki bu şekilde değil, çünkü ayarlar sıfırlanıyor sizde) ön paneli almadan teyp kapalı bile olsa aküden akım çeker ve 1 gecede aküyü bitirir, birçok kişi bu duruma düşebiliyor

Bir de şu var, araçların orjinal kablo soketlerinde kontak ve akü kablolarının rengi ters olabiliyor
    Geçende arkadaşın arabaya Pioneer teyp takarken farkettim, ama ben ölçü aletiyle garanti olacak şekilde bağladım
    Montajcı ya üşenmiş, ya anlamıyor ya da renklere güvenip bağlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 11 Ağustos 2011; 13:06:11 >
  • taktırdığım yere götürdüm düzelttim dedi yine olmadı takamadı heralde zaten adamlara iş yaptırmak ölüm bide 20 tl aldılar montajına olmassa başka bi yere götürcem yada kendim uğraşcam kontaklı değilde direk mi bağlamak gerek ? nasıl bağlıycam acaba
  • Kontaklı bağlamak en iyisi, direk bağlanırsa her zaman ön paneli sökmen gerekir
    Elektrik-Elektronik okumadıysanız ve ölçü aleti yoksa bence kurcalamayın
    Yakında olsanız hayrına bağlardım, zaten masraf olan birşey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.