Şimdi Ara

PIONEER 307 F ARABA İÇİN NASIL? (30 CM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PIONEER 307 F ARABA İÇİN NASIL? (30 CM)
    dAHA ÖNCE PATİTOZA DEDİLER NE DEMEK BU PATİTOZA?

• Bahsettiğinizin ismi pandizot.Arabanın arka camın altına konuluyor.Üstüne hoparlör,port vs takılabiliyor.

PIONEER 307 F ARABA İÇİN NASIL? (30 CM)
  • Teşekkürler. Yani Kabine ihtiyaç yok. iyimidir bu modeli.
    Bir de aşağıdaki ses camı fırlatmıyor mu?
  • Kabinde kullanılacaksa yüksek litrede kabin ister bu subwoofer.Ben dinledim kabinde hiç iyi çalmıyor.Pandizotta kullanabilirsiniz.Bu modeli eskiden çok iyiydi ama şimdi pek kullanan kişiye rastlamıyorum.Aşağıdaki ses derken neyi kast ettiniz anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemalkirman

Teşekkürler. Yani Kabine ihtiyaç yok. iyimidir bu modeli.
    Bir de aşağıdaki ses camı fırlatmıyor mu?

Kabine ihtiyac yok adi üstünde free-air . Arka cami firlatmaz korkma daha o kadar kolay kolay fiarlatamazsin arka cami Ancak solox 18 den 3 tane koy arka pandizotu kaldir bakalim ucuyop mu cam
  • Ben resimdeki sistem için sormuştum. ama aslında soramamışım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemalkirman

Ben resimdeki sistem için sormuştum. ama aslında soramamışım

Fotoğraftaki pandizotta 2 çift component var.Onlarla cam fırlatılamaz.Zaten onlar orta sesleri almak için konulur araçlara.Yani subwoofer gibi dip frekansları veremez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkdaşım 307f free airdır arkadaşlar açıklamş nasıl olması gerektiğini ayrı yetten bu sub kabinde kullanılırsa 150-200 litre civarında kabin isteyecektir oyüzden direk pandizotta kullanılır sesi free-air olmayan sublara göre çok kalitelidir vede sen 2 çift companentten camı fırlatmasını bekliyosan 307 f seni uzun yıllar tatmin eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.