PIONEER 307 F ARABA İÇİN NASIL? (30 CM) dAHA ÖNCE PATİTOZA DEDİLER NE DEMEK BU PATİTOZA?
Bahsettiğinizin ismi pandizot.Arabanın arka camın altına konuluyor.Üstüne hoparlör,port vs takılabiliyor.
Teşekkürler. Yani Kabine ihtiyaç yok. iyimidir bu modeli. Bir de aşağıdaki ses camı fırlatmıyor mu?
Kabinde kullanılacaksa yüksek litrede kabin ister bu subwoofer.Ben dinledim kabinde hiç iyi çalmıyor.Pandizotta kullanabilirsiniz.Bu modeli eskiden çok iyiydi ama şimdi pek kullanan kişiye rastlamıyorum.Aşağıdaki ses derken neyi kast ettiniz anlamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: cemalkirman
Teşekkürler. Yani Kabine ihtiyaç yok. iyimidir bu modeli. Bir de aşağıdaki ses camı fırlatmıyor mu?
Kabine ihtiyac yok adi üstünde free-air . Arka cami firlatmaz korkma daha o kadar kolay kolay fiarlatamazsin arka cami Ancak solox 18 den 3 tane koy arka pandizotu kaldir bakalim ucuyop mu cam
Ben resimdeki sistem için sormuştum. ama aslında soramamışım
quote:
Orjinalden alıntı: cemalkirman
Ben resimdeki sistem için sormuştum. ama aslında soramamışım
Fotoğraftaki pandizotta 2 çift component var.Onlarla cam fırlatılamaz.Zaten onlar orta sesleri almak için konulur araçlara.Yani subwoofer gibi dip frekansları veremez.
arkdaşım 307f free airdır arkadaşlar açıklamş nasıl olması gerektiğini ayrı yetten bu sub kabinde kullanılırsa 150-200 litre civarında kabin isteyecektir oyüzden direk pandizotta kullanılır sesi free-air olmayan sublara göre çok kalitelidir vede sen 2 çift companentten camı fırlatmasını bekliyosan 307 f seni uzun yıllar tatmin eder
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme