Bildirim
Pioneer 4950 aldım TAKTIRAMADIM YARDIM LÜTFEN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bildiğim kadarı ile servise taktırırsan sistem garantiden çıkıyor..herhangi bir sorunuda kabul etmiyorlar...
pioneer servisine taktır..onlar işini bilirler.. -
ok teşekkür ederim herhalde pioneer servisine taktıracağım... -
arkadaşım ikiside takabilir her halikarda garantisi gidicek teybin hangisi daha avantajlı geliyosa ona takdır -
Bizim canterin ön konsolu komple söktüler iskelet arabaya dönmüştü teybi takarken allahtan topladılar bişey olmadı -
Sonu xx50 ile bitenlerin zaten Türkiye'de resmi garantisi yok ki? Hangi garanti, satıcının verdiği garanti mi ?
Ben de Pioneer DEH-P4950MPH almayı düşünüyorum ve muhtemelen de aracın yetkili servisinde taktıracağım. Bunun en önemli nedeni de, her şeyden önce araç üzerindeki orjinal radyo-kasetçaların çıkarılması gerektiği ve bu işlemin de en rahat aracın yetkili servisinde yapılabilecek olması. Ehh, orjinali çıkarttıktan sonra, hazır elleri değmişken yeni Pioneer'i de takarlar diye düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X