Şimdi Ara

Pioneer 4950 aldım TAKTIRAMADIM YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkaşlar yeni era aldım kaset çalarlı gittim pioneer deh-4950 aldım teyp süper de taktıramadım abi bunun takılması için ön göğüsün sökülmesi lazım dediler ancak servisi takar dediler ne yapmalıyım sadece servis mi takar yoksa Gaziantep'te pioneer servisi var onlar takabilir mi? bilgisi olan

• Bildiğim kadarı ile servise taktırırsan sistem garantiden çıkıyor..herhangi bir sorunuda kabul etmiyorlar...
    pioneer servisine taktır..onlar işini bilirler..
  • ok teşekkür ederim herhalde pioneer servisine taktıracağım...
  • arkadaşım ikiside takabilir her halikarda garantisi gidicek teybin hangisi daha avantajlı geliyosa ona takdır
  • Bizim canterin ön konsolu komple söktüler iskelet arabaya dönmüştü teybi takarken allahtan topladılar bişey olmadı
  • Sonu xx50 ile bitenlerin zaten Türkiye'de resmi garantisi yok ki? Hangi garanti, satıcının verdiği garanti mi ?
    Ben de Pioneer DEH-P4950MPH almayı düşünüyorum ve muhtemelen de aracın yetkili servisinde taktıracağım. Bunun en önemli nedeni de, her şeyden önce araç üzerindeki orjinal radyo-kasetçaların çıkarılması gerektiği ve bu işlemin de en rahat aracın yetkili servisinde yapılabilecek olması. Ehh, orjinali çıkarttıktan sonra, hazır elleri değmişken yeni Pioneer'i de takarlar diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.