Şimdi Ara

Pioneer 5850 & 6850 Kullanan Gören Bilen Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu iki teyb tede yurt dışı olduğu için radio frekansında problem olurmu türkiyede kullanılıyormu kullanan arkadaşlar yazsınlar bide ekran animasyonunda yunus balıkları varmı ikisindede

• quote:

Orjinalden alıntı: ercankrk

Merhaba arkadaşlar bu iki teyb tede yurt dışı olduğu için radio frekansında problem olurmu türkiyede kullanılıyormu kullanan arkadaşlar yazsınlar bide ekran animasyonunda yunus balıkları varmı ikisindede

ben olsam 6850 alırım ma radyosu problem yaratmıyo sanırım kullanan ve memnun olan çok gördüm öyle bi sorunu olsalar almaz dimi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broadwayci -- 3 Kasım 2006; 10:11:45 >
  • ya aslında ben mantık yürütüyorum yurt dışındaki fm lerde çift haneler yok oyüzden teklerde duruyor yani 1-3-5-7-9 biz 90.8 dinlemek istesek yok 90.7 - 90.9 var oda cızırtı yapardie düşündüm tam bilen varsa yazsın lütfen
  • amerika dan gelenlerde o tek-çift problemi oluyor,uzakdoğu modellerinde sorun olmaz onların frekansları da aynı bizimki gibi.
    alacağın cihazın nerden geldiğini öğren.
  • Bende ki türk versiyonu 7700 gibi bir model olan yurtdışından gelme mp3 player vardı sadece rds yoktu.onun dısında radyo ile ilgili bir problem yasamadım
  • benim alacağım uzak doğu radyo olayı tamam peki ekran görüntüsünde yunuslar varmı ne tür animasyonları var. bide bu rds nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercankrk -- 2 Kasım 2006; 13:40:22 >
  • quote:

benim alacağım uzak doğu radyo olayı tamam peki ekran görüntüsünde yunuslar varmı ne tür animasyonları var. bide bu rds nedir

rds dinlediğiniz müziğin hangi radyo olduğunu gösterir ve o modelin güzel animasyonları war
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat 500 kullanan varmı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ya aslında ben mantık yürütüyorum yurt dışındaki fm lerde çift haneler yok oyüzden teklerde duruyor yani 1-3-5-7-9 biz 90.8 dinlemek istesek yok 90.7 - 90.9 var oda cızırtı yapardie düşündüm tam bilen varsa yazsın lütfen

yok kardeş ben kullanıyorum 6-7 aydır 6850 modeli hiç bir sorun yok gayet süper bir teyp çok memnunum radyoda bazen cızırtı yapıyo oda her teypde olur herhalde anten takarsan oda kalkar gibime geliyor. zaten bu teybi alınca radyoyu unutuyorsun full cd dinlersin.

animasyonlarda
    yunus balıkları var
    F1 yarışı var
    15-20 tane yakın animasyon var ama hareketli 4-5 tane var güzel teyb güzel al 6850

he unutmuşum 90,80 frekansı tutuyor yani tek değil çift benimki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprachen -- 2 Kasım 2006; 13:56:46 >
  • sağol sprachen konu kapanabilir alıyorum bugün
  • quote:

sağol sprachen konu kapanabilir alıyorum bugün

hayırlı olur inşallah
  • quote:

sağol sprachen konu kapanabilir alıyorum bugün

memnun kalırsın bu teybden ben aslında 7850 almaya gitmiştim ama onun kafası elle yani manuel açılıyordu bu kendi açılıyor düğmeye basıyon mekanizma aşağı iniyo cd yi çıkartıyo güzel güzel hayırlı olsun aldıktan sonra bana yaz :))
  • tamam sprachen hemen sana yazıcam ama bunda garantide yok artık şansımıza ne çıkarsa ya bu teyb in kanal düğmeleri nerde şu standart 1-2-3-4-5-6 olanlar yani nasıl basılıyo kanallara
  • garantisi var valla ben aldığım yerde 2 yıl garanti verdi :)) 1-2-3 onlara kumandadan basıyorsan yoksa ortadaki mouseden basıyorsun :)
  • ya kardeş cd de atlattırma yaparken 2. parçaya geçiş ten ta 50. ye nasıl gidiliyor durmadan basacazmı tuşa
  • direct tuşu var istediğin parça numarasını yazıyorsun o çalıyor. yada karışık atlama seçiyorsun winampda ki gibi kafasına göre karışık çalışıyor mesala 1 den 15 e atlıyo orada 35 oradan 7 vs.vs. gibi işte
  • pioneer 5850 kullanıyorum radyo çalışıyor bir problem olmadı..
  • Bende birkaç hafta önce 4850 aldım herşeyi dörtdörtlük yapmışlar,özellikle mp3te ses kalitesi çok güzel.Fakat Rds yok yada ben açamadım,sonu 50 ile biten modellerde çoğu özellik yokmuş diye birşey duymuştum...
  • çoğu özellik yok değil dostum sadece rds yok sonu 50 olan modellerde..
    alacak olan varsa eger ben 6850'yi tavsiye ederim herkese ..
    tek kelimeyle mükemmel...
  • bende 7750 var radyo herhangi bir problem yok, birde konuyla alakası yok ama peki hangisi daha iyi 7750 mi yoksa 6850 mi?
  • 6850 yi 2 aydır kullanıyorum çok kallavi bir cihaz herkese tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.